MaxiS 2556 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj motocikl u opisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, naravno... Inače, zbog sunca, prva slika mu je prava boja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano April 12, 2023 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima se može se, kupio čovek dva motora ili Kawa menja boju ko kameleon Lep je motorin, i još ima opreme, koferče, nosač i LeoVince, samo to ti je 400-500evra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 12, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo u zdravlju da te služi! Lep motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, MaxiS je napisao: Menjaj motocikl u opisu Menjam/dodajem dok ne dođe ovaj iz avatara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 12, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Da predstavim novog člana zajednice: Бравооооооо, честитам пазар од срца ... ево јутрос размишљам, јеси ли узео или не, кад оно ето у колекцији камасакија 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, stigao kući po najvećoj gužvi. Utisci: lepo ide, baš povozan, za grad lepo poteže u svakoj brzini. Mislim da neću jurcati sa njim kao sa skuterom, lepo duva na stotki, više nisam ni išao, nemam gde po gradu, a i to je samo na kratko. Skarabeo, a verujem i ostali skuteri, se mnogo lakše vozi po gradu. Klasičan automatik. Ja sam zadovoljan. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 12, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Blaza je napisao: lepo duva na stotki Сво возачко искуство сам управо стекао на "naked" моторима, једноставно у то време није ни било нешто мотора са визирима, или их је било али су то били мотори "R" типа, па сам се некако навикао да ми се при већим брзинама глава са кацигом забацује уназад и да се грчевито држим за корман да ме ваздушни притисак не збаци са мотора, ал ето то има и неке своје предности, очврсне ти врат, развијеш бицепсе, рамене и леђне мишиће, ал то је све било док сам вијао и откривао брзину, а онда након два тешка пада неким чудом сам открио путовање мотором, открио уживање у умереној вожњи, прешао тако неколико десетина хиљада километара уживања а да нисам прешао 100 км/х и тада је тај осећај и звук ветра око главе возећи лагано просто невероватан. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, ПИпезос je napisao: ал ето то има и неке своје предности, очврсне ти врат, развијеш бицепсе, рамене и леђне мишиће, U ovim godinama ??? Hvala, ali teško... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7967 Napisano April 12, 2023 Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazačestitke,lep,lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16904 Napisano April 12, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Blaza je napisao: U ovim godinama ??? Hvala, ali teško... Auuu koja provokacija!? Godine su prilično relativan pojam (donekle). Kad sam ima 16 godina bio sam siguran da su to najbolje godine, sa 25 sam smatrao da su to najbolje godine, ...... ,sada (sa 67 godina), mislim da su to najbolje godine, (a kada budem imao 120 uveren sam da ću da smatram da su to najbolje godine). Promenio April 12, 2023 član zika56 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 12, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, zika56 je napisao: Auuu koja provokacija!? ахаххахаххаааааа, баш pre 19 minuta, zika56 je napisao: sada (sa 67 godina), mislim da su to najbolje godine ево ја за који дан пуним 59 што би рекли на прагу сам најбољих година pre 20 minuta, zika56 je napisao: a kada budem imao 120 uveren sam da ću da smatram da su to najbolje godine ахаххахахааааа, ајд не претеруј ... ал волим кад неко тако види себе у будућности, браво чоек, то је прави дух 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16904 Napisano April 12, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ПИпезос je napisao: ахаххахаххаааааа, баш ево ја за који дан пуним 59 што би рекли на прагу сам најбољих година ахаххахахааааа, ајд не претеруј ... ал волим кад неко тако види себе у будућности, браво чоек, то је прави дух Ovi moji drugari iz moto kluba (a i iz ratnih dana), uglavnom od mene mlađi 10-20 godina, stalno me pitaju kad ću da pandrknem (neki bacili oko na moj motor), a ja im kažem da se sikiram ko će da me nosi na mojoj sahrani (kad njih ne bude bilo). A pre par godina na padobranski skokovima pakujem ja padobran za sebe, a drugar, isto padobranac (25 godina mlađi od mene, koji je bezecovao moj motor kad ja pandrknem) gleda to moje "pakovanje" i kaže mi da se sklonim jer ću sa takvim pakovanjem 100% da postradam. I on mi spakuje padobran. Ja posle u avionu razmišljam dal sam normalan. I prežive. Promenio April 12, 2023 član zika56 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam više smajlija, danas sam ispucao kvotu... Hvala svima na čestitkama ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, zika56 je napisao: Auuu koja provokacija!? Nisam mislio da su to "velike" godine, već ko će u ovim godinama da počinje da razvija bicepse, tricepse itd... Promenio April 12, 2023 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16904 Napisano April 12, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Blaza je napisao: Nisam mislio da su to "velike" godine, već ko će u ovim godinama da počinje da razvija bicepse, tricepse itd... Ja onomad pokušao da radim zglobove na vratilu i jedva uspeo da "visim" po desetak sekundi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 12, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, zika56 je napisao: ja im kažem da se sikiram ko će da me nosi na mojoj sahrani (kad njih ne bude bilo ахххахахахаааа, оплаках pre 14 minuta, Blaza je napisao: ko će u ovim godinama da počinje da razvija bicepse, tricepse itd... никад није касно pre 9 minuta, zika56 je napisao: Ja onomad pokušao da radim zglobove na vratilu i jedva uspeo da "visim" po desetak sekundi. јој, кад би мене неко виљушкаром само дигао до шипке вратила, па бар који секунд и ја да се њишем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 12, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2312 Napisano April 13, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga trosio @Blaza ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7668 Napisano April 13, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Čestitam Odličan motor. U zdravlju te služio Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano April 13, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, i od mene sve čestitke za motor! Da se vozikaš sa osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza cestittam, puno bezbednih kilometara . Super motor, videces, mi ga vozili godinu dana i pokajao sam se sto sam ga prodao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano April 13, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Blazo! Da se navozis... Guvernal, kao sto ja na hondi vozim moze ti drugar moj doneti (procitah u drugoj temi da ti smeta). 720mm bez tegova, 120mm u vis! Odmor za ruke.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano April 13, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Blazo! Da se navozis... Guvernal, kao sto ja na hondi vozim moze ti drugar moj doneti (procitah u drugoj temi da ti smeta). 720mm bez tegova, 120mm u vis! Odmor za ruke....Mislim da će biti muka s kablovima, a i sajlama, i ovako kao da zatežu u punom zaokretu. Opet mislim, možda grešim. Ili podrazumevaš da se kablovi i sajle menjaju?Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano April 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stižem da odgovorim, hvala svima ! A i čekao sam novu turu "reakcija", juče sam sve potrošio... Drugi dan vožnje po Bgd-u, stani/kreni, sve o.k. Volan mi smeta, mnogo sam naslonjen napred, na njega. Navika sa skutera da sedim kao na stolici, ruke ispred, kičma prava. Ovaj položaj i nekako za grad, ali ako krenem dalje, biće puno pauza za odmor... Zato hoću drugi, da budem "uspravljeniji". Zaj*ban ovaj auspuh, tera te da "zavrćeš" gas ! Tek sad vidim, u kojoj temi pišem roman.. Admine, sorry... Promenio April 13, 2023 član Blaza 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...