Disko Nindža 10523 Napisano Maj 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa i treba da ima nisko teziste, sto nize to bolje, svi konstruktori idu ka tome da to postignu, jer omogucava bolju okretnost, agilnost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 15, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Ne bih ja baš rekao da rutinom može mojih 70 kila da se izbori sa 265 kila motora koji ima nisko težište... Pa šta da ti kažem pojačaj ishranu, ne kaže se za džaba u mom kraju da čovek bez tovara (100 kg) nije čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Arso je napisao: Pa šta da ti kažem pojačaj ishranu, ne kaže se za džaba u mom kraju da čovek bez tovara (100 kg) nije čovek. Neće da može... Metabolizam brz i genetika ne dozvoljavaju debljanje preko granice od 75 Kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Maj 15, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno su im slabe pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanos 6 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Gvozdengrad Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege. Evo i ja da se upisem sa prvim postom i prvim motorom (tj prvim ozbiljnijim) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Maj 23, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Kolege evo i ja da se upišem sa svojom mašinom..... BMW 650 CS....35.700km na satu (bar tako piše)...2005 godina prva registracije, uradjen servis kod Milana Lovrica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen lanac i lancanici, potom pranje i poliranje Ako je neko zaintresovan imam dobar zadnji lancanik 45 zubaca koji mi je ostao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Mrdug, ceka svoj red ispred servisa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 26, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan autobus V-Strom DL1000Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fruška gora, iznad vrdničke kule. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Prvi izlazak posle mesec dana 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sunča se malo na moto susretu u NSu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i ja izpoštujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jednačenje suglasnika po zvučnosti: izpoštujem - ispoštujem Izvini, kolega... morao sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozni park, dve registracije - 4 sedišta. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moje staro željezoVozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan2352 1 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav izvinjavam se ako sam promasio mesto postavljanja pitanja. Naime malopre sam stavljao nove rolnice i posto nemam onaj pistolj koji zavrce varjator ja pritego malo i reko cisto da probam da li radi, podjem malo i odjednom se cuje kao da klizi nesto metalno po asvaltu. Skinem deklu i vidim ventilator varijatora samo sto ne ispadne. Zanimam me zasta sluzi ventilator varijatora konkretno i da li moram da kupujem novi ili mogu ovako da vozim. Izvinjavam se, hvala unapred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Maj 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @el classico BMW K serija , jedini BMW koji priznajem @Bojan2352 Druze, promasio si temu vec koji put pretrazi malo forum, ima podforum o skuterima, tamo pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 28, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da vidim da crno dete nije postavilo pitanje i u temi smešne slike. Ajmo, gumica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo jasem 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Clan sam vec nekih mesec dana ali nikako do kompa da dodjem pa da postavim sliku od pre neku godinu, sad je to samo deo voznog parka... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3077 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...