cikamike 685 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Avgust 10 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Avgust 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Crnka u suton... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2284 Napisano Avgust 19 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9372 Napisano Avgust 20 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zapeo Bandža, 'oće da se fotka, pa da mu ispunim želju. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 835 Napisano Avgust 26 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Први у мом власништву од пре месец дана, други од 2021 и надам се не још дуго јер га продајем.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Avgust 29 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 29 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan catch the rainbow.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 76 Napisano Septembar 8 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4675 Napisano Septembar 9 Drug član, 3588 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan običan skuter. Al ga volem, to je fakat! 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Septembar 9 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...sin i ja smo te sreli bas u trenutku fotkanja mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4675 Napisano Septembar 9 Drug član, 3588 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A često sam tamo, to mi je omiljena klupica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 406 Napisano Septembar 10 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Džoli Džamper, verni konjić ovoga puta ne Taličnog Toma nego Peppermint 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljkovici 25 Napisano Septembar 11 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste skuter ali je ustvari motor 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Septembar 12 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21448 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ceka me dok blinker bacam 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Septembar 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Mene moj ceka dok sam na poslu... Joooj, 'ebem ti šljaku! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1539 Napisano Septembar 18 Drug član, 981 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kawa mora da ima i cin, potpukovnik, pukovnik 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16026 Napisano Septembar 18 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Mene moj ceka dok sam na poslu... Joooj, 'ebem ti šljaku! Znak sa značenjem U slučaju požara, svi NAGLAVAČKE napolje 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Septembar 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, drs je napisao: Znak sa značenjem U slučaju požara, svi NAGLAVAČKE napolje Bezanija kud koji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Septembar 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Zarkela je napisao: Ova kawa mora da ima i cin, potpukovnik, pukovnik Vrhovni komandant bajo moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6552 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'de baš njega nađe... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2284 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 5,510 cc Promenio Septembar 20 član lestra 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...