Jump to content

Moto Zajednica

Kata

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kata

  • Rođendan Februar 26

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    kawasaki Z 750

Kata's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Cao drugari,evo i mene....;-) 44.Sale M. 45.Kata
  2. Mozemo mi do 'sutra'da pisemo ovde kako i sta treba,moze i ne moze,ko je u pravu,a ko nije.Svako vodi svoju politiku,niko nikoga ne slusa i svi smo najpametniji.U svakom slucaju mi(ja) ostadosmo bez voznje ....:|
  3. I ja bih da se oglasim!Do sada nisam iznosila svoje misljenje,ali sad moram,jer sam se jako iznervirala.Da skratim;prijavila sam se preko Navaka jos pre nekoliko dana iz razloga sto mi odgovara da vozim od 10-13h,jer imam nekih obaveza popodne.Sve je bilo ok.Uplatih juce.Sve ok.Jutros dobijem poruku da je taj termim popunjen i da mogu da me prebace za popodne(sto mi ne odgovara,jer bih onda uplatila ceo dan preko bjb)ili da mi vrate pare.Mene interesuje,ako je taj termin vec bio popunjen(sto mi je devojka koja se javila jutros na telefon Navak centra rekla...citiram'taj termin je davno popunjen'),zasto ne postoji obavestenje o tome tj.zasto odmah nisam obavestena(kada sam popunjavala nalog za track day i zeljeni termin) da je taj termin full.Ne zelim nikome da solim pamet oko organizacije i vodjenja svega ovoga,ali mogu da imam svoje misljenje i da kazem da ovo nije ok(jer sam sada ostala uskracena voznje).Delom sam mozda i ja kriva jer sam se 'kasno'prijavila,ali koliko videh nije bila neka frka,a i ja nemam vremena da visim sto na ovom,sto na Navakovom ili bilo kom drugom sajtu.Meni je bitno da sam to odradila u ponudjenom roku i da je tada sve bilo ok!!!Ako nekome zasmeta moje izlaganje,u napred se izvinjavam,jer mi nije cilj da nekoga uvredim,vec zelim da kazem kako se osecam po pitanju svega ovoga i koliko sve ovo ume da bude zamorno i komplikovano(ali nikako da prihvatim realnost Srbije)....a svrha svega ovoga je lepo druzenje i ucenje voznje.U svakom slucaju,zelim vam svima lepo vreme,lepo druzenje,super voznju.Pozdrav!!
  4. 23.Aleksandar Miljus 24.Zelimir Jurcic 25.Kata
  5. +1 Kato vidi kako devojka cepa Z750 a još ne ide telom. Sad znaš šta ti je činiti, gume imaš odlične. Ahahahahahahahha da znas!!!!!!:-D;-)
  6. Bilo bi ok,ako nista drugo,da bude pola dana,po pola cene i svi srecni i zadovoljni!
  7. 24.Kata 25.Aleksandar Miljus 26.Zelimir Jurcic 27.Marko Kolenc(uplaceno)
  8. Zeznuh se sa brojevima 13,14,15...
  9. 11.Kata 12.Aleksandar Miljus 13.Zelimir Jurcic
  10. br.25.Aleksandar Miljus opravdano'nece moci da vozi,ali dolazi kao moj pratioc,pa kada bude lista molim da se upise ako ja ne budem na vreme videla listu!!Hvala dobri bajkeri!!!Vidimo se u nedelju!!
  11. Pa ljudi moji,drugari-motorasi,lepsi poklon(od imena krivine)nisam mogla da dobijem za rodjendan!!!Hvaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .........i jaaaaaaooooo evo krece letnje ludilo i lepoooo druzenje i voznjaaaaaa.............
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja