alamunja 2538 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan danas u Sasincima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Sasincima bilo odlicno. Odlicno druzenje, odlicni vozaci Ako vreme dozvoli bice jos ovakvih dana Imamo dosta slika i klipova, ali to prepustam nasem Majstor Kvarisi i ostalim ucesnicima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 25, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Let dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xcG9w3_FEIk I prelet dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTGBJLj9ovA 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan danas u Sasincima Ujbte kolk`e slike !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo kasno,ali sad vas ima najvise Sutra planiramo voznju RadicM i ja po Bubanj potoku i Avali.Mali off road,gde po Bubanj potoku moze i brzo da se vozi,dok posle u sumi ko ziv ko mrtav ima svega,od barica,oborenih stabala,blata itd itd. Kazem kasno sam javio,ali ako neko odluci da vozi off po Avali neka se javi evo trasa i gde se ide,plavom bojom je oznacen asfalt. ako je neko zainteresovan kod pumpe kod Motela 1000 ruza u 11h poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kraj danasnjeg druzenja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zaone koji nisu videli u drugoj temi samo jedan delic jucerasnje voznje na ceru...doduse i poslednji tog dana, u drugoj polovini snimka se vidi i zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Let dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xcG9w3_FEIk I prelet dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTGBJLj9ovA Majstorski i let i prelet! Nego, mogli bi nekako da obrusite te krampone sa vece gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan U jbt Gavro dobro je proslo, ispod lisca blato i sankanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Let dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xcG9w3_FEIk I prelet dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTGBJLj9ovA Majstorski i let i prelet! Nego, mogli bi nekako da obrusite te krampone sa vece gume? Pa gde je onda tu draz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Митровица - хард ендуро град! За поштовање је у којем броју се окупљате! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa u sustini, okupljanje je bilo kros karaktera, tu ima nas par endurasa, trudimo se da uz par vrhunskih kros vozaca usavrsimo tehniku, sto bi svima preporucio. bilo je tu i par kros-pedagoga koji su bili zaduzeni za teoretski deo. generalno je staza jako prijatna, povrh svega legalna te nas niko oterati ne moze. obecavam jedno prolecno vikend druzenje da se druzimo, zezamo na stazi i polihonu ali i odemo u jedan hard po okolini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U poseti Glinari 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam vratio motor u moju Medjedju, tako da se vidimo na prolece. Ili ako ste raspolozeni za prirodne prepreke, tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam vratio motor u moju Medjedju, tako da se vidimo na prolece. Ili ako ste raspolozeni za prirodne prepreke, tu sam. Jbg, bez tebe i Kvarise, okupljanje je izgubilo medjunarodni karakter. Koma ce morati da smisli neku novu navlaku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Let dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xcG9w3_FEIk I prelet dana: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yTGBJLj9ovA Jedno pocetnicko: da li je nekome uspelo da predje gume sa te nize strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jedini pokusao... ima zajeb sto je od stepenika do stepenika taman razmak izmedju guma... dobio sam ja sad tu neke ideje, ali nisam siguran da je moguce... bar ne mnogo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 26, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Let dana: http://www.youtube.c...d&v=xcG9w3_FEIk I prelet dana: http://www.youtube.c...d&v=yTGBJLj9ovA Majstorski i let i prelet! Nego, mogli bi nekako da obrusite te krampone sa vece gume? Pa gde je onda tu draz Pa Kvariša, vi zapalite gumu kad je prelazite , ako hoćete draž i uzbuđenje ..... e, šalim se nemoj ozbiljno da me shvatiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jedini pokusao... ima zajeb sto je od stepenika do stepenika taman razmak izmedju guma... dobio sam ja sad tu neke ideje, ali nisam siguran da je moguce... bar ne mnogo lako Знам шта си замислио! Пробуди трајалисту у себи, не хватај већи залет!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pa Kvariša, vi zapalite gumu kad je prelazite , ako hoćete draž i uzbuđenje ..... e, šalim se nemoj ozbiljno da me shvatiš. Vidis ovog se jos nismo setili... dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moj klinac se pokajao sto se nije vozio sa Komom i kaze kako bi trebali u nedelju opet u Glinaru ali tamo sigurno nece biti nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jedini pokusao... ima zajeb sto je od stepenika do stepenika taman razmak izmedju guma... dobio sam ja sad tu neke ideje, ali nisam siguran da je moguce... bar ne mnogo lako Знам шта си замислио! Пробуди трајалисту у себи, не хватај већи залет!!! mislim da mi je ideja o vecem zaletu izbijena kormanom . mislim da moze iz mesta! Naravno da se ne predajem! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Česi imaju svoju "Glinaru"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Novembar 27, 2012 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se sta je enduro motor, na kraju snimka su jedino KTM izlazili, a svi BMW-i ostajali u prasini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...