Jump to content

Moto Zajednica

Fireblader

Članovi
 • Broj tema i poruka

  132
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

183 Excelent

1 Pratilac

O članu Fireblader

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Klenak
 • Motocikl
  Sprint Pulser 125.

Poslednji posetioci profila

2080 profile views
 1. Fireblader

  NC750X 2016

  Niko nije rekao da će od NC-a da prave malu Afriku. Afrika će da bude potpuno novi model i zvaće se CRF 800 (ili 790). Samo će imati (povećan) agregat od NC-a. Pitanje je samo da li će izaći i novi model NC-a sa tim agregatom. Eve ga i linak: Rumors Of A Middleweight Honda Africa Twin Surface Once Again WWW.RIDEAPART.COM Welcome back, old friend.
 2. Fireblader

  NC750X 2016

  Taj isti, tj. stari povećan na 790. Osim u slučaju da NC ostane još godinu dve na 750 cc. Ali ne verujem da će u isto vreme praviti 2 tipa agregata, jer je jeftinije da ide isti u oba(i integru i x adv) modela/e, eventualno samo drugačije mapiran.
 3. Fireblader

  NC750X 2016

  Noviteti se predstavljaju tek u Oktobru i Novembru (EICMA). Ni jedan prodavac neće reći da sledeće godine izlazi novi model,jer sve što ne prodaju do jeseni, moraće da debelo spuštaju cenu, a samim tim i smanje svoju zaradu. Mala Afrika je spremna, a ako je tačna pretpostavka da je agregat od NC-a sa povećanom zapreminom na 790 cc, to znači da je i za NC spreman novi agregat. Još malo izmene plastike, dodaju neku aplikaciju i imaju novi model. A i vreme bi bilo, posle 5 godina.
 4. Ricky Brabec Lafa Cukur, posle 18 godina.
 5. Do ovog trenutka sam mislio da on namerno fenjeraši, samo da bi dobio sporazumni raskid ugovora sa Hondom. Sad više nisam siguran.
 6. Mislim da su ove Žarkove 3 trke ključne za Lorencov ostanak (odlazak) u Hondi.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja