Jump to content

Moto Zajednica

opusteni

Članovi
  • Broj tema i poruka

    172
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Indjija
  • Motocikl
    Japaner

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

opusteni's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

155

Reputacija u zajednici

  1. Зар неби табла претрпела шок ударац пре дизања задњег точка. Свакако познајући раскрсницу сумњам да је ишао том брзином без обзира на искуство. Треба извући поенту из оваквих несрећа. А по правилу правила нема, већи део људи које познајем а возе моторе их управо због неке брзине и узбуђења и возе.
  2. Има слика по нету, мотор је отишао угрубо педесетак метара до бус стајалишта, тело једно одмах на раскрсници. Као да је само ауто прелетело. И даље се не уклапа да је ишао 170, опасно ризична брзина за ту раскрсницу. Готово самоубиство с предоумишљајем
  3. Та раскрсница је изузетно опасна, привидно је прегледна. Прилаз из Инђије ка њој као и прилаз из правца нс је успон, након успона са нс стране има мање више неких 100м равног пута до раскрнице а са Инђиске такође равног(благо једва низбрдо) нешто више. Обе стране су са три траке 100м до раскрснице. Људи ту једноставно излећу јер је у одређено време ненормална гужва. Ако је ишао 170 у шта је тешко поверовати није ту било времена осим да удахне и пипне кочницу. Негде сам видео да је дечко возио мали моторић и да је већ ударао с њим пре неког времена. Сви туда пеглају а повремено брзе поште, пекари и тако даље једноставно пређу раскрсницу Марадик-Бешка. Видео лично јако пуно пута. Мало је моториста да преко раскрснице пеглају, ал пре и после деру као на тт.
  4. Husqvarna smr nije za šumu čak i ako ima enduro točkove, do 2010 pazi zbog delova. Gledaj da je oznaka TE te oznake su do 2013 posle su pod okriljem ktm. Ako hoćeš šumu dateraš kros zaboravi, yamaha wr,husqvarna te,ktm exc.
  5. Neverovatno,nek digne 2 prsta ko nikada nije dao gas na policiju,vozio bez kacige,ne registrovanim motorom,bez dozvole(iskreno) a da je od malih nogu na motoru. Makar i kao klinac,neki ljudi se ponašaju kao deca i u 30,40 pa i više godina,svi sudite po PS a pri tome polazite od sebe. Dokaz detinjosti kod odraslih je npr vlast i njima bliski. Dečko je rezikovao razlog ne bitan,desilo se i tjt,njega više nema,platio je visoku cenu. Ne može se suditi nikome čitajući štampu,umeju da omanu.
  6. Nije to velika potrošnja za ludiranje,ja ni danas sa ovim motorom ne znam potrošnju osim da eto ceo dan mi treba da potrošim rezervoar a retko kada dospem u danu.
  7. E kada se čovek opredeli za jednu stvar,lako je tako hahahhaha.
  8. Mislim da sam spreman za gimnastiku pakovanja i raspakivanja,neće to biti baš svaki vikend al recimo more,kako to tamo funkcioniše. Prikolica ima,očas posla bi napravio neku nadogradnju sa valjcima ili šta već treba al jednostavno kako nebi koristio svaki vikend nemam mesta za odlaganje njega celog do sledeće vožnje. Prave li se novi maestral čamci? Po oglasima deluju u poodmakloj fazi trulenja,ima i novih rekao bi p.r.c koji deluju povoljno.
  9. Razloga ima dosta,nemam uslove za posedovanje bilo čega drugog zbog transporta,odlaganja a i ovo bi bio samo jedan od sportova kojima se zanimam koji traži vreme i novac. Ovo će da bude hobi neka varijanta osim ako ne preraste u strast. Ako preraste onda motori,bicikli i sve ostalo padaju na drugo,treće ili četvrto mesto. Mada kada se pogleda za jedan bicikl mtb se može kupiti gumenjak sa sve motorom.Deluje smešno al troškovi guma,kočnica,lanaca,ogibljenja nisu niti malo jeftini a na jednoj vožnji svašta može da bude. Ako nekog zanima eto motor husqvarna 2012 449tc super stanje a menjao bi uz doplatu čiju god za gumenjak neka piše
  10. Tako će i da bude,ne planiram da merim potrošnju u gramima već bi pokušao u samomom početku napraviti što približniji sklop i resto uživati. Svaki sport je skup tako i ovaj. Još oko poda pitanje šta je tu šta,šta se preporučuje?
  11. Iskustva 0. Znam da ne može da se računa po pređenom putu,mora po satu. Želeo sam da u glavi stvorim sliku i neki pojam o iskorišćenju i odnosu snaga masa za neke koliko toliko normalne uslove i približne.Kada bi se upoređivali uslovi bi se menjali za oba podjednako pa bi na taj način neko iskusan mogao da kaže taj i taj motor je naj optimalniji za taj i taj čamac(bez da zurim) po normalnim uslovima. Znam da se to menja iz sekunde u sekundu,mislim da sam pohvatao deo toga šta me zanima. U hard enduru motori stariji od deset pa i više godina troše drastično različito isti vozač ista relacija isti uslovi i stil vožnje vodi do toga da 2t potroši skoro (uz malu razliku) i do 2X više. Evo još jedno pitanje,razlike u podu,ima ih višepa ako neko može ukratko da kaže koju.
  12. Ja bi shvatio da je krstareća brzina ona sa kojom se postiže naj optimalnija brzina sa naj optimalnijom potrošnjom ili grešim?
  13. Brkam pojmove jer pojma nemam,neznam sa čime bi to uporedio al neka bude indentično eto hard enduru. Bar deluje tako,opet ispada da jači motor manje potroši za neku istu razdaljinu pod istim uslovima. Na primer isti čamac isto terata i krenu uporedo na istu ciljnu tačku jaci će pre da stigne sa većom potrošnjom po satu al za manje vremena? Plan i jeste gušterska neka vožnja kao i da steknem neki pojam o vremenu i prostoru što se tiče čamca i motora pre bilo kakve kupovine. Polaganje obavezno,želeo bi biti legala.
  14. Pa da znaš,gde na dunavu? Vidim beočin,još ako može iz šume da se dođe to je super. Taman oko detalja sa tim dnom,ima ih raznih što na duvanje što alu što plastika.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja