Urke 12 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pre prvog maja ne isterujem,a i sta da isterujem kad meni dve ture preko 15.000,plus ovi kratki izleti vikendom skupi se oko 30.000 svake godine sa nekoliko motora. I tako zadnjih mnogo godina,dace Bog jos 10 puta toliko. VFR mi ima satu 93.000,to mu je prva mladost CBR 1000 F je imao 160.000 kada sam ga prodao. A najmilija i po meni najvrednija kolometraza je bila 1991. Matori mi kupi novog CTX-a pvog aprila 1991,Do nove godine 27.000 km na satu.Radili su mi generalnu u garantnom roku,a sve sam to odvezao bez vozacke dozvole.Inace dok nisam prodao CTX-a osam puta mu je radjena generalna,za 7 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Hheee, mislio sam da je ova tema zatvorena, jos pre tri god !? Nema veze. Ja predjoh oko 20000 t.j.13000 km od 17.07.2009.god. kada kupih Varadera. Ove godine cu sigurno vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle god oko 14000.14800km a ove nadam se i vise.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan 5-6000 km godisnje ali samo po majci Srbiji a sad kad su ukinuli vize valjda ce biti vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na oba motora, oko 20.000 km prošle sezone! Od toga po gradu ni 10% od ukupne kilometraže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 15, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone jako malo,samo oko 350km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan U sezoni ... odprilike 25000 svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovde im dobrih kilometraža, nadam se da nema puno onih koji su iskoristili ovu temu dabi se "NADLAGIVALI". Ja kao član moto kluba IL PARADISO I Sarajevo odvezao sam deset motorijada ove sezone u Srbiji i dvije u BiH, dio moto relija kroz Srbiju, klubsku vožnju I. Sarajevo - Užice- Kraljevo- Crna Reka-Rožaje - Andrijevica- Kolašin-Podgorica-crnogorsko primorje- pa preko Trebinja kući sedmi dan. I pet-šest posjeta prijateljima po Srbiji i Crnoj Gori a auto skoro da i nekoristim ljeti i nakupio sam skromnih petnestak hiljada . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 200km... Doduse ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...