Jump to content

Moto Zajednica

Formula 1

Recommended Posts

• Drug član, 2090 postova
9 hours ago, mick said:

Kolege čisto da znate oko SBB-a...

Isti problem sam imao...pozvao call centar gde su mi istu glupost rekli kao mogu samo da pređem na novi ugovor od 2 godine ako želim ''nove kanale'' koje su oni praktično veštački napravili izuzimanjem određenog programa sa već postojećih kanala i ubacivanjem na ''nove''.

Obzirom da ja imam Premijum nalog koji je po ceni identičan sa ''novim''...tražio sam da me neko iz backend servisa SBB-a kontaktira (obično je to služba za raskid ugovora). 

Kad su me pozvali...odmah je priča promenjena jer sam im rekao da imam cenovno isti paket i da nema nikakvog razloga da ne dobijem taj njihov ''novi'' paket. Nakon prijatnog razgovora...uključen je taj novi paket bez novog ugovora i sve ok. 

Naravno sa SBB-om se ne nastavlja ugovorna obaveza...čekam da istekne ova pa će biti neko drugi.

Tako da...ako imate Premijum nalog možete preći na taj novi. Samo zaobiđite te prve šošone na call centru...

A ko želi da raskine ugovor...neka požuri pošto postoji određen vremenski rok za to.

Isto sam prosao kolega samo sto sam se ja raspravljao za kvalitet interneta usput i objasnjavao da samo kad jeUDP konekcija u pitanju net puca ... ali jbg sa druge strane je odgovor bio da restartujem modem.... dobio tv ali ozbiljno razmisljam o drugom provideru

Promenio član Milky

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2811 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 57 minuta, Milky je napisao:

Isto sam prosao kolega samo sto sam se ja raspravljao za kvalitet interneta usput i objasnjavao da samo kad jeUDP konekcija u pitanju net puca ... ali jbg sa druge strane je odgovor bio da restartujem modem.... dobio tv ali ozbiljno razmisljam o drugom provideru

Off-ujemo temu ali...jeste SBB usluga od kad ih je telekom kupio je izrazito opala...stabilnost interneta je sad na nivou od pre 10 godina. Mreža non stop puca i apsolutno ih zabole...

Na žalost monopol je napravljen, niko im se ne suprotstavlja i sad mogu kako hoće.

• Zainteresovan, 165 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 12 sati, vasa.93 je napisao:

Ja lično razmišljam o Starlinku… 

Kupiće Lučić sledeće godine i Starlink na kredit, samo da se ne bi gledale nepoželjne tv

• Haha 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2248 postova
  • Motocikl: -
On 31. 8. 2025. at 17:09, Fredi je napisao:

Razlika u bodovima je 1 trka+sprint.

Sad sam nešto računao...

Do kraja imamo 9 trka i 3 sprinta.

Landu je potrebno da pobedi 7 trka, bude drugi na dve, da pobedi jedan sprint, i bude drugi na dva.

To je maksimum koji mu treba, i ako bi nekim čudom to ostvario, bio bi šampion bez obzira šta Oskar uradi.

Pod uslovom da Oskar svaki put bude drugi, i pobedi te dve trke i dva sprinta, bili bi izjednačeni po broju bodova, ali bi Lando imao više pobeda, pa bi bio šampion.

Naravno, svako buduće ispadanje bilo kojeg od njih dvojice dramatično menja stvari.

Ima još dosta...

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 1289 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Previše mi to ambiciozno deluje. '26 novi agregati a oni bi '29 ili '31 da sve to batale i vrate v8. Šta god da bude vremena agregata bez struje i milion gluposti okolo se više neće vratiti.

• Podržavam 1

• Pana, 667 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Није то ништа ново али ето. 

Од следеће године се уводе ти нови мотори и план је да буду у употреби до 2030.  

На састанку тимова у фебруару  било је приче шта даље и као опција су спомињали  V10  од којих се одустало јер су трошкови превелики. 

Е сад , председник ФИА  Мухамед Бен Сулајем  види  V8  као добро решење  и то већ од  2029 јер наводно већина произвођача већ има такве моторе у својој понуди  а и ови  електро и  мали  турбо моторчићи су свима почели да се пењу на  Q ...    

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja