AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=YBnVs6ch4EQ Nadam se da nije spam ali je 'ebeno neverovatno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jun 27, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prvo bi se zestoko smorio, a posle bi otisao da se napijem ko stoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Zajebana situacija,inače kobre su nastanjene u južnoj Aziji(i Beograd poz momci)a ovo je snimak iz Brazila(nije Kobra)al svejedno nešto gadno jeste.Bajker je odreagovao odlično,smireno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan inače kobre su nastanjene u južnoj Aziji(i Beograd poz momci) .... Jesam ja jedini koji ovo nije razumeo ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate spec jedinica vojne policije ´Kobre´-šala jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al' što je zmija skoro iste boje kao motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna gde su bili kad je zmija uspela da mu se uvuce pod oklop . Ako se vec ide negde u prirodu i parkira ispod drveca, pored zbunja - pozeljno je pre polaska malo i pregledati motor. Da je prvo upalio motor i pustio ga da se zagreje - pola minuta - minut, verovatno bi zmija sama pobegla sa motora. Ovako kad je osetila brzinu - pocela da bezi na gore - dalje od asfalta. I kad smo kod ovakvih stvari, evo i jedan "izvidjacki " savet : Kad god negde u prirodi kampujete ili odmarate, kupate se negde, pre obuvanja prvo okrenite cizme naopacke i protresite da bi ispali uljezi koji znaju da se tu uvuku, a ciji ujed moze biti nezgodan ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 27, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo posoto sam ja prvi postavio ovaj snimak evo i teksta koji ide uz njega Vožnja motocikla pri brzini od 250 km/h može biti izuzetno opasna i to svi znaju, međutim tu ponekad tu opasnost ne predstavlja samo brzina već i životinjski svet koji vas neočekivano zaskoči kad se najmanje nadate. Pri susretu sa zmijom najbolje je zaobići je u što širem luku i nastaviti svojim putem, ali šta uraditi kada vam zmija iskoči iz motocikla na ruku i to dok se vi na njemu vozite dobrih 250 km/h? Trebalo bi se ugledati na ovog staloženog bajkera iz Brazila koji je nakon nesvakidašnjeg susreta s zmijom polako usporio motocikl i stao pored puta pazeći pritom da ne ugrozi ostale učesnike u saobraćaju. Poznato je da zmije vole toplotu, jer samo tako mogu ugrejati svoje telo kako bi postale aktivnije. Ovoj zmiji iz videa, topli blok motora činio se idealnim, pa se ona zavukla na motocikl. Možete zamisliti iznenađenje motocikliste kada mu je ta ista zmija pri vožnji iskočila iz prednjeg oklopa i pala pravo na levu ruku. Malo ljudi bi reagovalo ovako staloženo, kao Brazilac iz ovog video klipa. ako se ne varam ova zmija pripada porodici zutih zmija (yellow rat snake) koji ne spadaju u vrsti otrovnih zmija vec ona vsrte zmija koja ubija stiskom, pa samim tim ako je bajker znao za tu cinjenicu, veoma je moguce da mu je to "ulilo" vise poverenja u sebi kako bi izveo ovo smireno zaustavljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i po kući zaluta ponešto, jednom ispade neki komad alata ili nešto slično, ne mogu da se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo sumljivo,što kaže čeh još se i ´maskirala´... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da nije uopste bitno kakva je zmija niti je vozac imao vremena pri 200 na sat da ispituje vrstu zmije, bitno je da sine vozis izlece zima od nigde i lezi na volanu i ruci jbt!! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 27, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast na smirenosti,kako njemu tako i zmiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 954 Napisano Jun 28, 2012 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Puno komentara na temu smirenosti vozaca...mislim sta bi ti ljudi uradili? Skocili sa motora zbog zmije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 28, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam sta bi oni uradili ali tesko da bi postupio kao vozac i na neku vodenu zmiju,jezim se sa par metara kada je vidim bez obzira na marku iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna gde su bili kad je zmija uspela da mu se uvuce pod oklop . Ako se vec ide negde u prirodu i parkira ispod drveca, pored zbunja - pozeljno je pre polaska malo i pregledati motor. Da je prvo upalio motor i pustio ga da se zagreje - pola minuta - minut, verovatno bi zmija sama pobegla sa motora. Ovako kad je osetila brzinu - pocela da bezi na gore - dalje od asfalta. I kad smo kod ovakvih stvari, evo i jedan "izvidjacki " savet : Kad god negde u prirodi kampujete ili odmarate, kupate se negde, pre obuvanja prvo okrenite cizme naopacke i protresite da bi ispali uljezi koji znaju da se tu uvuku, a ciji ujed moze biti nezgodan ! Пре неки дан смо могли прочитати у новинама да је једна нађена у кухињи на 5. спрату!? Хвала на корисним саветима! А ја? Шта бих ја урадио? Плашим се змија, уср'о би се у гаће, а како би прошло заустављање несмем ни да помислим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Umro bi odma', 100%... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom imao pola mravinjaka na motoru ali ovo sa zmijom je bas previse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka njemu cast kad je ovako mirno odreagovao i zaustavio mirno motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 28, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ova zmija vise nece penjati na motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Jun 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas mislim da hoce, sad se navukla na voznju. Sad ima da bleji pored puta sa podignutim palcem po ceo dan... Ako ne bih pao u prve tri sekunde tj u trenutku kad je vidim, onda bi scenario bio isti kao i na snimku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan ma idi jbt... kao sto je vec neko rekao ukenjao bih se samo tako u trenutku... za mene je zmija zmija, koja god da je nije mi bitno... ovaj lik je stvarno smireno i odlicno odreagovao. ja bih verovatno prvo pustio ruke sa upravljaca i (ili) odmah naglo poceo da kocim, a ne kao on polako i smireno... i jos se lik smeje... xD svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Luda situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 28, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bih? 1. User do stajanja srca 2. pustanje kormana i prelazak na suvozacevo sjediste. 3. kocenje zadnjom do 20 km/h 4. lasta u prasinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 28, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,pa tacno bih izginuo......zmija je jedina zivotinja koje se istinski plasim kad je vidim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 954 Napisano Jun 28, 2012 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Sta bih? 4. lasta u prasinu Hahaha Mile pobedio! Moze odmah i broj 4 preko reda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...