mali_zmaj 1351 Napisano Octobar 2, 2012 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan E sta reci nego,nista! Ostadoh bez ijedne,da nije Marokanca ne bi vidjeo mnoga mjesta opisana bas kako treba,a ne kako kontiki opisuje u svojim emisijicama! Svaka cast,hvala sto sve podjelis sa nama,a mozda neko i ne bi! Trudim se da pogledam svaki tvoj putopis,hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Moram prvo da se izvinem svima..............IZVINJAVAM SE ! Posao me je zaokupio ovih poslednjih par nedelja, morao sam i na put u Svajcarsku (kolima) tako da sam stvarno malo "oduzio" ovu pauzu........ali......NASTAVLJAMO.... 15. dan - 27-07-2012 ....Suceava (Rumunija)- Zlatni Pjasci (Bugarska)....oko 700 km Jos jedan pogled na PREDIVAN hotel u Rumuniji, grad Suceava.......nas najbolji smestaj tokom celog puta, za preporuku u svakom pogledu. Odosmo iz Suceava, danas imamo maltene isti broj kilometara kao i juce.......oko 700 km. Rumunija ocigledno ide krupnim koracima napred, ali ne moze se sve odjednom..........jos uvek je to vidno osiromasena zemlja sa svuda prisutnim tragovima komunizma....... Putevi su odlicni, lepo obelezeni, asfalt kako treba.........nemamo prigovora...... Imaju i drvene crkve, sto samo dokazuje da kada je vreme siromastva, ko hoce ........moze i sa lokalnim materijalima da sagradi svoje svetinje. idemo dalje.......... Rumuni ocigledno imaju vrlo jedinstven ukus - sto se arhitekture tice a posebno za odabir boja za fasade......... Nastavljamo pun gas............. ali uskoro nailazimo na policiju, stvarno su svuda prisutni i kontrolisu li kontrolisu prekoracenje brzine...........videli smo ih na vreme :nanana: ulazimo u neki grad, vrucina je velika, preko 40 stepeni..........ovde su kamene crkve..... Vidim nesto sto lici na kafic..........kocim i stajem. Ne mogu da se popnem na trotoar, visoko mi.........parkiram na ulici, neka me zaobilaze, moram da popijem nesto..... narucujem, vodu, koka kolu i kafu............Verica prvo kaze nista, zatim uzima vodu... pored kafica se prodaju neki Djevreci.........dobro im ide posao, dok smo mi sedeli prodali su sigurno jedno stotinak..........da, da........ozbiljno posle osvezenja idemo dalje .........nema stajanja dugo........ posle nekog vremena..................opet PAUZA, vruce......mnogo ponovo .......voda, koka kola........ali bez kafe...... Nastavljamo i dok smo kretali videli smo nekoliko zena u lokalnim nosnjama, kao neke gatare........izgledaju....... Panduri su malo dosadni.........svuda ih ima........... Napustene fabrike koje cekaju neke nove vlasnike............su cesti prizor. put nas vodi na pruzni prelaz, rampa spustena........cekamo....... Sa druge strane neki bajkeri cekaju kao i mi.........., posle nekog vremena (oko pola sata) neka dresina (lokomotiva) je izmanevrisala sto puta i mogli smo da nastavimo........ po ovoj vrucini nije bas simpaticno cekati toliko kao majmun..... Naisli smo i na neki mali sportski aerodrom......... da bi uskoro se priblizili granici sa Bugarskom...........moracemo na trajekt - barzu.... lepo upisano i u navigaciji, ja ocekivao neki TRAJEKT, kad ono remorker i mala barza........, ma dobro je .......samo da izdrzi do suprotne obale......... ovo me malo podseti na Gabon i barze sa kojima sam radio drobljeni kamen.........ali ovo je EVROPA........mada strasno podseca na AFRIKU.......bar delimicno.... Verica je prokuvala......... buba, bubica, leptirova, musica, osa.........i slicnih ima gomila razmazanih na motoru. A, vala ..........prokuvao sam i ja.......... stigli smo, iskrcavamo se i odmah granicni prelaz sa Bugarskom........ Odmah uocavamo razliku u kvalitetu puteva.......... Udri po gasu, i posle nekog vremena .........EVO GA MORE !!!!!!!!!! Sto ti je covek ...... kao dete, kad god se pojavi more iza neke krivine a ti se obradujes kao da ti neko nesto pokloni. Totalno smo blesavi, radujemo se uvek i iznova na istu sliku. Rezervisali smo preko www.booking.com sobu u privatnom aranzmanu na oko 700 m od mora za 5 noci = 200 evra pa plus dorucak nekih 7 evra dnevno. Na slikama je super.......u stvarnosti je ODVRATNO !!! Sobicak od 7 - 8 kvm, sa klimom (devetka Midea) na izdisaju, pakao u sobi, frizider napolju u prolazu........sve u svemu, zahvalili smo se i otisli u drzavni hotel sa 4 zvezdice po ceni od oko 410 evra za pet noci sa doruckom. Sa ovdasnjim vlasnicima smo se rastali drugarski, uz osmeh (eh, sta ti je diplomatija) Smestili smo se u hotel Hellios, presvukli i sisli nize prema obali .........tamo gde svi idu......... Leve nemamo, ajde da zamenimo........ Kao sto vidite kurs je........... 1.95 leva za jedan evro. Udjem i pogledam jos jednom sa moje desne strane..........isto pise kao i napolju..... Pitam devojku jel kurs 1.95, ona kaze da............, ja joj dadoh 200 evra i ona je trebalo da mi da 390.- leva........a ona mi dala 318.-leva, ja joj to kazem a ona mrtva ladna.......kaze da je to kurs......1.59 leva za 1 evro i da tako i pise u papiru koji mi je dala da potpisem. Ja je pitam, gde pise taj kurs, a ona mi pokaza iza mojih ledja na zidu....... Ono stvarno tako, jedna lepo smisljena prevara......... Zapretim policijom, kad devojka nije pala sa stolice od smeha, kaze mi slobodno ih zovi......zvao sam ih, dosli su i NISTA, rekli su mi da sam potpisao i to je to. Ja sam njima rekao ono sto mislim, Verica me vukla za ruku da odemo jer je pandur poceo da menja boje i kako je krenulo, verovatno bi ja izvukao deblji kraj....... Proslo je tako, pandur je zasnao moje misljenje (jer sam ga ponovio jedno 5-6 puta, dok me Verica nije odvukla), rekao sam mu da je pi*ka, da prima platu od ove kurvice i da bi voleo (a zaista bi i voleo) da ga sretnem u Beogradu da nastavimo razgovor na ovu temu. Rekao sam mu da bi trebalo da skine uniformu koju sramoti i da bude lepo mafijas, jer to i jeste.........tojest radi za mafijase..........da treba da ga bude sramota i da mi je krivo sto neki nasi momci (navijaci) nisu ovde na letovanju. Ali, avaj...........sve je to bila i ostala moja prazna prica, sta da vam kazem, krivo mi bre kada me neko tako ocigledno prevari. Posto je zivot jedan, a ucimo svaki dan, idemo dalje............neka ovo bude skola meni i svima vama sto ovo citate......... U BUGARSKOJ PAZITE DOBRO PRILIKOM MENJANJA NOVCA, SVE PROVERITE BAR TRI PUTA PRE NEGO STO DATE NOVAC...........jer nazad ........N e m a !!! I tako odosmo na spavanje malo iznervirani........ Sutra novi dan.......... nastavak sledi............. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 3, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tako kod njih odavno, prevaranti i lopovi veliki. Ono sto im na nesto lici je par gradova na moru i nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 4, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Недајте да вас обесхрабри један инцидент толико сте прешли километара да је греотица да вас убије у појам једна мењачница ( свако би испиздео ) слике су фантастичне идемо даље Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan 16. i 17. dan - 28 i 29-07-2012 ....Zlatni Pjasci (Bugarska) Bugarska nam nesto ne ide........... Jutro je osvanulo suncano, toplo, idealno.......pozurili smo sa doruckom pa odmah na bazen........ Bazen je stvarno lep........cist........ALI.......plocice oko bazena su jako, jako klizave....... Verica je izasla iz bazena da mi pokaze gde je ostavila peskir i torbicu i.........okliznula se i slomila ruku. Ne mogu da verujem da nas je poterao neki maler ili sta vec............ To istog dana jos jedna devojka je pala i slomila nogu, a sutradan je jedna zena pala i slomila kuk (to sam snimio i videcete kasnije u sutrasnjim slikama)......... ja sam se tog popodneva malo brckao u bazenu, Verica me snimila sa balkona......... predvece smo isli da setamo, resili smo da ne idemo na bazen, mnogo je opasno........ setali plazom........onako kao neki mladi par.......... Pa smo onda otisli na pice, popili po par koktela .............. iz nas su neki pusili "nargile"..........mislim obican mirisljavi duvan a ne "travu", samo da se zna.... Zatim smo otisli na veceru u jedan etno restoran.......... sa narodnom muzikom........ Kuvar nam je bio prva liga, vrlo interesantan............ Hrana nam se svidela, zaista je bila dobra a i bilo je dosta hrane........ na kraju malo romantike pored bazena (ali sa patikama na nogama)........ :zdravo: :zdravo: :zdravo: Osvanuo jos jedan lep dan........ Idemo na plazu, sigurnije je........sisli smo motorom polako i prvo popili kaficu ...... Vidimo lepe lezaljke, momak koji brine o njima seta........zovemo ga....... Da platimo dve lezaljke........kaze on nama 60 leva (to je 30 Evra !!!), pitam ga da li se sali sa nama, on mrtav ozbiljan...........kazem mu da nismo zainteresovani.... Resili smo da idemo motorom u Varnu i da tamo nadjemo neku plazicu gde ce i Verica moci da bar udje u vodu .......... Tako i bi..........nasli smo lepu plazu pored jos lepseg restorana........... Tu sam i ja pokazao Bugarskom auditorijumu moje "zmijsko" telo......... dobro.......de........zmija je izgleda malo trudna........ malo se okupam, pa lepo sednem u kafanicu, narucim neko lepo belo vino (Chardonay) + kiselu vodu + led.........i laganica uzivam........ Narucio sam papaline za mezze.........i Verica mi se pridruzila....... Papaline nam zagolicale stomake..........pa smo narucili da jedemo........ Verica je smazala sve dagnje, koje sam ja morao da joj otvorim (ne moze ovako ranjena, u gipsu......moram maltene da je hranim)....... Vino smo popili............ i tako krajem popodneva smo otisli nazad u hotel (oko 23 km)..........tu smo videli zenu koja se okliznula i slomila kuk......... vidite kakve su plocice........klizave......... To vece sam otisao i doneo nam Pizze...........koje smo pojeli na terasi............ punih stomaka smo ubrzo zaspali................. sutra idemo opet na onu plazu u Varni.........bas je super........ Laku noc, vidimo se sutra........ 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tih prevara je bilo i pre 6 godina, dok sam letovao sa mojima, u Sozopolu. Secam se redovnih svakodnevnih prizora, necijeg vikanja "I want my money", koje naravno nikad ne dobiju. Ta menjacnica je bila ispred nase sobe, ali izuzev toga nismo imali drugih problema. Srecom neko se zajebao pre nas, pa cale je odmah znao da tu ne treba da ide. Svaka cast za putopis, vredi cekanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 4, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Bugari jajare kao i uvek! Kad sam bio na Aljasci na privremenom studentskom radu od njih nije bilo gorih smradova ! Za dolar $$$ bi se je*ali! Ajmo jos slika dok te neki novi put ne odnese! Slike su za udzbenik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan 18. i 19. dan - 30 i 31-07-2012 ....Zlatni Pjasci (Bugarska) STATISTIKA Ajde malo da pricamo o statistici...........znate kada vam se desi neki maler, pa zatim jos jedan i onda ocekujete treci :zbunjen: Nama se desilo da cim smo stigli - smestaj nije bio ono sto smo ocekivali