Vjeko 178 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sam se nadao da će se izvući, verovao sam, ali... Sudbina je predodredila izgleda da bude drugačije. Počivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jul 26, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Luda trka danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 27, 2015 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ferari prvi, Kvjat drugi, Alonso peti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Jul 27, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka u Madjarskoj, tek sam sada odgledao. Za mene licno jedna od najboljih poslednjih godina, jer obozavam Hamiltona ali i Meklaren, nadam se da Meklaren odavde ne ide unazad, sad su bas bili brzi. Trka sa toliko obrta, skakao sam ko kad sam prvi put gledao F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Avgust 23, 2015 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva trka u Belgiji, iako se pobednik znao i pre pocetka..........Hamilton, a ko ce drugi! Ono sto je bilo zaista interesantno je borba za nize pozicije, a posebno se istice tim Vilijamsa koji je uradio nesto sto se na vidja, bar ne u F1. Da je Motogp, bilo bi O.K. Oni su Botasu, prilikom zamene pneumatika, stavili 3 meke, a jednu tvrdu gumu i tako ga pustili na stazu. Fetelu je eksplodirala zadnja guma u poslednjem krugu, kada se sa Grozanom borio za 3. mesto. On optuzuje Pireli, ali ce verovatnije biti to sto je za razliku od svih drugih vozaca isao na samo 2 stajanja i desilo se to sto se desilo. 1. Hamilton 2. Rozberg 3. Grozan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra trka u Singapuru, 2 puta Safety car ( covek na stazi ), Mercedesi losi, ali Verstappen je takav car, moj favorit od sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 12, 2015 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najjača scena trke u Rusiji, kada se Hamilton, Fetel i Perez posle trke spremaju za postolje, ulaze u sobu, smeh, veselo, kad odjednom muk, apsolutna tišina! Tamo stoji Putin, niko ne sme da pisne 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Luis Hamilton osvojio trecu titulu svetskog sampiona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti je ovo popravilo raspoloženje ali ja sam ceo dan pod utiskom da je Rosi izgubio 10- tu titulu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Popravilo, popravilo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Octobar 25, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hamilton osvojio trecu titulu pobedom u USA, sto se nekako i ocekivalo. Ono sto se NIJE ocekivalo je da oba McLarena zavrse trku Hamilton vise nije plav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nakon što je kolegu iz ekipe na prvoj krivini pederski izbacio van staze, po ko zna koji put. Stvarno mi je žao Rozberga i svega što mu se dešava. Jeste jednom napravio glupost nakon koje je sve krenulo nizbrdo za njega, ali to što je on uradio jednom, Hamilton radi na skoro svakoj trci. Posle kao čuđenje zašto se ne raduje. Pa ko bi se normalan radovao šatro kolegi i ortaku koji ti ga bez blama uvali kad god stigne. Ali Kimmi koji nakon udarca u ogradu i točkovima u blatu uspeva rally forama da se izvuče i nastavi dalje , na žalost samo još koji krug. Inače, verovatno najzanimljivija trka ove godine. Ferarij je iz trke u trku bolji, mali Verstappen kida kako vozi, Na momente sam čak i pomislio da ima šanse za Honde da nešto urade. U jednom trenutku Honda je imala i najbrži krug, ako sam dobro video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Octobar 26, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ono dodavanje kacketima posle trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Octobar 26, 2015 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan :o a kad je uzeo prvu i drugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan BBC terminates F1 contract, Channel 4 takes over http://www.motorsport.com/f1/news/bbc-terminates-f1-contract-channel-4-takes-over/ Kriza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Februar 21, 2016 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2016 Formula 1 Test calendar 22 Feb Circuit de Catalunya 23 Feb Circuit de Catalunya 24 Feb Circuit de Catalunya 25 Feb Circuit de Catalunya 1 Mar Circuit de Catalunya 2 Mar Circuit de Catalunya 3 Mar Circuit de Catalunya 4 Mar Circuit de Catalunya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 3, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nova vrste zastite na F1 Ferrariju: Malo ruznjikavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Mart 3, 2016 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li ovo da ometa preglednost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je malo weird. Jednom sam seo u C4 kupe i hteo sam da poludim zbog toga jer mi je u retrovizoru ram zadnjeg stakla bio na sred pogleda u nazad. Ne mogu ni da zamislim da vozim sa ovim ispred sebe. http://www.autosport.com/news/report.php/id/123071 Ali valjda Kimi zna bolje. Mada, njega šta god da pitaš, sve mu je ok. Samo da novinari prestanu sa daljim pitanjima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 7, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E vala i ovo je sranje, pa što im ne naprave kabinu i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Mart 19, 2016 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 6 prva trka ovogodisnjeg sampionata Formule 1. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 19, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan F1 pa MotoGP!Biće opasno veče! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 21, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=yQhyHuWLJMIAlosno neuništiv... kada se sjetim koje je sve nesreće taj čo'jek preživio...Inače, Guti pokazao bratski duh i dobru volju, pozdravio se sa unesrećenim kao sa bratom... svaka im čast obojici na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li ovo da ometa preglednost? Može i ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 29, 2016 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod RedBula 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...