Darko Mihajlovic 4719 Napisano Maj 2 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Немања said: Колега, не бих да те плашим али нама наш драги колега @ProMaster ваљало би да га позовеш на част због малер, али и да га не позовеш, не брини, сам ће да се позове Ne bih mu ja savetovao da skida maler na taj nacin !!! Ima , opstepoznatih.... Ahhahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Немања je napisao: Где живш, дај адресу Kad se vratim sa ovog mini raspusta rešavamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ne bih mu ja savetovao da skida maler na taj nacin !!! Ima , opstepoznatih.... Ahhahahah Da ne baksuziramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo, QJ mafija samo raste! Promenio Maj 2 član estel 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar016 49 Napisano Maj 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Yamaha Fjr 1300A Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Maj 2 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Još se nećkamo dal uzeti ADV ili zadržati Bandita Sent from my M2101K6G using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Moj crni lepotan: 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17022 Napisano Maj 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, PetraBG je napisao: Moj crni lepotan: E, vala, jes' lep (a) crno-crvena kombinacija je najlepsa...nemam vise lajkova.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, BokyBoy said: E, vala, jes' lep (a) crno-crvena kombinacija je najlepsa...nemam vise lajkova.... Najbolji kombo kao i mat crna sa zlatnim detaljima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 3 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To je tačno,još je davno to opevala Seka Aleksić 1 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2689 Napisano Maj 3 (promenjeno) Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 3 član Biker Boy 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano Maj 4 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da protegnemo točkove ! 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Hristos vaskrese 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17022 Napisano Maj 6 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ''I was make for lovin' you, baby, you were made for lovin' me... and I can't get enough of you, baby, can you get enough of me...'' ? Promenio Maj 6 član BokyBoy 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2024. at 12:51, Blaza je napisao: Malo da protegnemo točkove ! Evo i mi malo protegli. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komarac84 32 Napisano Maj 11 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha Majesty 400 2013god i Piggio Liberty 125 2000god Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se pohvalim i ja malo...nova igracka je stigla pre par dana...Nova Suzana Bandit GSF 650A 2009 i stari maxi skuter Yamasa Promenio Maj 11 član Komarac84 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8151 Napisano Maj 11 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Komarac84 U zdravlju te služio....prelep naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komarac84 32 Napisano Maj 11 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha Majesty 400 2013god i Piggio Liberty 125 2000god Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BaneVuk58 said: @Komarac84 U zdravlju te služio....prelep naked Hvala druze....!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 12 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Komarac84 je napisao: Ajde da se pohvalim i ja malo...nova igracka je stigla pre par dana...Nova Suzana Bandit GSF 650A 2009 i stari maxi skuter Yamasa Prelepa Suzana. I ja sam hteo da je kupim ali nisam mogao da je nadjem u top stanju. U zdravlju da te sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7288 Napisano Maj 12 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan P'ase moje, grok grok 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 12 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj prase, moj je onda vepar.Sent from my SM-F731B using Tapatalk 20 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Maj 13 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepotica 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Maj 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..bio mlad i vozio 200ks (nike "dvojka" se podrazumeva, i 105g "kajla" sa krstom od 25g (i to sam za motor zamenio kasnije)) a sada kotrljam na 50ks i kocim nizbrdo 12 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljam vam koordinatni prikaz @N.F.S. -ovog odabira motocikala prema snazi kroz vreme: 3 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Maj 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 7 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...