tako da smo morali da ga promenimo i platimo duplo vise....... - zatim su nas prevarili na menjacnici to isto vece.......... - sutradan ujutru je Verica slomila ruku i to je bio treci maler........tako da smo odahnuli i imali uverenje da se vise nista nece desiti. I nije se nista lose desilo, ali da budemo iskreni bili smo oprezni, onako kao da smo u neprijateljskom okruzenju pa smo vrlo pazljivi......... Eh, sad zasto vam ovo pricam..............pa cisto da napomenem da nikada nije sve crno...........definitivno zivimo u Crno - Belom Svetu............ Neke davne 1977. godine, prosloga veka, Verica i ja smo sa Kawasakijem 900 Z1 obisli Grcku, Tursku i Bugarsku (normalno krenuli smo i tadasnje Jugoslavije - Beograd). Tokom obilaska Bugarske...........bili smo u VARNI i odseli u hotelu ČERNO MORE, sada posle punih 35 godina evo nas opet u VARNI ali sada sa BMW R1200GS ADV. Rekoh Verici, danas idemo na kaficu do hotela gde smo bili pre 35 godina.......i odosmo da vidimo koliko se to promenilo i da li cemo prepoznati ista........ Eh, pa promenilo se i to dosta, zgrada hotela je ista ali prizemlje ne lici na ono sto mi pamtimo..........a pravo da kazem i slabo pamtimo, valjda godine ili ..........ko ce ga znati.......... Popismo kaficu, sok............malo smo onako odsedeli, svako u svojim mislima i odosmo laganica opet na onu istu plazu, do one nase kafanice.......... Usput, verovali ili ne, videsmo LABUDOVE........kako se brckaju u moru..........ja nisam znao da Labudovi idu na more....... Na plazi, pogled leti tamo - vamo i ponekad vidi neke zanimljive detalje, ponekad su ti detalji i lepi detalji......... Znate, moja zena Verica je u horoskopu Riba..........i zaista obozava vodu, ne bi izlazila iako joj je ruka u gipsu........ Ja sam BIK - u horoskopu, i volim i ja vodu ali samo udjem, malo proplivam i izadjem....... Odavde sa ovog mola, nasa kafanica se lepo vidi a i motor............... Vidi se i hotel Crno more............ Ovde gde se danas kupamo, ovaj da ga nazovem mol ima neke cudne betonske prepreke - valjda za talase..........i ima neki zapis iz II svetskog rata..........valjda su tu Bugari uradili neka herojska dela Verica setka, kontrolise sta su ulovili ribolovci............a gde ima ribolovaca ima i galebova.......... Neka riba ispala ribolovcima i navalili galebovi na gozbu.......... Verica uziva na suncu, danas je nas poslednji dan ovde, sutra sedamo na motor i pravac kuci........... Posto su nam se svidele dagnje, idemo opet.......porcija je 750 grama i kosta oko 18 leva......nije preskupo........ ni salate nisu lose.......... kao sto vidite danas su dagnje na Belgijanski nacin, sa dosta pavlake i putera..........Hum....vrlo ukusne......... I to je bilo to sto se tice odmora na Bugarskoj rivijeri.......... Sutra krecemo ranije...........imamo da odvozamo nesto manje od 1.000 km ako mislimo da stignemo u danu do kuce........do Beograda.......... Vidimo se uskoro da vam prepricam i taj poslednji dan......... Ciao............ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Octobar 7, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako volim ove putopise sa puno fotografija. Svaka cast, cekamo nastavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koju deceniju mlađi od vas, a ovoga hotela (Crno More) se sećam iz 1989 godine, tada sam imao 9 godina i došli smo na letovanje kao prava ex-yu familija sa Zastavom 101 ... Kao i vi, imam gorko - slatke uspomene na to letovanje, ali je svakako lep povratak u detinjstvo Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Pod 1, putopis je vise nego interesantan, a routa je :takoje::takoje::takoje:. Ovo je zadatak za svakoga ko je