vuksa86 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od skora sam postao ponosni vlasnik Kymca People S 50. Od kako sam kupio motor imam ogroman problem sa mackama,ukoliko neko zna neki nacin kako da se resim problema,a da to nije "potruj ih" molio bih za savet. Motor drzim u dvoristu zgrade, i imam problem sa otprilike 8-9 macaka i macica koliko ih ima trenutno, Macici bikvalno ne silaze sa sedista, povracaju po sedistu i prljaju ga, ne bitno je da li stavim ciradu i zastitu za sediste u svakom slucaju naprave sranje po celom motoru. Dok sede na sedistu grebu plastiku sa strane,kidaju zastitu za sediste itd. Pozdrav svima! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Sve povremeno namazi korom od pomorandje ili limuna ahahhaa i ostavi tu koru da je u okolini. A pre toga malo im natrljaj njuske svima i stisni da taj sok malo im uleti u njuske i oci hahaha Nece dolaziti vise provereno hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Septembar 8, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da imam slican problem. Koliko god da ih ne volim, ne mogu da ih pobijem...al' zato se ostrim opasno da jebem mater onoj(me) ko ih skuplja i hrani. Sinteri da dodju...nece. Kazu to nije njihova briga. Otprilike ceka se da se neko razboli ili da se zapate buve, pa da se reaguje. Srecom do toga nije doslo. Barem za sada... Nema niko u komsluku nekog opasnog kera, 'ladno bi ga "iznajmio" na neko vreme da resim problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 8, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ti dovedem psa, ali resava problem samo trenutno Najbolje da nabavis jedno, eno ima na forumu poklanjaju lepu kuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stavis ceradu na motor, vezes je dole ispod i zategnes, i to je to. Motor parkiram u velikoj garazi sa jos nekoliko motora, gde uvek ima macaka koliko hoces - i cerada resava problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Имам и ја сличан проблем. Ставим кесу за ђубре, ону црну, преко седишта и преко целог мотора цираду и стегнем је мало да немају где да се завуку. За сваки случај, кад год пролазим поред мотора, ја опалим руком по седишту, чисто ако се нека од њих дрзнула да се завуче некако. Такође, кад год видим мачке да се скупљају око мотора, испрепадам их што ефикасније могу. Ма колико глупе биле, науче после неког времена. Генерално, псе волим, а мачке толеришем, избегавам да им наносим било какву патњу, ал кад ме изнервирају, онда им објасним неке ствари. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa86 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni konkretno cerada ne resava problem, ma koliko je cvrsto zategnem uvek se nekako provuku, iscepali su mi vec jedno skroz sa strane,i jedne i druge. Na sediste stavljavljam dve zastite ali to resava samo problem sedista,ali ne i plastike sa leve i desne strane sedista koja je skroz izgrebana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Скоро сам негде прочитао да човек узме каменчину и стави на седиште преко цираде. Е сад, ако је мачка упорна, па и поред тога покушава да се попне и све ти изгребе, пробај да узмеш канап и обмоташ око цираде тамо где је најкритичније. Па нису ваљда толико глупе да се пентрају кад виде да неможе ни шапу да завуче између пластике и цираде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kupi biber, i pospi po motoru i oko motora (naravno u normalnim kolicinama). Pozeljno je da stojis i gledas dok macke njuse motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo probaj da pitas nekog veterinara sigurno zna naci da ih oteras od motora.Ne znam dali jos ima u prodaji ultra zvucni rasterivaci bilo nekad raspitaj se u pet radnjama.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 272 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kom gradu imas problem, ali ako si u blizini BG onda: Trixie: Keep Of Spray Indoor, 175 ml koji mozes naci u pet centru na NBGD. http://www.petmarket...oor-175-ml.html Verovatno ima i na drugim mestima, ali za ovo znam i koristio sam ga, uspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 9, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam macke i u kuci i napolju ali ovo mi je smijesno da tako napadaju motor. Moje idu samnom u autu na put, na sic motora stavim macka onako iz zahebancije ali sidje i nevoli da bude tu, e jedino sto vole da rade to je da ostre kandze od namjestaj ali nikad nista nisu ostetile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Stavi osetljiv alarm na motor. Kad skoče na njega pištaće pa će se razbežati. Imaš i get off sprej da kupiš. Mačkama smeta miris limunske kiseline pa beže od toga. A ako ni to ne pali budi pametan pa ih navuci da se hrane na drugom mestu. Nemoj da zoveš šintere jer ako ih odvedu u Ovču umreće u najgorim mukama. Neće ih uspavati nego će pustiti da pomru od gladi ili će ih rastrgnuti kerovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi osetljiv