mohikanac 1209 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Presla bi i moja jamaha dosta da je slaba kao ta dva tvoja motorica,i da se normalno vozi...ali koliko je guma zapalila i koliko je vremena bila je u crvenom.dosta je i izdrzala, ako i sad opet toliko izdrzi ja prezadovoljan...... Inace koliki si poznavalac govori o tome sto poredis drndalo od 50 konja sa motorom od 126... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 10, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac ti izgleda imas kesa za drndanje, paljenje guma i sl, zar nisi ove godine imao udes sa neregistrovanim motorom? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam kesa i za registraciju,al necu da registrujem....inace celu zimu sam vozio jedna od kola neregistrovana....i skuter vozim neregistrovan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac pa tebe covek ne moze registrovati! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Inace koliki si poznavalac govori o tome sto poredis drndalo od 50 konja sa motorom od 126... Ajde molim te, ti si svaciji post koji ti nije bio po volji pobijao time sto vozi motor koji je slabiji od tvog ili ako nije slabiji onda ti se ne svidja. Uvlacis moj motor u raspravu iako nema nikakve veze s temom. Sad kad si se finalno ispalio, e sad necemo da ih poredimo, jer si sad odlucio da nisu ista klasa, a nije ti smetalo da seres godinu dana, dok nisi konacno upropastio taj nesretni motor 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Presla bi i moja jamaha dosta da je slaba kao ta dva tvoja motorica,i da se normalno vozi...ali koliko je guma zapalila i koliko je vremena bila je u crvenom.dosta je i izdrzala, ako i sad opet toliko izdrzi ja prezadovoljan...... Inace koliki si poznavalac govori o tome sto poredis drndalo od 50 konja sa motorom od 126... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Inace koliki si poznavalac govori o tome sto poredis drndalo od 50 konja sa motorom od 126... Ajde molim te, ti si svaciji post koji ti nije bio po volji pobijao time sto vozi motor koji je slabiji od tvog ili ako nije slabiji onda ti se ne svidja. Uvlacis moj motor u raspravu iako nema nikakve veze s temom. Sad kad si se finalno ispalio, e sad necemo da ih poredimo, jer si sad odlucio da nisu ista klasa, a nije ti smetalo da seres godinu dana, dok nisi konacno upropastio taj nesretni motor Ja nikada nisam za jak motor rekao da je ruzan,pa i da jeste opet nisam rekao jer postujem i cenim jak motor,za razliku od dvoklipnih drndala od 50 konja... Inace mrco tvoj motor je pravi primer za ovu temu,jer si ti uzeo to tvoje drndalo kao neispravno i napatio si se sa delovima,a bogami i lepo si to platio,mozda cak vise nego sto ti motor sad vredi,i opet vozis matoru drcelu iz 88 god,aj da je to neki motor tipa gsxr 750-1100,cbr 1000f,fzr 1000... is pa ok a ne to govance.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 10, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, znaci po tebi SVI motori koji imaju 2 klipa i manje (nije bitno v ili redni) i imaju manje od 100ks (po prici kontam da je 100ks granica, ipak je to 2 decimale) su govna? Voleo bih da cujem odgovor i nadam se da neces negirati sam sebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne svi samo gpz 500 i gs 500...a narocito ako ga vozi tipicni mrco sveznalica sa primorja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Avgust 10, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam kesa i za registraciju,al necu da registrujem....inace celu zimu sam vozio jedna od kola neregistrovana....i skuter vozim neregistrovan.... Blago onom ko naleti na tebe.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 10, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e super je naglabanje,al ja verujem da mafijab nema ni para da kupi motor....evo sinko ti dam jos jednog gsx,r a 93ce za ..za 1000e,pazi ispravan registrovan...evo drugarski forumaski.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan :stabre: koji ste vi kraljevi ocega se raspravljate :care: u celoj prici malom je ponudjeno 5 motora do 1000e,registrovani,ispravni...... a on nista da kupi ,vi se umesto njega raspravljate i prepirete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mafijaBAC 3 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan e super je naglabanje,al ja verujem da mafijab nema ni para da kupi motor....evo sinko ti dam jos jednog gsx,r a 93ce za ..za 1000e,pazi ispravan registrovan...evo drugarski forumaski.... bokilic ti nikako da skontas da ja nemam 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ti druze nikako da skontas da nabavna cena jednog motora nije celokupna cena i njegovog odrzavanja. Pogotovo sto ti hoces da kupis sjebano govno i nadas se da ces za 2-3 hiljade dinara sve to lepo da sredis Iskreno ja mislim da ovde mladost nije problem, pa majkumu imao sam i ja 17 godina( i to ne bas toliko davno), ti naprosto ne umes da razmisljas uopste ili je neki drugi djavo sa tobom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e super je naglabanje,al ja verujem da mafijab nema ni para da kupi motor....evo sinko ti dam jos jednog gsx,r a 93ce za ..za 1000e,pazi ispravan registrovan...evo drugarski forumaski.... bokilic ti nikako da skontas da ja nemam 1000e pa skonto sam na kraju...da se samo raspitujes..bespotrebno,,znas kako se kupuje motor,,odes vidis i kupis...odlucis u 10sekundi,,sve ostalo ..je pisurija mesecima raspitivanje razgledanje...pipanje..i na kraju obicno padne zajeb.