uketic 111 Napisano Subota u 14:54 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Bedevija ide kao nova , ne pokazuje znake umora.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 53 Napisano Subota u 16:45 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj ljubimac ali moram da ga “predstavim” :))) Cekam metro u Nici. Nije mi prvi put da sam u Nici i znam da na 200m od perona imaju parking za motore i prosetam da vidim sta se vozi. Kad ja tamo a ono Yamaha Vmax 1700 custom 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8420 Napisano Subota u 17:16 Drug član, 3432 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2025 at 6:06 PM, SikiNs said: Evo i od mene moj Italijanski Kinez ...razmišljam nešto... Nije italijanski kinez, nego kineski Italijan, jer je tata Italijan (nosi njegovo prezime) ali ga je rodila mama kineskinja (fabrika jel de)... ...let's not start with "who did what to who" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11515 Napisano Subota u 17:46 Drug član, 2116 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...razmišljam nešto... Nije italijanski kinez, nego kineski Italijan, jer je tata Italijan (nosi njegovo prezime) ali ga je rodila mama kineskinja (fabrika jel de)... ...let's not start with "who did what to who" Calculation Math GIF - Calculation Math Hangover - Discover & Share GIFs TENOR.COM Click to view the GIF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 512 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga opet dosade ... jadnik kuka-da ne treba ništa dirati-ali zaslužio je Veliki servis na 54.000KM... izmjena lanca i zupčanika, kontrola ventila-štelanje-,izmjena svih filtera- ulja, kočionog ulja, kočionih pločica, svjećica...te kontrola svih sklopova... Ostavljen je u Novemi-Karlovac... Biće za 2-3 dana...a onda, opet po malo u djiradu...ili prodaja...tangira me novi Strom 1050 XT... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5252 Napisano pre 11 sati Drug član, 2592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...