Motorcyclist 22394 Napisano Februar 7 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma hteo sam da ispadne onako seljacki, random, bez cifranja. Bice prilike za lepe fotke cim dodje prolece. Nemoguce je imati lepu fotku u zimskom periodu. Zima je nakaradno godisnje doba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 960 Napisano Februar 7 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zimska, vojvođanska 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 794 Napisano Nedelja u 16:52 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle prekratke vožnje, nastavljamo da čekamo lepo vreme!Sent from my iPhone using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2628 Napisano Nedelja u 16:55 Drug član, 1226 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Otisao u trenerci, bez rukavica upravo i ne znam sta mi se vise smrzlo... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Nedelja u 19:22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Abi je napisao: Otisao u trenerci, bez rukavica upravo i ne znam sta mi se vise smrzlo... Joooj, koliko ti je leeep! (al cenim da ti sve to kazu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2628 Napisano Nedelja u 21:30 Drug član, 1226 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Joooj, koliko ti je leeep! (al cenim da ti sve to kazu) Samo sam od svinje postao meda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22394 Napisano Ponedeljak u 10:24 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1136 Napisano Ponedeljak u 12:04 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 3025 Napisano Ponedeljak u 14:32 Drug član, 2841 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Kad si vec prekrstio auspuhe u Yoshimura, prekrsti i motor u B-King. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 14:48 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ninja66 je napisao: Kad si vec prekrstio auspuhe u Yoshimura, prekrsti i motor u B-King. Bebi King... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22394 Napisano Ponedeljak u 16:07 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ninja66 said: Kad si vec prekrstio auspuhe u Yoshimura, prekrsti i motor u B-King. Baby king. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 220 Napisano Ponedeljak u 16:26 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel si provozao okolinom juče i upoznao sugrađane sa novim zvukom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22394 Napisano Ponedeljak u 18:15 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Daniel68 said: Jel si provozao okolinom juče i upoznao sugrađane sa novim zvukom? Nisam, cekam sredu i cetvrtak. Pustim ga u leru da radi, sa kilerima i uzivam Juce sam u NSu video potpuno isti gsr. Crveni, najlepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 20:13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Bože, molim te, daj mi snage da odolim iskušenjima... TTS Kawasaki ZZR1400 Supercharger Package – 360+bhp! | eBay UK WWW.EBAY.CO.UK The C30-94 is mounted on the left-hand side of the bike and affords plenty of clearance; it is protected by a beautifully CNC-machined chain guard, embossed with the TTS logo. This... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2628 Napisano Ponedeljak u 21:52 Drug član, 1226 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Bože, molim te, daj mi snage da odolim iskušenjima... TTS Kawasaki ZZR1400 Supercharger Package – 360+bhp! | eBay UK WWW.EBAY.CO.UK The C30-94 is mounted on the left-hand side of the bike and affords plenty of clearance; it is protected by a beautifully CNC-machined chain guard, embossed with the TTS logo. This... Iskreno ocekivao sam dosta vecu cenu! Ovo se bas isplati, jos deluje kao casa. A i... jedan je zivot, kad ces ako ne sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6612 Napisano Ponedeljak u 21:57 Drug član, 3017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I onda nece biti vise Boki nego Ikar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 21:58 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Abi je napisao: jos deluje kao casa Ovo je samo supercarder kit, nije zajedno sa motorom, ne znam dal' si dobro video, motor imam, samo mi treba ovo...ustvari, ni sam ne znam dal' mi treba, ma vidis da sam prso... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2628 Napisano Ponedeljak u 22:01 Drug član, 1226 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BokyBoy said: Ovo je samo supercarder kit, nije zajedno sa motorom, ne znam dal' si dobro video, motor imam, samo mi treba ovo...ustvari, ni sam ne znam dal' mi treba, ma vidis da sam prso... Da ne lazem, nisam video, ali i dalje, jedan je zivot, ja bi uzeo Moja zena je dozivela najvece razocaranje kada sam bio nesto bolestan i cekao biopsiju neku gde nije bas sve bilo optimisticno u tom trenutku i kada sam joj rekao "znas, sve ovo sto sam ziveo ovako od danas do sutra i sto sam spickao sve... ako odem sada, vredelo je" Tako da ako mozes, kupuj i uzivaj! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6612 Napisano Ponedeljak u 22:03 Drug član, 3017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Realno jeste fora ovo imati, al sto smo pricali, ni to fabricki ne mozes da koristis a tek ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 22:14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, RankoBg87 je napisao: Realno jeste fora ovo imati, al sto smo pricali, ni to fabricki ne mozes da koristis a tek ovo. Pa to ti pricam, ni ovo sto imam ne mogu da iskoristim, a kamoli 360 konja... Ovo je bre prvi motor u mome zivotu koji vozim sa ukljucenom kontrolom proklizavanja jer je hteo par puta da me ubije...Imao sam 14-icu i pre ovoga al je ovaj totalno drugaciji, apsolutni divljak i ludak od motora...a nisam ni ja mnogo bolji, znaci dobitna kombinacija za banderu elem...da ne offujem vise temu, jedna slikica od pre neki dan, pre voznje... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7886 Napisano Ponedeljak u 22:20 Drug član, 2248 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj motor Jesu ovo japanci nesto u saradnji sa italijanima radili? Mislim zbog ove fleke na betonu ispod agregata 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6612 Napisano Ponedeljak u 22:21 Drug član, 3017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je bre od bmw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 22:22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao: Lep ti ovaj motor Jesu ovo japanci nesto u saradnji sa italijanima radili? Mislim zbog ove fleke na betonu ispod agregata Mukica pišnuo od sreće kad sam ga isterao napolje... P.S. fleka je od X3...(sorry Bimeri) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4812 Napisano Ponedeljak u 22:25 motoras, 2611 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To je on besan pa udarila pena na usta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22858 Napisano Ponedeljak u 22:27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2831 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stari roker je napisao: To je on besan pa udarila pena na usta! ...i na dupe malo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...