odvojio 2000 i vise eura za all-inclusive u Turskoj, sta moze da se dobije umesto izlezavanja na lezaljci 10 dana pored pijanih Rusa :). Zao mi je zbog peha koji se desio u Bugarskoj, nakon toliko km! Sve najbolje! Milos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 7, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je zbog peha koji se desio u Bugarskoj, nakon toliko km! Da, može se očekivati, da te opelješi neki prevarant na ulici prilikom menjanja na crno, ali ovo?? Oni su registrovani i zvanični valjda... I ono padanje na bazenu, cccc,... oboje su zreli za tužbu. Ja sam u vezi putovanja u Bugarsku u nekom postu spomenuo, da se treba čuvati drumskih pirata, korupcije i ostalih prevaranta, koji su BG harali u '90-im, pa me je forumski kolega "tešio", da tamo postoje i takvi, koji jedu malu decu.... ali se očito od tada nije bogznašta promenilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Uz sve nevolje izgleda da ste malo i uživali.Slikama si dočarao ono št se ne može rečima Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan 01.08.2012. - Zlatni Pjasci - Beograd..............oko 1.000 km Danas se vracamo kuci........... Uobicajen sretno-tuzni dan..........radujemo se, idemo kuci, cekaju nas deca i Djole (nas mali patuljasti Yorki).......a istovremeno nekako smo malo tuzni jer prestaju dani kada svako jutro se budis i znas da idem negde tamo.......dalje, uvek dalje.......uvek nove panorame, novi ljudi, nove rupe na putu........sve je lepo ali sve ima kraj. Za ovu godinu, sto se tice nekih malo vecih puteva.........to je to. Spakovali smo stvari, natovarili ih na hotelska kolica i spustili do motora. Motor natovaren, navigacija ukljucena .............. Hotel Hellios...............ajd, zdravo..........necemo te preporuciti, baksuz si.... Zazeleli smo se voznje...........idemo, "cepamo"..........ne staje nam se, kilometri prolaze.........lepo nam je......... Ipak cemo se lepo navozati danas sa oko 1.000 km.......do kuce. Na jednoj pumpi stajemo na kaficu, posle par minuta staju dvoja kola punih mladica onako, malo jacih, istetoviranih....... Nama prilazi jedan (dosta sitniji od ostalih) i pozdravi nas i rece kako su i oni bajkeri i idu na sahranu svom drugu koji je poginuo pre neki dan upravo na deonici koja je ispred nas. Kaze nam da pripazimo jer put jeste dobar, lepe krivine koje mame na obaranje ali moze neki auto da mrdne i da time ucini kraj svemu.........tako je njihov drug "otisao"....... Izrazio sam mu nase saucesce.......popili smo pice i rastali se .......... Stajemo da se odmorimo posle par stotina kilometara, neka mala kafanica "OAZA" tu su i Ikone da zastite putnika namernika......... u basti debela hladovina, odmaramo, ne zutimo nigde.......... nedaleko vidimo da je rostilj na Srpski nacin vrlo popularan, bar nesto nase da je sinonim za kvalitet.... odosmo dalje........ stajemo za gorivo na Lukoil pumpu... gledam nesto motor, nalepnica od Delta Motors mi pred ocima, jeste pomogli su sa plocicama kocionim, nije mnogo ..........a nije ni malo........zahvalan sam. Razmisljam nesto, bilo bi lepo kada bi se nase firme malo vise angazovale i pomagale motordzije-putnike.........kasnije koristile taj materijal u reklamne svrhe i na taj nacin bi izmedju ostalog dali sliku nas bajkera u onom pozitivnom svetlu sto bi malo pomoglo...........koliko toliko da se slika bajkera medju obicnim narodom postavi na njeno pravo mesto. Za sada su ovo samo razmisljanja, mozda bi trebalo poraditi na ovoj ideji profesionalno ...........a mozda i ne. Vreme ce uciniti svoje.............pustimo vreme da radi........ Sa druge strane puta znak za Sevlievo, i na znaku pise Grand Prix tako da ne mozete zalutai ako zelite da idete na GP u Motokrosu na najbolju stazu za motokros na svetu (da, da , tako je proglaseno u FIM i UEM..........). Cene goriva u Bugarskoj su ...............nesto jace nego kod nas. Idemo dalje...........gasssssssss i vrlo brzo stizemo do Sofije, zaobilazimo je i na pravcu posle Sofije prema granici odmah iza prvog nadvoznjaka je kafic "Route 80", koji zaista ne treba promasiti.............. Cene su OK, ambijent fenomenalan.........motori svuda u kaficu, restoranu......... Vericu boli ruka, ali ne zali se............pa bajkerka je nije neka baba.......... ispijam jako dobar espresso......... ulazim u lokal da zatrazim nalepnicu, neki momak glanca motore......lepo, lepo..... unutar lokala je i muzicki kutak........mora da je super uvece kada zasviraju....... bacam jos jedan pogled na prelep kafe-restoran........ i odlazimo................granica, klisura.........gasssssssssssssss Na izlazu iz klisure nadomak Nisa sa leve strane je kafane "Kod Ivana", ukoliko prolazite tuda, slobodno svratite ako zelite dobro da pojedete.......... Mi volimo, pa zato stajemo i klopamo......... Verici smeta gips, ja joj pomazem..........pa nekako ide, moram da joj ja stavljam kacigu na glavu jer ona ne moze..............ali tu nema nikakvih problema, tu smo da pomognemo jedan drugom....... Stigla mi corbica ............jagnjeca.......... jedemo sa apetitom........ i krecemo dalje............ Ostaje samo Nis - Beograd...............prava sitnica.......koju smo odvozali cas posla i STIGLI KUCI.... Zdravi, veseli, sve je OK..............ali ipak malo tuzni jer je ova tura GOTOVA. I TO BI BILO TO..........NEMA VISE, DO SLEDECE PRILIKE....AJ CIAO !!!! :zdravo: ......................... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 7, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jош једном хвала вам за диван путопис , слике .... Веци да се опорави што пре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i u moje ime, bilo je divno citati. Sve najbolje za Vas, Vasu gospodju, i familiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svala cast uzivao sam citajuci i gledajuci slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis koji sam citao svaka cast. Ovo je sigurno san svakog od nas Sve najbolje i do sledeceg putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan HVALA, HVALA. SVIMA OD SRCA............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19351 Napisano Octobar 8, 2012 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, narocito za gospodju Vericu. Imati takvog saputnika..., neprocenjivo. Svaki vas putopis standardno dobar, zanimljiv, lepe fotke... Posto ste napomenuli da je to zadnja duza tura za ovu godinu, sad ocekujemo da podelite sa nama i one male. Da gospodji sto pre zaceli ruka pa da je vidimo jos u kom putopisu jos ove godine. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, Marokanac ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5190 Napisano Octobar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6053 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa čika Marokanac, i ja sam u horoskopu bik a moja žena riba pa pošto volimo da putujemo motorom ostaje mi samo da se nadam da ćemo obići bar delić prelepih predela koje ste Vi i Verica obišli. Još jednom: kaciga dole, svaka Vam čast! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Uvek uživam čitajući tvoje putopise. :moto3: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki vas putopis je pravo remek delo,skoro sam komentarisao sa prijateljima da samo putopise koje napise Marokanac propratim od pocetka do kraja. svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...