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mafijaBAC 3 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ti druze nikako da skontas da nabavna cena jednog motora nije celokupna cena i njegovog odrzavanja. Pogotovo sto ti hoces da kupis sjebano govno i nadas se da ces za 2-3 hiljade dinara sve to lepo da sredis Iskreno ja mislim da ovde mladost nije problem, pa majkumu imao sam i ja 17 godina( i to ne bas toliko davno), ti naprosto ne umes da razmisljas uopste ili je neki drugi djavo sa tobom alo ja necu da sredim motor za ovo leto tek za sledece da bude ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mafijaBAC 3 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan e super je naglabanje,al ja verujem da mafijab nema ni para da kupi motor....evo sinko ti dam jos jednog gsx,r a 93ce za ..za 1000e,pazi ispravan registrovan...evo drugarski forumaski.... bokilic ti nikako da skontas da ja nemam 1000e pa skonto sam na kraju...da se samo raspitujes..bespotrebno,,znas kako se kupuje motor,,odes vidis i kupis...odlucis u 10sekundi,,sve ostalo ..je pisurija mesecima raspitivanje razgledanje...pipanje..i na kraju obicno padne zajeb.. ocu da kupim ali necu da se zalecem ovako pare treba da dobijem od prodaje mog motora i od mog auta tj. yuga,ili keva je spominjala da ce dici kredit od 800e jeli sad ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis da kupis neispravan motor sad, pa da ga preko zime sredjujes za sledecu sezonu :stabre: bolje onda sacekaj sledecu sezonu, skupi pare pa kupi ispravan motor moj savet ti je da se strpis, nemoj se zaletati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo, ti onda zakopaj tih 800 evra pa iscedi jos toliko da bi sledece sezone mogao da se kotrlja A to sto ti keva uzima kredit za motor je bas za alo kuc kuc 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne svi samo gpz 500 i gs 500...a narocito ako ga vozi tipicni mrco sveznalica sa primorja.... Konacno si priznao da te muce ljubomora i kompleksi. Drago mi je zbog tebe, prihvatanje da imas problem je prvi korak ka izljecenju. To koliko je meni potrebno klipova, konja i brzina da bih isao onoliko brzo koliko ja zelim je moja mjera i ti nicim nisi kompetentan da je uzimas. Kad se izboris sa zaviscu i poremecajem sistema vrjednosti mozda i to savladas. P.S. Inace bi mi odgovarao i duplo slabiji motor, imam jedan na meti mozda kao buduci projekat. 400cc, vazdusno hladjenje, kurbla....... i naravno, dva cilindra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10601 Napisano Avgust 11, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio bi coveku da kupi prvi motor sto mu se svidi bio ispravan ili ne, jbg mora negde da se pocne, nekad to bude zajeb a nekad ne, u svakom slucaju naucices to iz prve ruke, pa ces posle biti mudriji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mafijaBAC 3 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio bi coveku da kupi prvi motor sto mu se svidi bio ispravan ili ne, jbg mora negde da se pocne, nekad to bude zajeb a nekad ne, u svakom slucaju naucices to iz prve ruke, pa ces posle biti mudriji znaci ima i pametnih ljudi ovde na forumu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan znaci ima i pametnih ljudi ovde na forumu.... E, nek si nam rekao, To nam je hvala sto smo se trudili Ma i treba da se zajebes, i da kupis krs i da ga nikad ne popravis, i da se nikad snjim ne provozas 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mafijaBAC 3 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad me nerazumete ovaj covek me je razumeo....vi terate po svome i vama je neko 100% goworio da nekupujete neki motor i vi ste ga nakraju kupili,a ispostavilo se da niste bili u pravu tako da... moram i ja da se naucim na svojim greskama a ne na tudjim!!!! :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1017 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh jos na drugoj strane da dzabe pisete svi... Brate, tebi niko ne kaze da ne kupujes motor kao motor, vec da su OGROMNE sanse (otprilike 99.9%) da ces najebati sa njim i da je mnogo glupo uzeti neispravan motor zato jer je vecina nas ovde to jednom u zivotu uradila i prosla bas ovako kako ti pisemo svi, e zato ti mnogi kazu bolje se strpi, skupi jos 200e i kupi motor koji je ispravan, pali, radi, ide, kapiras? Nemoj posle da bijes glavu o zid jer si se ujebao i bacio 800e (a to ce na kraju izaci barem 1000e) u vetar, a nisi se nista vozio i samo si se nervirao i izmastio ruke. Evo ja sam licno bacio u vetar 1800e na jednom motoru, izasao me je na kraju sa popravkama oko 3300e, dao sam ga za 1500e jer sam pukao, bukvalno sam napisao u oglasu prodajem ga jer ne mogu vise da ga gledam, a presao sam sve ukupno dal 1500km-a sa njim, jesam nesto malo naucio, ali da sam te pare dao dobrom majstoru da me uci sada bih znao 5x vise, a pri tome ja se nisam jos kao ti zaleteo, taj motor je radio, nego prvo, sve neces moci sam, drugo, mnogi majstori ili ne znaju ili te namerno/slucajno zajebu, das pare, a nista, malo je onih koji se potrude stvarno, ma sta ovde na forumu mnogi pisali, meni je do sada samo jedan majstor (clan foruma ovde) sredio motor, nista krupno, ali je dosao kod mene, sredio i naplatio korektno, a sve pre toga, uzas. Kupices, verovatno ces se sjebati (nadam se da neces) onda ces lupati glavu, a mozda ce ti se i ogaditi motori, ali sam biras sta ces, receno ti je iz najbolje namere, a ti radi sta hoces. zz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...