nasaStvar 217 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite ako bude neki lep vikend da odemo u Sarajevo na cevape Ili je kasno za tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite ako bude neki lep vikend da odemo u Sarajevo na cevape Ili je kasno za tako nesto? ... pa da prođemo kao kolege Čačani proletos http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/563575/Petorica-Cacana-pretucena-u-Sarajevu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam to nemam pojma ja sam bio autom preko 10x sluzebeno nikada ni najmanji problem imao nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 11, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je za SA sada, kratak dan, mora da se vadi zeleni karton ko nema. Inače ja sam isto imao u planu da svratim u SA na noćenje i obilazak kad sam pravio turu početkom septembra. Međutim baš iz razloga kako su prošli bajkeri iz Čačka, stvar principa a i pisao o tome u temi oko pripreme za put, nisam. Jednostavno za svoje pare idem tamo gde znam da se osećam pa skoro opušteno, jer svuda ima budala negde više negde manje. Ne želim da mi se po glavi mota misao da li je neki konobar u kafiću izgubio nekog u ratu pa mi možda pljunuo u kafu. Žao mi je Sarajeva, nekad je to bio drugačiji grad imao je neku svoju dušu. Drugi ljudi su tada živeli u njemu i svi su bili dobrodošli i dočekani raširenih ruku. Dok se po njemu šetaju oni sa bradama, znate na koje mislim jer su ti i napravili linč naših kolega. Tako sam bar pročitao u vestima i njihovim izjavama. Možda i nekad svratim do SA ali za sada ne verujem. Ima dosta prelepih lokacija za vožnju u našem okruženju pa hvala bogu mogu još uvek da biram. Ovo je samo moje mišljenje tako da se ne osvrćite mnogo na njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo dao predlog tamo i nazad je 600km kada bi se poranilo moglo bi se odvozati Taru i Zlatibor ste vozili Kop je malo dalje valjda ce neko dati neki zanimljiv predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije frka , predlog je dobar i ruta je dobra za vožnju ali ja trenutno nisam zagrejan za posetu SA, za kasnije pa ... videćemo. Vi organizujte turu i uživajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci jel neko vozio danas ? Ja iskoristio lepo vreme, spojio lepo sa korisnim, o obrnuo krug Beograd - Ljig - G. Milanovac - Kraljevo - Kragujevac - Topola -Beograd. Lepih +350 km na satu.... ...I onaj osećaj kada te niko ne pretekne celih 350 km :) . . . neprocenjivo . . .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan bravo care!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja сам се возао само по граду Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam đirao samo po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci jel neko vozio danas ? Ja iskoristio lepo vreme, spojio lepo sa korisnim, o obrnuo krug Beograd - Ljig - G. Milanovac - Kraljevo - Kragujevac - Topola -Beograd. Lepih +350 km na satu.... ...I onaj osećaj kada te niko ne pretekne celih 350 km :) . . . neprocenjivo . . .. Što se bre nejavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Јес` па да га претекнеш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci jel neko vozio danas ? Ja iskoristio lepo vreme, spojio lepo sa korisnim, o obrnuo krug Beograd - Ljig - G. Milanovac - Kraljevo - Kragujevac - Topola -Beograd. Lepih +350 km na satu.... ...I onaj osećaj kada te niko ne pretekne celih 350 km :) . . . neprocenjivo . . .. Što se bre nejavi? ... bio sam poslom u Kraljevu ...a onda mi je samo odjednom dunulo da se vratim preko KG i Topole . . . biće prilike još ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Octobar 13, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug si izvozao Ne znam da li je izvodljiva Ovcar Banja, da li je bio neko...ima li se sta videti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug si izvozao Ne znam da li je izvodljiva Ovcar Banja, da li je bio neko...ima li se sta videti? ... samo hvatajte lepo vreme . .. kao danas . . . ja sam zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug si izvozao Ne znam da li je izvodljiva Ovcar Banja, da li je bio neko...ima li se sta videti? extra je ali je puno lepsa kada je okupana suncem...ali se može otići do vidikovca na kablaru tamo je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni u planu bilo, onda kad smo vozili do Tare, kao opcija za povratak. Ima dosta manastira i vidikovac. Mislim da nije loše da se odvoza samo da vreme bude uz nas. Povratak recimo preko Aranđelovca. Mene smlatio neki virus pre neki dan i evo polako popušta. Jbg kad ne mogu da sedim s mirom u kući dva dana i preležim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep krug si izvozao Ne znam da li je izvodljiva Ovcar Banja, da li je bio neko...ima li se sta videti? Iii breee Dare pa ja sam mislio da si ti dobar decak, cuje imali sta da se vidi hm hm :-D Ima i te kako ko voli manastire, lepu prirodu, odmor pored reke i ostalo...e sad moze se popeti na vrh ovcara ili kablara...po meni mnogo lepse na kablaru i pogled i prilaz! Ko nije bio svidecemu se sigurno a koje bio zna o cemu pricam! Pratim razvoj situacije i u slucaju da okrenete na ovu stranu vrlo rado cu vas odvesti do vrha ili provozati se sa vama! Pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja ako bude neka voznjica u nedelju bi trebalo biti lepse vreme u subotu mozda idem da trgujem novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj "Strsljen"sto si ga merkao? U nedelju pretezno suncano, temperatura oko 18*C, valjalo bi iskoristiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan E bas taj Ali jos nisam prelomio do subote cu da odlucim definitivno ali mislim da su vece sanse u korist strsljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Octobar 14, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam, razmisljam.... bilo bi oko 350-400km, polazak sa Nis pumpe na AK ruta odlazak: Avalski - AR - Rudnik - GM - Cacak - Ovcar Banja..... pauza br.1 u AR u svima nam poznati Divljakovac pauza br. 2 u GM ili Cacku da se nadjemo sa juznom ekipom Obilazak Banje, klisure, vidikovac, manastir Sretenje upload an image ruta povratak: Pozega - Kosjeric - Divcibare - Mionica - Ub - Obrenovac - BG bar 2 pauze .......uhhhhh msm da je to preambiciozno u ovo doba godine, kratak dan-hladna noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 14, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dare, kad smo mogli na par stepeni plusa da se vracamo iz Indjije sa otvaranja moto kluba za BG, mozemo i par km odvozati po 10 stepeni. P.S. Zanimljivo zvuci, jos da vidim kad cu biti sklopljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih možda peglao ibarskom do banje a povratak preko Aranđelovca, isto jednim delom Ibarskom, iz razloga kratak dan i hladna noć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 15, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Super ruta Dare i povratak je dobar nadam se da je za nedelju planirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...