BokyBoy 23013 Napisano Januar 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2837 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna ... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adv.loop 56 Napisano Januar 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: ССпарта Motocikl: Benelli TRK 502 X, Ducati Multistrada V2 Prijavi odgovor kao problematičan MS čeka sunce i ljepse vrijeme, Vespa čeka djelove i overhaul… pozdrav iz jedne sasvim prijatne garaže Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1117 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/2/2026 at 3:26 PM, BokyBoy said: Trenutna ... I pumpa mora biti zelena 1 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar12644 18 Napisano Januar 9 U prolazu, 11 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje ljute zverke 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8837 Napisano Januar 10 Ne silazi, 3586 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2026 at 9:55 AM, Гоша said: I pumpa mora biti zelena ...i samo salatu jede! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23013 Napisano Januar 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2837 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...i samo salatu jede! ...i puni se na zzelenom punjaču, jer je tako u mogucnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6616 Napisano Januar 26 BJB Maxi Scooter Club, 1887 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zverka još spava, brzo će proleće, kad dodje februar već je lakše Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 16 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4105 Napisano Januar 27 (promenjeno) Drug član, 1881 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak.Crvena mu opasno stoji. Promenio Januar 27 član Džim Džarmuš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6616 Napisano Januar 27 BJB Maxi Scooter Club, 1887 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak.Crvena mu opasno stoji.Spremam ga za @Bojan_87 za jedno 3 sezone da ga preuzme. Dobiće crne alu kofere, ma ima da bude britka sabljaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2439 Napisano Januar 27 Zainteresovan, 852 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan "Hajde da napravimo nešto što se svaki put pokrene, savršeno radi u praznom hodu, nastavlja da radi i nakon apokalipse, rame uz rame sa bubašvabama i algama." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3745 Napisano Januar 28 (promenjeno) Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Drekavac dobio novog ljubimca... za 6. rođ. Promenio Januar 28 član PremieRacing 32 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 767 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Promijenio sam 3 Stroma 650 XT...trenutno vozim Stroma 1000 XT...,nikad problema nisam imao sa njima, prodani voze bez problema i danas... Što se tiče auta, uvijek sam vozio dizele i VW... Stigla i tu promjena. Okrenuo sam se benzincu i Suzukiu autu...stigla danas nova Suzuki- Vitara-...nadam se da nisam pogriješio... 12 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2176 Napisano Januar 28 Drug član, 922 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešioSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6690 Napisano Januar 28 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Top, sretno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1151 Napisano Januar 29 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke @Paf. Mislim da nisi pogresio. Imam ovde druga koji je godinama vozio vitaru benzinca i imao je 0 kvarova. Pre godinu ipo je promenio i kupio ponovo isti auto samo hibrida. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23013 Napisano Januar 29 Vozim motor, nisam BAJKER, 2837 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sve sad tamo u temu o automobilima, nemo'dami trolujete ovde! 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9197 Napisano Januar 29 Ne silazi, 2456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vujka je napisao: Imam ovde druga koji je godinama vozio vitaru benzinca i imao je 0 kvarova. Cek cek . Nemoguce ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 195 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 12/28/2025 at 6:12 PM, ivandeka said: Juče sam se ponovio Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Čestitke, u zdravlju da ga voziš. Kako se meni sviđa ovaj motor, a nikako da mi se poslože kocke za kupovinu, biće valjda jednog dana. Ako smem da znam, koliko te je izašao, je l uvoz ili je ovdašnji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1732 Napisano Januar 29 prisutan, 1308 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Paf je napisao: Promijenio sam 3 Stroma 650 XT...trenutno vozim Stroma 1000 XT...,nikad problema nisam imao sa njima, prodani voze bez problema i danas... Što se tiče auta, uvijek sam vozio dizele i VW... Stigla i tu promjena. Okrenuo sam se benzincu i Suzukiu autu...stigla danas nova Suzuki- Vitara-...nadam se da nisam pogriješio... Kad napraviš neku kilometražu, piši utiske, i meni je u planu, pa makar i polovna za koju godinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1151 Napisano Januar 29 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Cek cek . Nemoguce ! E pricam ono sto znam. Znam ga godinama, kupio novu vitaru benzinca vozio 6 ili 7 god, samo servisi redovni i to je to. Sad vozi isu samo hibrid 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2637 Napisano Februar 6 Drug član, 1226 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 429 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 199 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 1. 2026. at 21:04, Paf je napisao: Promijenio sam 3 Stroma 650 XT...trenutno vozim Stroma 1000 XT...,nikad problema nisam imao sa njima, prodani voze bez problema i danas... Što se tiče auta, uvijek sam vozio dizele i VW... Stigla i tu promjena. Okrenuo sam se benzincu i Suzukiu autu...stigla danas nova Suzuki- Vitara-...nadam se da nisam pogriješio... @Paf sa Japancima još uvijek nema greske e sad dal ce tako i ubuduce da ostane vrijeme ce da pokaze Cestitam nek je sa srecom i puno lijepi kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22520 Napisano Februar 7 (promenjeno) Integrisan, 7082 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki background al jbg Promenio Februar 7 član Motorcyclist 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1011 Napisano Februar 7 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Motorcyclist said: Nije neki background al jbg Nije savršeno al jbg 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...