lomitelj 5814 Napisano Februar 7, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, marinero MNE said: @lomitelj Kolega, za tebe i ostale koje to interesuje, postoje agencije koje rentiraju motocikle. Osim kolege Milana, za kog sam samo cuo, ne poznajem ga licno, takodje i kolega Marokanac je aktivan u organizovanju moto tura, mislim cak da ima u ponudi i individualno rentiranje. Ako te interesuje Crna Gora kao destinacija za odmor, posjeti moj sajt http://www.rentamoto.me/ i pogledaj sto ima u ponudi. Za dodatne informacije, stojim na raspolaganju. ✌ U Budvi mi je deo tazbine, prošle godine sam kolima prošao lep deo, preko Durmitora i gorskih očiju. Budem li sledeći put imao vremena, imaću te u vidu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3116 Napisano Februar 7, 2018 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan edit: Upućeno Draganu koji je dao kontakt drugara... Odlično, bravo i hvala! Ja bi vrlo rado pozajmio/iznajmio motor nekome sa ovog foruma ko živi u inostranstvu i dođe na kratko u SRB... Samo sam već godinama bez motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 7, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato bi ga i pozajmio 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj, lijepe si predjele presao, moje klijente NP Durmitor ostavlja bez daha, najcesci komentar je da ne mogu da vjeruju da tako nesto i postoji... Inace su mi 95% klijenata stranci, mada sam imao i klijente sa ovog foruma, takodje i neke upite koje nijesam mogao ispostovati. Cisto da znas, radim dostavu motocikala bilo dje u Crnoj Gori, u zavisnosti od upita, takodje i u komsiluku, kao npr. na aerodrom Cilipi u Hrvatskoj, na aerodrom Nana Tereza u Tirani itd... Placanje se vrsi gotovinom ili karticom, depozit uzimam tako sto blokiram sredstva na kartici, mada moze i u kesu, zavisi od volje klijenta. Trudim se da poslovnost bude na evropskom nivou, iako su pravila igre balkanska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Februar 7, 2018 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo ovde Sliko pre neki dan na putu za PG, inače kada sam vozio "prave" motore obišao sam to uzduž i popreko. 5 dana app, upališ motor u 8am a ugasiš u 19:30. Super je tamo, divlje i opasno a lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Moram da podelim svoje iskustvo od prosle godine.. Naime, kontaktirao sam covjeka sa ovog foruma Marinero MNE, Ratka Mitrovica, sa pitanjem da li mogu da iznajmim motocikl NEW Honda Africa Twin crf1000! Izlozio sam mu moju nameru da mi se taj motor svidja i da bih hteo da ga iznajmim na jedan dan radi testiranja.. Pristao je sa zadovoljstvom da mi rentira motor na jedan dan i ako izdaje min na tri dana i dao mi popust jer sam clan BJB foruma. Preuzeo sam od njega u Baru skoro potpuno novu Hondu, te ga pri tom nisam pitao ni koji je limit dnevne kilometraze, a to nismo definisali ni u ugovoru o renti.. Nakon toga nadjem se sa dva drugara i u pet minuta dogovorimo da taj dan provozamo do Albanije.. Vozili smo do Ulcinja, pa preko Skadra na Vermos kroz predivne zivopisne predele Albanije. Nakon toga, prelazimo opet u Crnu Goru u Gusinje, pa preko Plava zavrsimo u Kolasinu.. Posle Kolasina krenemo preko Crkvina na Pluzine.. uvece povratak za Budvu.. Predjemo tog dana preko 500 kilometara po vijugavim putevima, kroz predivne predele.. Honda nova, prede bez problema.. Ujutru odem do Bara da vratim motor i ocekujem da dam adekvatnu doplatu, jer sam presao vise nego sto sam i ja planirao.. Ratko Mitrovic Marinero nije hteo ni da cuje za bilo kakvo doplacivanje, jer kaze, kilometraza je bila neogranicena.. Najvise ga je zanimalo kako mi se svidela nova Honda, trazio je slike sa putovanja i da mu prepricam dozivljaje.. Ljudi, sve preporuke moram da dam za ovog velikog coveka! Takvu poslovnost i pre svega ljudski pristup klijentu, nisam sreo na nasim prostorima.. Covek spreman na svaki dogovor, ima nove motocikle, te svako moze za sebe pronaci nesto. Zaista sve preporuke! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 323 Napisano Februar 7, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, marinero MNE je napisao: @lomitelj Kolega, za tebe i ostale koje to interesuje, postoje agencije koje rentiraju motocikle. Osim kolege Milana, za kog sam samo cuo, ne poznajem ga licno, takodje i kolega Marokanac je aktivan u organizovanju moto tura, mislim cak da ima u ponudi i individualno rentiranje. Ako te interesuje Crna Gora kao destinacija za odmor, posjeti moj sajt http://www.rentamoto.me/ i pogledaj sto ima u ponudi. Za dodatne informacije, stojim na raspolaganju. ✌ Gde si bio letos. Bio sa porodicom u Sutomoru i trebao mi motor da odem do Igala na skup. Trazio po Sutomoru,googlao,sve neki skuteri i na kraju odem autom. Aj napisi cene za afriku i ncx. Moze i na pp, Pa se cujemo za sledece leto. Edit: sad video da ima cenovnik na sajtu. Promenio Februar 7, 2018 član Fireblader Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Februar 16, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @GixxerK6 Da, to je to, malo siri pojas NP Durmitor i iz neobicne perspektive. Dao si pravi opis, upravo to sto je pomalo surovo fascinira ljude koji dolaze sa strane. @Fireblader Kolega, cijene su istaknute na sajtu, to si u medjuvremenu vidio. Sad znas dje da trazis, ako bude bilo potrebe