Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ZASTO CUTITE !!!! O ZASTO CUTITE !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno drugo mesto i prsti na sve strane! Eto koliko je Rossi "nebitan" za GP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Usrasmo temu Rossi-ecima Ban, Jahač, Zeljkamp, Milky (Aćim)... Čestitam na pobedi, došao bih da vam se pridružim u slavlju ali sam udaljen 400 km. drugom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To Crank, nije pobeda ali kao da jeste! Javi se kada dodjes, poziv na pice uvek vazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan I corava koka koje zrno ubode, vratice se Rossi na 15 mesto gde i pripada vec tokom sledece trke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro videti ovakvog Rosija i Moto GP je odma drugaciji.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne može da se spoji da sve trke budu zanimljive. Moto2 ugušio kraljevski, odmah sam znao da će da bude napeto u GP-u. Kapiram da je Dovizioso pojeo sebi muda, da ne pade i on bi bio na podijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan to_crank, slažem se za Moto2, trka je bila manje zanimljiva nego obično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan JEDAN JE DOKTORRRRR............ko je zaboravio pricu o ambicijama i talentu.....2011 ...... mozda je sada i naucio nesto........ VR 4EVER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Navijam za Stonera ali bih iskreno voleo da se peglaju ovako svaki put , volim kada pola trke propratim u polu stajacem stavu ,a to neprimetim do kraja iste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Steta za Zarca imao je dobru trku do momenta kad ga je obisao zadnji tocak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra trka drago mi je za Rosija iako ne navijam za njega niti sam ikada...Ova tema je zanimljiva zbog ovih sto samo navijaju za pobednike sta sve Stoner izvlaci iz njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Spies no comment ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako Spies na kvalifikacijama i tokom treninga ima odlicna vremena a na trci posle 3 krivine bud 9 pa 16-ti ? I Dovi je u Hondi imao slican problem ali je bio 4-5-6 pa cak i pobedio u Doningtonu ako se ne varam. Speies pod hitno kod psyhica na razgovor ( ako mu nedaju crt za trku da vide gde su ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A moto3! Nisam odavno video da je toliko ljudi palu sa prve tri - četri pozicije. KO ukleti. Žao mi je onog Hajrudina, nikad više neće imati šansu ni u prvih 5 da završi a kamoli na podijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ritmu hvala !! imam novi desktop hahaha kad bi samo potrajalo duze ovo slavlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako Spies na kvalifikacijama i tokom treninga ima odlicna vremena Pa to je samo jedan ili dva kruga na koje se naoštri i to je to. Ima nekakv biciklistički tim i ima ogromne ambicije s njima, možda i Tour de France... samo o tome piše na Twitter-u. Ja bih ga sad već upozorio pred isključenje a mislim da ni uprava nije daleko od takvog mišljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako Spies na kvalifikacijama i tokom treninga ima odlicna vremena Pa to je samo jedan ili dva kruga na koje se naoštri i to je to. Ima nekakv biciklistički tim i ima ogromne ambicije s njima, možda i Tour de France... samo o tome piše na Twitter-u. Ja bih ga sad već upozorio pred isključenje a mislim da ni uprava nije daleko od takvog mišljenja. Nebi ga upozoravao uopste nego Maaaaarsssss! Kod mame da te hrani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za Katalunju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 20, 2012 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto. Nazalost, moram da priznam da je ovo prva trka kad sam navijao protiv Ducatija... Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako koga ? Cal Crutchlow naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako Spies na kvalifikacijama i tokom treninga ima odlicna vremena Pa to je samo jedan ili dva kruga na koje se naoštri i to je to. Ima nekakv biciklistički tim i ima ogromne ambicije s njima, možda i Tour de France... samo o tome piše na Twitter-u. Ja bih ga sad već upozorio pred isključenje a mislim da ni uprava nije daleko od takvog mišljenja. Nebi ga upozoravao uopste nego Maaaaarsssss! Kod mame da te hrani. A sigurno nije manji talenat od Hayden-a koji je na volju i želju došao do titule. OK i sreća je igrala ulogu ali se voljom i trudom doveo u poziciju da mu srećne okolnosti donesu titulu. A ovaj kao da se baždario na ulazak u fabrički tim a posle nema veze. Posle prve dve trke moglo je da se kaže maler ili ne znam šta, ovo sad već liči na nezainteresovanost. Alex Hofman je lepo priznao timu da je izgubio motivaciju i rastali su se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Koga god samo da ima jajca jedan od tri fabricka tima oko kojih se vrti malte ne ceo GP nemoze da priusti nekog ko nista ne pokazuje . Rossi nema rezultate ali bar vidis da on i njegovi rade i da se kidaju jbg. pojeli su govno ali cute i rade , dok ovaj supak nista nekazem da treba da bude u prva tri (mada zato je i doveden tu gde jeste) ali bar nesto , a on nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće prelazni rok kakav odavno nismo videli. Dva prazna mesta u fabričkim timovima a ako Pedrosa nastavi ovako hrabro kao do sad možda i tri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće prelazni rok kakav odavno nismo videli. Dva prazna mesta u fabričkim timovima a ako Pedrosa nastavi ovako hrabro kao do sad možda i tri. U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...