stryker_026 132 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kišni dani opet na pomolu... Motor (još malo) u garažu, makar dok ne prestane da pada ova poganština... 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16546 Napisano Mart 4, 2020 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra suncano i onda kisa sve do sredine sledece nedelje. Zato sledeci vikend na Dunav da se isprzi nesto ojsa <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Mart 4, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 mogao si da ga operes malo,msm stvarno,uzas...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, lestra said: @Markone88 mogao si da ga operes malo,msm stvarno,uzas...... Kriv sam, priznajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Moj mali...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I poznati karburator zahvaljujući @štamparVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio APeNca, ovakav MZ je bio moja tiha patnja. Drugar jedan ga imao, kad mi je dao da ga provozam, kao da sam na raketu seo, takav mi je bio osećaj... Nikada nisam skupio dovoljno para za MZ, ali sam umesto njega kupio (jeftiniju) Jawu TS350 (ljuti suparnik gorepomenutog ). @Savan Sad ovaj MZ opereš, ispoliraš i u dnevnu sobu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 3x sam ga juče provozao, svaki put ga parkiram i kao dosta je a onda opet malo kasnije prodjem pored njega i pogledam ga i ... Istom ulicom kao i nekada svog 125. Taj osecaj nema cenu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle apenca kupio MZ 250 TS uf koji je to osećaj posle apenca.Ni jedan motor posle me nije toliko uzbudjivao verovatno zbog godina ,iskustva i osećaja u vožnji jer sećam se kako se na MZ osećalo kako se uvija ram u krivini što je dodatno dizalo adrenalin ali obožavao sam ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan BMW S1000XR 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BioSQUAD said: BMW S1000XR Vozis i po snegu? Alal vera 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan To se zove motor:)po meni no 1 motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Mart 7, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2020. at 6:21, ThePainkiller je napisao: Dok sam vozio APeNca, ovakav MZ je bio moja tiha patnja. Drugar jedan ga imao, kad mi je dao da ga provozam, kao da sam na raketu seo, takav mi je bio osećaj... Nikada nisam skupio dovoljno para za MZ, ali sam umesto njega kupio (jeftiniju) Jawu TS350 (ljuti suparnik gorepomenutog ). @Savan Sad ovaj MZ opereš, ispoliraš i u dnevnu sobu... isto brt mz mi bio san u srednjoj skoli dolazio drugar svaki dan i po meni najlepsa boja plava ali u verziji 250 jer nije suza rezervoar vec je stanjen pri dnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4448 Napisano Mart 7, 2020 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zverina , ne znam da li sam je meTo ovde Promenio Mart 7, 2020 član Darko Mihajlovic 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Moja matora Jama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Od matore koke dobra supa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9604 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 1463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od lepših Yamaha. Daj još neku fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9604 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 1463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep. Hteo sam da te pitam za žmigavce. Na onoj prvoj mi se učinilo da ima one bele, providne plastike a žute sijalice. Sad vidim da su kao kod mene, na TDM-u, FJ-u i drugim Yamaha modelima. Gledam gde bih po normalnoj ceni kupio te providne, bele plastike. Zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Pingvin37 said: Odlicna je ,ovu si kupio u Batajnici,nego neznam samo sto su zamenjeni prednji diskovi,trebalo bi da su uvek crni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, IvanY said: Odlicna je ,ovu si kupio u Batajnici,nego neznam samo sto su zamenjeni prednji diskovi,trebalo bi da su uvek crni? Tako je fabrika su crni, kao sto je i dalje zadnji fabricki na njemu. Aftermarket ima raznih modela, kao sto su ovi aftermarket, al vrlo skupi. Pa ako je ubio neko 60, 70 k km sa njim sigurno da je pojeo diskove, pogotovo ako je turio full sinter. Mada na ovom modelu koji ima kocnice od R1 i koji je tezak ko crna zemlja a ide ko nevreme, nije cudno da se i na 40,50 k promene diskovi. Sve zavisi. Ko kako vozi, koliko predje kako odrzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3412 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 23.2.2020. at 19:48, Motorcyclist je napisao: Mrtva priroda Mislim da taj bordo GPZ , uopšte nije vegeterijanac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...