ubuduce. Mejlovi su na sajtu a takodje i moj broj, +38267645989 (Viber, WhatsApp). @Bato ADV Kolega Bato, hvala na lijepim komentarima, bilo je zadovoljstvo poslovati sa tobom. Ono sto nijesi napomenuo, Africa je bila tvoj kandidat za kupovinu, zato mi je bilo bitno da cujem misljenje i utiske iz voznje. Mada, vidim sad na forumu da je opet GS stigao u garazu. Nek je srecan i neka dobro posluzi na putu koji planiras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 16, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Tokom mog trogodišnjeg boravka na privremenom radu u Crnoj Gori imao sam sreću da, već u prvim nedeljama boravka, upoznam kolegu Ratka aka [mention=13688]marinero MNE [/mention]. Pošto je tema rentiranje motora, konkretno u Crnoj Gori, neću dužiti sa hvalospevom o njemu. Ljudina ipo! U svakom smislu! No, apsolutno mogu da potvrdim ono o čemu je pisao[mention=4788]Bato ADV[/mention] i uopšte način na koji posluje rentamoto.me je daleko iznad očekivanog. Pored toga što postoji profesionalna fleksibilnost u bitnim pojedinostima (dostava, kilometraža, oprema, predaja motocikla) Ratko motore održava temeljno i redovno. Imao sam prilike da vozim skoro celu “flotu” iz ponude i moram da priznam da su, bez obzira na predjenu kilometražu, svi motori kao novi (a dobar deo i jeste nov) i da me je bilo sramota što svoj motor nisam održavao tako dobro kako je on picanio svih 12-13! Čak i kad je razmak izmedju preuzimanja i sledeće dostave kratak on ne propušta da ga pripremi “kako treba”.Ratko želim ti da nastaviš tim tempom. Skidam kapu! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam imao priliku da upoznam čoveka iz Beograda koji pored najma motora nudi i ture po zemlji i bližoj okolini. Lik je veoma otvoren za saradnju, ako nekome zatreba motor ili tura - prorides.rs. Već sam dogovorio bajk za burazera kad mi dođe u posetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moskva šnite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni ja nisam skapirao "Toša?", pa reko' ako ispaljujemo nasumično.... Sad mi je jasno šta si pitao, nije Toša :D, Goran se zove lik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Septembar 2, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se dosta pisalo već o Ratku i rentamoto.me, mogu da dodam samo - još je bolji nego što je bio Usluga vrhunska, motori fantastični a cene drugarske. Ja sam izabrao Afriku, i Ratko mi je u dogovoreno vreme isporučio u Kotor, i uz kaficu detaljno objasnio gde šta kako...Najbolje da ostavim par slika ovde, pa uživajte. Off-road do LovćenaPivsko jezeroSkadarsko jezero 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1980miki 0 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Da li imate ideju/preporuku gde bi u Beogradu mogao iznajmiti motor na 3 dana ? Zanima me enduro od 600-800 kubika transalp , v-strom , freewend ili tako nesto ... hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano April 15, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Toša +381 64 925 44 54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se u Bg moze iznajmiti skuter 200-500ccm na ceo dan? I koje su cene?Bicu ovde poslom nekoliko dana, pa bi se malo vozao. Nisam poneo ni kacigu, tako da I to bi rentirao. Imam samo podkapu u autu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan I mene bi zanimalo koliko bi to kostalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam nasao na netu,za ozbiljan motor u ponudi su GS,ZZR 1200, Fz1, depozit je 1500e, a dan 120e. Ako sam dobro skontao. Zato sam pitao za skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2167 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 881 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dejan88 je napisao: Da li neko zna gde se u Bg moze iznajmiti skuter 200-500ccm na ceo dan? I koje su cene? Bicu ovde poslom nekoliko dana, pa bi se malo vozao. Nisam poneo ni kacigu, tako da I to bi rentirao. Imam samo podkapu u autu... Probaj kod Fice Tocka: 064 250 17 61 Ima (bar je pre godinu dana imao) vise skutera koje iznajmljuje. Nalazi se Na NBG u Bloku 62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Fice Tocka: 064 250 17 61 Ima (bar je pre godinu dana imao) vise skutera koje iznajmljuje. Nalazi se Na NBG u Bloku 62 Probacu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokinjo 3 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dejan88 je napisao: pre 18 minuta, Vaske4s je napisao: Probaj kod Fice Tocka: 064 250 17 61 Ima (bar je pre godinu dana imao) vise skutera koje iznajmljuje. Nalazi se Na NBG u Bloku 62 Probacu. Hvala Javi kakva je ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Javljam, cim se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam coveka. Kaze ne radi vise sa motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2167 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 881 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nemam vise ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14813 Napisano Maj 11, 2021 Ne silazi, 6136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dejan88 je napisao: Kontaktirao sam coveka. Kaze ne radi vise sa motorima. Idi u Deltu ili kod nekog dilera kazi da si zainteresovan da kupis i trazi na test. Dobijes na par sati od svakog i resen problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...