RankoBg87 6726 Napisano pre 19 sati Drug član, 3058 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za koga god da je Kinez je kod tebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23097 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2848 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Kinez je kod tebe ...i zbog tog' me pola foruma 'ebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6726 Napisano pre 19 sati Drug član, 3058 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sam si se namestio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22544 Napisano pre 19 sati Integrisan, 7119 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, BokyBoy said: Ja sam prop'o odavno a ovo je za sinkovica, ako oce-oce, ako nece, nek' prosledi dalje... Neka ne gleda kanal Shonesan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23097 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2848 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Neka ne gleda kanal Shonesan. Izbegavamo, u sirokom luku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9223 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2483 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tanos je napisao: Da se pohvalim kolege, došao je novi član Uuh uh uh ..kako je dojajan !! Bravo ! Cestitke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1177 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 256 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Tanos je napisao: Da se pohvalim kolege, došao je novi član Mnogo lep motor. Dizajn ekstra... Boja top, pogotovo ova crvena na ramu, ekstra detalj. Sediste vidim da je siroko, verovatno i udobno.... Sve top... Sa srecom, cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...