Kata 10 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...ispade na kraju tako...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Natasa Bulajic (Aleksandar Davidovic) 2. Danijel Došljin (Saša Došljin) 3.Mijic Radenko (Ninkovic Aleksandar) 4.Nikola Loncar (Ninkovic Djordje) 5.Vladimir Djokovic(Aleksandar Marinkovic) 6. olivera martinović (nebojša filipović) 7 Djuric Branko (Djuric Milan) 8 Danijela Zegarac (Nikolic Branimir) 9 Sanja Ivkov (Vojislav Boskovic) 10 Branka Stankovic (Igor Bojat) 11. Zoran Segetlija (Jelena Matović) 12. Dragana Brkljač (Dragan Stojanov) 13. Verica Crnojacki (Sinisa Djinic) 14. Maria Balsic (Nemanja Pavlovi 15. Marko Vorkapic(Nebojsa Vorkapic) 16. Djordje Janjušević (Branislav Nešković) 17. Dragan Veljković (Ivan Dragović) 18. Marko Uzelac (Elis El Kavaz) 19, Filip Tešić(Uroš Jevtić) 20. Dejan Pajovic(Igor Rabrenovic) 21. Gordana Bogdanovic(Mario Lipcajt) 22. Mina Mitic (Ninoslav Mitic) 23. Jovan Maric(Darko Havran) 24. Aleksandra Tanaskovic (Aleksandar Vostinic) 25. Branislava Mitić (Nemanja Stojanović) 26. Ilic aleksandra (Ilic Boban) 27. Jovana Zeković (skijash) 28. Jovan Nešković (Dejan Nešković) 29. Igor Despot (Ivan Pavlovic) 30. Jasminko Vincic (Stanimir Miljkovic) 31. Aleksandar Golubovic (Milos Milosevic) 32. Sonja Krsev (Milan Vidojevic) 33. Nikola Čeh (Mladen Janković) 34.Tomislav Vukicevic ( Zeljko Acimovic) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Jun 29, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan E, pite dosta vode sutra i prekosutra! Mislim na Petak i Subotu. Hidracija je proces koji traje.... E Dzoni, sta su "pite vode"? izvinjavam se na spamovanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz NARANDZASTE grupe zeli da vozi u CRVENOJ grupi pa da se zamenimo? Motor mi nesto trokira u visim obrtajima a majstor mi je sad javio da najverovatnije nece uspeti da to sredi do nedelje. :-[ Sa tim sam vozio i prosli navak u crvenoj grupi i nije bilo lose, ali ako se nekome vozi u crvenoj i smatra da mu je tamo mesto neka se javi da se zamenimo. Naravno, ako to ne remeti organizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jun 29, 2012 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Podsecam vas da veceras u Viru imamo pripremnu nastavu od 19h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jun 29, 2012 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Konacni spisak pratilaca: Jasminko Vincic Marko Vorkapic Dragan Veljković Djordje Janjušević Jovan Nešković Igor Despot Marko Uzelac Branislava Mitić Jovan Maric olivera martinović Aleksandar Golubovic Ilic aleksandra Natasa Bulajic Vladimir Djokovic Filip Tešić Dejan Pajovic Djuric Branko Sanja Ivkov Branka Stankovic Danijela Zegarac Dragana Brkljač Jovana Zekovic Zoran Segetlija Zeljko Acimovic Gordana Bogdanovic Sonja Krsev Mijic Radenko Nikola Loncar Verica Crnojacki Maria Balsic Nikola Čeh Danijel Došljin Aleksandra Tanaskovic Mina Mitic Takodje, prijavili smo Motorasa kao naseg fotografa, pa mu je ulaz obezbedjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 29, 2012 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima nekog zainteresovanog da mi ustupi mesto u Narandzastoj a da udje u Plavu grupu, nek se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17411 Napisano Jun 29, 2012 Integrisan, 8330 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se promena grupa tiče, da ponovim: Svi bilateralni dogovori su dozvoljeni. Prilikom prozivke i prijave svi su u grupama po objavljenom spisku, a iza toga ste slobodni da se direktno menjate (uz promenu nalepnica naravno). Suština je da po max 20 ljudi bude u jednom trenutku na stazi (a to se kontroliše nalepnicama, radi efikasnosti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite ovu ovaj na pitak to je najbolje resenje za ovu vrucinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog : [Milan Djuric][suzukigsxr600][tkd] u crvenu umesto Mario Marko gsxf 750 koji dolazi u narandzastu [Vuk MarkoKapisoda][betaJonathan350][vukmarko] u plavu umesto M1losh fazer 600 koji dolazi u narandzastu Ostalo mislim da je ravnopravno, sem sto Maki vozi sa nama, ali cemo mu progledati kroz prste, jer skida mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4130 Napisano Jun 29, 2012 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko nekome nekako dolazi kolima iz Beograda? Pitam zbog onih velikih suncobrana, mogao bih da donesem par, samo što ja dolazim motorom. Tako da ako želite da smo u hladu, ili zapravo još bitnije da su nam motori u hladu, dajte da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kad se mi nalazimo tamo,dali mogu suncobrani da se ponesu,dali mozemo struju da koristimo u svrhu grejanja guma,netrazimo mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17411 Napisano Jun 29, 2012 Integrisan, 8330 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog : [Milan Djuric][suzukigsxr600][tkd] u crvenu umesto Mario Marko gsxf 750 koji dolazi u narandzastu [Vuk MarkoKapisoda][betaJonathan350][vukmarko] u plavu umesto M1losh fazer 600 koji dolazi u narandzastu Ostalo mislim da je ravnopravno, sem sto Maki vozi sa nama, ali cemo mu progledati kroz prste, jer skida mrak. Oko grupa molim vas da prozivka prođe po rasporedu koji je okačen u temi. Nakon toga promene su dozvoljene, dogovorom po dva vozača i promenom nalepnica, uz obaveštavanje organizatora. Promene preko foruma se ne računaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam drugarima da cu ovaj put da vozim sa njima, zato sam i otisao u narandzastu grupu. Rado cu se promenuti negde na sredini sa nekim iz crvene grupe, ali treba da ispostujem i drugare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17411 Napisano Jun 30, 2012 Integrisan, 8330 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajednički polazak: Okupljanje u 8h na Lukoil pumpi na auto putu BG-ZG (pumpa odmah iza skretanja za Aerodrom, a ispred dobanovačke petlje, u smeru ka Zg). Molim vas da dođete natankovani. Polazak sa pumpe je najkasnije u 8.15h. Ko planira da na samoj pumpi sipa gorivo, molim ga da ukalkuliše to u vreme. Za one koji dolaze direktno na NAVAK stazu, molim da na parkingu ispred staze budu u 8.45h. Prozivka počinje u 9h. Hvala na razumevanju i što nećete kasniti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas dodjoh da odradim sitna podmascivanja i sitnice na motoru i u kontroli vidim problem na lancu. Na moju veliku zalost to znaci da ne dolazim sutra, posto motor parkiram. Potrazicu nekoga da me zameni, ako je neko zainteresovan nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan e ja nosim sve pa sta daju,od opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jos jedno odustajane.Imao sam danas kvar na kamionu,sve sam rastavio i sutra u potragu za delovima i sastavljanje.Nisam mogao ranije obavestiti jer sam do malopre radio motor spreman,pun goriva,lanac podmazan...dodje mi da placem:( Moram priznati da u poslednje vreme cesto zavidim ljudima koji imaju radno i slobodno vreme,sve odrade a i svuda stignu.Moram poraditi na tome. Zelim vam lepu voznju i dobar provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas dodjoh da odradim sitna podmascivanja i sitnice na motoru i u kontroli vidim problem na lancu. Na moju veliku zalost to znaci da ne dolazim sutra, posto motor parkiram. Potrazicu nekoga da me zameni, ako je neko zainteresovan nek se javi. Pitanje za Pabla i Severiana: Ukoliko se ne nađe zamena za člana "vukmarko", da li mogu ja da pređem iz crvene u naranžastu grupu? Rekli ste da se to dogovaramo međusobno, ali kako čovek ne dolazi da proverim sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jun 30, 2012 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To ne bi trebalo da je problem, ujutro cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To ne bi trebalo da je problem, ujutro cemo videti. OK. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor sutra pravi prve kilometre, pravo iz fabricke kutije na stazu! Vidimo se ujutru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jun 30, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor sutra pravi prve kilometre, pravo iz fabricke kutije na stazu! Vidimo se ujutru! Tako se najbolje razradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jun 30, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jos jedno odustajane.Imao sam danas kvar na kamionu,sve sam rastavio i sutra u potragu za delovima i sastavljanje.Nisam mogao ranije obavestiti jer sam do malopre radio motor spreman,pun goriva,lanac podmazan...dodje mi da placem:( Moram priznati da u poslednje vreme cesto zavidim ljudima koji imaju radno i slobodno vreme,sve odrade a i svuda stignu.Moram poraditi na tome. Zelim vam lepu voznju i dobar provod! Jel ne možeš ni n kratko da dođeš da izvezeš bar par sesija?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17411 Napisano Jun 30, 2012 Integrisan, 8330 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na motoru bilo pakleno! Ponesite DOSTA vode. Vidimo se ujutro u 8h na lukoil-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...