Carlito. 183 Napisano April 14, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad se setim Nale i ja na silveru: Beograd-Sarajevo-Mostar-Trebinje-Dubrovnik-Višegrad- BG... Prelepoooo, pogotovo od Sarajeva uz Neretvu do Mostara prelep za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 15, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mario idem i ja. Kako da prodju ovakve voznje bez skutera? Dakle, biće bar dva skutera u koloni. Ako obaveze dozvole, 99% idem i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 16, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super da se skupimo u sto vecem broju Promenio April 16, 2015 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 19, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel se voza iko po okolini ns-a ovih dana , sta vam je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 19, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Возамо се вала и превише,само нас нема баш на овим странама да то објављујемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da ste vi nama živi i zdravi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano April 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan i uzbrdo brzi ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 19, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije lepo , ako bude neka ovako neobavezna tura bar napisite mozda se neko prikljuci, jedino ako bas ne volite nove face onda vam je oprosteno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano April 20, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Djox javi se na PP .. Juce su bas dva momka iz NS-a bili do B.Palanke u voznji i vozali malo po Fruskoj... Javi se da se povezemo, pa da napravimo koji djir zajedno. Kad se prolepsa, bice i koja MSC voznja, pa se stavi na spisak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je glupo obuci 2 delni sportski kombinezon na Burgmana 400, inace idem na BJB vikend voznju 25 i 26.april 2015 Istocna Srbija?! Posto sam ga pozajmio od drugara koji ne vozi motor, hteo sam samo jaknu, ali je kratka bez pantalona na koje se spaja rajfeslusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da tebi nebude hladno, pusti modu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ma da tebi nebude hladno, pusti modu... Tako ce i biti, ne idemo da se frajerisemo, nego da se druzimo i uzivamo u voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12992 Napisano April 21, 2015 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je glupo obuci 2 delni sportski kombinezon na Burgmana 400, inace idem na BJB vikend voznju 25 i 26.april 2015 Istocna Srbija?! Posto sam ga pozajmio od drugara koji ne vozi motor, hteo sam samo jaknu, ali je kratka bez pantalona na koje se spaja rajfeslusom Koja je velicina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 21, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je glupo obuci 2 delni sportski kombinezon na Burgmana 400, inace idem na BJB vikend voznju 25 i 26.april 2015 Istocna Srbija?! Posto sam ga pozajmio od drugara koji ne vozi motor, hteo sam samo jaknu, ali je kratka bez pantalona na koje se spaja rajfeslusom Realno, bićeš opaka faca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano April 21, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Subota mi je radna ali zato nedelje je moja samo jos da smislim destinejsn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Smisli nesto i ja cu te verovTno ispratiti.meni pada na pamet dunavska magistrala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano April 21, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer se lomim na tu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano April 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene ako me nešto ne spreči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 22, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosao prosli ponedeljak dunavsku magistralu, ali sam slobodan za ovaj vikend pa javljajte ako ima neka voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosao prosli ponedeljak dunavsku magistralu, ali sam slobodan za ovaj vikend pa javljajte ako ima neka voznjica http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108262-bjb-vikend-voznja-25-i-26april-2015-istocna-srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano April 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za ... i meni je radna subota ali je zato nedelja slobodna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano April 22, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @DestroYer015 Odlicno islanirana voznja ali polazak je u subotu, sto mi nikako ne odgovara zbog posla Ko je raspolozen za nedelju 26.04. i Dunavsku magistralu, nek se turi na spisak, za satnicu gde-sta-kako...dogovoricemo se u hodu 01. Satelis 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano April 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za nedelju:-) 01.Satelis 02.Novak Lazovic 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano April 22, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 01.Satelis02.Novak Lazovic03.ZEMZEM 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano April 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan 01.Satelis02.Novak Lazovic03.ZEMZEM 04. matori 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...