RankoBg87 6934 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za koga god da je Kinez je kod tebe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23322 Napisano Februar 22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2876 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Kinez je kod tebe ...i zbog tog' me pola foruma 'ebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6934 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sam si se namestio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22899 Napisano Februar 22 Integrisan, 7310 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, BokyBoy said: Ja sam prop'o odavno a ovo je za sinkovica, ako oce-oce, ako nece, nek' prosledi dalje... Neka ne gleda kanal Shonesan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23322 Napisano Februar 22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2876 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Neka ne gleda kanal Shonesan. Izbegavamo, u sirokom luku... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9370 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tanos je napisao: Da se pohvalim kolege, došao je novi član Uuh uh uh ..kako je dojajan !! Bravo ! Cestitke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1243 Napisano Februar 23 Zainteresovan, 265 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Tanos je napisao: Da se pohvalim kolege, došao je novi član Mnogo lep motor. Dizajn ekstra... Boja top, pogotovo ova crvena na ramu, ekstra detalj. Sediste vidim da je siroko, verovatno i udobno.... Sve top... Sa srecom, cestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 698 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2026 i Suzuki Burgman 400 2018. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga "Šarac II". Velika dela su tek pred njim, da li će uspeti da udje u cipele "Šarca", pokazaće vreme. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6934 Napisano Februar 25 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa, cestitam Posto dosta vozis moj ti je savet da menjas gume, bas su lose i upravljanje je haos, stecices pogrešnu sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 698 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2026 i Suzuki Burgman 400 2018. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Opaaa, cestitam Posto dosta vozis moj ti je savet da menjas gume, bas su lose i upravljanje je haos, stecices pogrešnu sliku. @RankoBg87 Ranko, Ranko, mladi a iskusni moto vuče... provalio si na keca! Pazi, kada sam otišao kod Dušana u Deltu da ga pokupim, jesenas, radostan ko malo dete, kada nisam pao u nesvest kada sam video u šta su mi ga obuli... pa to je bruka! Naravno, menjamo opanke, već stigle moje omiljene Dunlop Mutantke. Nema veze, iako su mi baš pokvarili prve utiske- Japanezi stipse! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 243 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Žuća malo u blatuPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3637 Napisano Februar 25 BJB Maxi Scooter Club, 1192 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Okej žuća, al gde će ovaj s CBFom? Cedjenje posle pokušaja vožnje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanos 32 Napisano Februar 26 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Gvozdengrad Motocikl: Ducati Multistrada 1260 s GT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2026 at 5:31 AM, Vujka said: Mnogo lep motor. Dizajn ekstra... Boja top, pogotovo ova crvena na ramu, ekstra detalj. Sediste vidim da je siroko, verovatno i udobno.... Sve top... Sa srecom, cestitam Ja sam iskreno oduševljen. Izgledom prvenstveno, a ne manjka ni snage I da boja me je privukla. Udobnost je na nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanos 32 Napisano Februar 26 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Gvozdengrad Motocikl: Ducati Multistrada 1260 s GT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2026 at 12:28 AM, Darko Mihajlovic said: Uuh uh uh ..kako je dojajan !! Bravo ! Cestitke Hvala puno! Pazi, kreirao si mi novi izraz u opisivanju motora, dojajan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TrickY 46 Napisano Februar 27 U prolazu, 9 postova Lokacija: Essen / Beograd Motocikl: BMW R850C “Chonky Boy”, BMW R NineT Pure Prijavi odgovor kao problematičan Juče preuzeh i ja novo vozilo. Strpljenje se isplatilo, našao sam primerak u tačnoj konfiguraciji koju sam hteo do svakog detalja, plus pod odličnim uslovima. 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 955 Napisano Februar 27 Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan NineT mi je uvek delovao kao motor koji ljudi kupuju sebi kao podsetnik da su u poslu uradili nešto kako treba, kao neka vrsta nagrade za trud. Cela ta NineT serija je klasa za sebe, ne bi znao koji da izaberem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1372 Napisano Februar 27 Drug član, 868 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna ... Imaš C kategoriju? Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tvojakeva69 7 Napisano Februar 28 U prolazu, 1 post Lokacija: . Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 11. 2025. at 13:11, Miroslav Gajic je napisao: Fotograf: Moj sin Lepo ti slika sin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22899 Napisano Februar 28 (promenjeno) Integrisan, 7310 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 600MT Promenio Februar 28 član Motorcyclist 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10283 Napisano Mart 2 BJB Maxi Scooter Club, 6682 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Borkovačko jezero 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12254 Napisano Mart 2 BJB Maxi Scooter Club, 4506 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Smeće, kao detalj.. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4151 Napisano Mart 2 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I dokaz da smo stoka, a ne narod... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11846 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3670 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam uvereniji u taj iskaz?!Nema demanta na terenu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9000 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3661 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, alexanto said: Borkovačko jezero Video sam vas gore na vencu, skontao sam odma da ste vi, stajao sam par metara pored, stali ste na par sekundi kod radnjice, bilo mi glupo da se javim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10283 Napisano Mart 3 BJB Maxi Scooter Club, 6682 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: ... skontao sam odma da ste vi, ... bilo mi glupo da se javim... E svašta ću čuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...