alarm na motor. Kad skoče na njega pištaće pa će se razbežati. Imaš i get off sprej da kupiš. Mačkama smeta miris limunske kiseline pa beže od toga. A ako ni to ne pali budi pametan pa ih navuci da se hrane na drugom mestu. Nemoj da zoveš šintere jer ako ih odvedu u Ovču umreće u najgorim mukama. Neće ih uspavati nego će pustiti da pomru od gladi ili će ih rastrgnuti kerovi. Ne mogu da verujem,znaci najezio sam se,nije mi jasno kako neko ima srca da tako nesto radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaston444 18 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo samo da pomognem posto sam imao isti problem na poslu a slusao svasta i nije mi padalo na pamet da bacam pare. Slucajno mi palo na pamet posle vise dana nerviranja da mi macke ne ostete sediste na novom motoru jer su svaki dan orgijale. Nasao sam prosto resenje koje funkcionise a skoro da nista ne kosta. Uzeo sam zastitnu foliju od sunca iz auta za prvu ruku i preklopio na pola. Dva lastisa orginal su mi sa gornje strane i njih sam zakacio sa jedne strane za nogostup suvozaca i od nosaca kofera. Na drugoj strani gde je preklop uzeo sam duyi lastis malo jaci i provukao na obe strane i isto zakacio samo ovaj drugi na moj nogostup jer je bio duzi i za nosac kofera ili nogostup suvozaca. Prvo stiti i sediste od sunca, pa malo i kise a sigurno od macaka. Ispostavilo se da macke beze od sjajne folije tako da evo resenja, a sad kacim i slike. Pozdrav, 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4999 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 3758 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super ako to deluje, ali ja sam malo skeptičan. Meni se mačketine pentraju noću, kad je hladno i vlažno. Kad je vreme toplije, mnogo manje su zainteresovane za sedište. Možda je jednostavno razlog što je otoplilo, pa je sad takav utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Maj 23, 2023 Hronični Motociklopata, 7359 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vežeš Džekija za motor i neće mu prići ni jedna mačka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4999 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 3758 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Žena koja najviše skuplja i hrani mačketine oko moje zgrade je inače veterinar. I ima i psa kojeg vodi uvek sa sobom. Džukac je totalno neizenteresovan za mačke, nit ih dira, niti one njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kolega gore je napisao, macke se plase one folije sto se koristi u kuhinji. Video sam da je ljudi stavljaju svuda i da macke beze. Isto ima i onih varijanti da se plase krastavaca. Koliko god smesno zvuci, probaj da uzmes plasticne, kao igracku, mozda pomogne ako iscrpis sve razumne opcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4999 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 3758 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mačke se ne plaše krastavaca! To je van pameti A isto verujem da se ne plaše ni sjajnih folija. Životinje mogu da neko vreme izbegavaju prostor u kome se pojavilo nešto nepoznato, što do tada nisu videle. Pa ga zaobilaze, dok se ne uvere da je bezbedno. I onda opet po starom. Ja sam nekako već naučio da živim sa tim gamadima. Srećom, ne kenjaju i ne pogane mi motorin, samo ga koriste da se ogreju kad im je hladno. Imam čvšću ceradu koju ne mogu da cepaju kandžama, a koja se kopča dole, pa ne mogu da dođu do sedišta. Onda mi naravno zapišaju ceradu spolja. Perem je jednom nedeljno u mašini, i to mu je otprilike to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je u garaži, uvek. Ali, gde kafu da pijem ? 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jazavicara na iznajmljivanje, ,,obozava" macke. Rastera ih sve, nema cicko da prodje kroz dvoriste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sirceta i bibera u mesavini sa vodom. Prskalica i koji strc. Smeta im miris. Ceo zivot imam macke, sto svoje sto komsiluk dodjose. Ne teram ih nikad. Zena mi je malo ostrija pa ih vaspitava. Ali ova kombinacija kazu da ih odvrati. Nisam probao. Ja ih nahranim i pizdim sto dolaze, ali volim zivuljke. Kad preteruju, sicnem ih, ne dam klopu dok ne shvate gde im je mesto i to je to. Jel treba nekom macica, izgleda da ce ih biti? Ruska plava, ali ce macici biti mesani svim bojama, jer gospoja kanda voli da 'svrlja'. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10446 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su mačke zapišavale Bandita i ceradu. Nikakvo pranje cerade nije pomagalo pošto fleke ostaju. Poslednjih par meseci prskam rastvorom Antikot i zadovoljan sam rezultatom. Послато са M2004J19C помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine smo jednu macu pustili kod nas da se omaci, čuvali je kao našu. U znak zahvalnosti su njeni mali izgrickali Hondinu ceradu... Nekim čudom se ne pentraju po toj ceradi, srećom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...