vlado_bo 23 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sas karburator verzija i jeste 2010.. e sadaa... "ako su lagali mene i ja lazeeem vaas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Gordak985 said: Ja sam "malo" neiskusan oko skutera, da li je ovo model sa karburatorom ili ubrizgavanjem? Karburator verzija druze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, alexanto je napisao: Ako je 2010. ne moze biti karburatorac... Pokušah ga pronaći na netu ali mi nije uopšte dao 250 model za 2010 kamoli šta ga napaja gorivom. Vidim da je vlasnik odgovorio u međuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, vlado_bo je napisao: Jeste sas karburator verzija i jeste 2010.. e sadaa... "ako su lagali mene i ja lazeeem vaas... Možda je bio "old new stock" ili kako se već kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2021. at 10:02, Ivannovakk je napisao: Dal je samo na mom ili je uopsteno problem sa meracem gorivo? Bas nesto sporo pomera skalu. I da li postoje neki silent blokovi nazad? Kada se cima gore dole cuje se nazad neko skrripanje Proveri centralni stender i podmazi. Kod mene je to skripalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Decembar 1, 2021 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nov sam na forumu i izvinite ako se ponavljam, ali me interesuje da li ima negde da se kupi tabla i senzor brzine za kymco xciting 250? U tablu je usla voda i ne moze da se popravi, rade samo lampice od migavaca i od dugog svetla. Osim toga bas sam zadovoljan motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Maxi prijatelji, treba mi pomoc: Pukla mi je kontakt brava na Kymco Xciting 500 (2006), odlomio se jedan kljun unutra i ne mogu da dam kontakt... Kada spojim dve zice u konektoru koji se spaja na bravu, dobijem kontakt i mogu da upalim... Cemu sluze 4 zice u konektoru koje na taj nacin 'zaobilazim' ? https://prnt.sc/obVEiHpBxY76 Jel bezbedno voziti tako spojeno na 2 zice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 26, 2022 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan na 250...kako se dize sediste .na bravu ili kako vec.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Sediste se dize na bravu tj. sajla je povezana na bravu, kao i sajla poklopca rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Februar 26, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam sa vec postojecom temom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da protumaci diagram kontakt brave: https://prnt.sc/KrJuwt_BSrAe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 90 Napisano Februar 28, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim svoj maxi skuter kymco xciting 250cc 2008 godiste. Plastike su u dosta losem stanju ali se priprema za farbanje. Usput, ako neko ima da proda tablu za istog nek se javi na pm, ili zna nekog gdje mogu da je nabavim. Konkretno, "majstor" je trebao da mi poveze usb punjac da mi radi na kontakt preko brave, napravio je neki spoj na tablu i od tad tabla ne radi kako treba, nosio sam je kod elektronicara odradio je nesto, sad radi samo kad dam kontakt a kad upalim motor tad poludi. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Februar 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Postoji tema o Xciting 250. Spojicu ovu sa postojecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 1, 2022 (promenjeno) Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan E ovako..Stigao 250 sa karburatorom..Pali lepo..Gas prima lose,,A puca na auspuh katastrofa..Na tabli ne radi nista osim pozadinskog osvetljenja..U jednom momentu je proradio displej,i upaljena lampica za alternator,,I primao lepo gas i nije pucao..Medjutim..Kratko i opet isto..Skinute sve plastike i provereni konektori..Regler puni ok..Provereno..Obrtomer niti ista drugo na tabli ne radi,,Jedino sija lampica za podignuto sediste, i lampice za kontrolu migavaca..Sta dalje raditi? Promenio Mart 1, 2022 član orlovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano April 29, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate neki servis za kymca da mi preporucite u Beogradu. Cuo sam za frenkija, ne znam da li neko ima iskustva sa njim? Skoro sam uzeo xciting 250 karb verzija, problem je taj da skuter kad je hladan pali bez gasa, a cim se malo zagreje nema sanse da upali bez dodavanja gasa. Kad sam menjao svecicu bila je sva cadjava od prebogate smese, tako da verujem da je problem u karburatoru koji ne bih samostalno cackao. Takodje kad je u leru, a ja mu samo malo cimnem gas, on se ugasi. U voznji nema problema, linearno vuce, lepo ubrzava, prima pun gas bez problema. Potrosnju jos nisam tacno izmerio, ali deluje mi da guta vise goriva nego sto bi trebalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano April 29, 2022 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Satelisnije kymco serviser,nego za sve skutere. Pisi mu PP , cekaces jedno mesec dana ali se isplati. Darko je ovde proveren majstor,tvoja sreca je sto je u Bg i imas win win kombinaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Maj 1, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP Za njega sam prvo cuo, ali znam da cu cekati jedno 40 dana da dodjem na red, a nemam toliko vremena Svakako cu mu se javiti kad prodje sezona, da ga preceslja celog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da si kupio onog od 500ccm ne bi imao problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2022 at 4:43 PM, Dekii46 said: Da li imate neki servis za kymca da mi preporucite u Beogradu. Cuo sam za frenkija, ne znam da li neko ima iskustva sa njim? Skoro sam uzeo xciting 250 karb verzija, problem je taj da skuter kad je hladan pali bez gasa, a cim se malo zagreje nema sanse da upali bez dodavanja gasa. Kad sam menjao svecicu bila je sva cadjava od prebogate smese, tako da verujem da je problem u karburatoru koji ne bih samostalno cackao. Takodje kad je u leru, a ja mu samo malo cimnem gas, on se ugasi. U voznji nema problema, linearno vuce, lepo ubrzava, prima pun gas bez problema. Potrosnju jos nisam tacno izmerio, ali deluje mi da guta vise goriva nego sto bi trebalo. U BG toplo preporucujem Acu "Aleksandars Garage" decko je pretalentovan za sve motore.. i vrhusnki je i za mehaniku i moto elektriku.. kod njega sam odrzavao istog takvog Xcitinga .. inace, radio je godinama kod Mareta (Honda) u servisu na Rospi Cupriji, poslednje 2-3 godine radi sam kod Kluza mu je servis. Satelis je prezauzet koliko cujem, a primecujem da je i filozof.. pa svakako dok dodjes na red da ti sredi motor prodje ti leto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link/kontakt, ne znam za njega, a blizu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aca "Alexandars Garage" +381 61 6710057 Prva ulica desno kad se skrene u Mite Ruzica iz Bulevara .. garaza mu je bukvalno u zgradi Kluza. TOP dečko pre svega, i TOP majstor i za motore i za skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, vlado_bo je napisao: Satelis je prezauzet koliko cujem, a primecujem da je i filozof.. Kako si to primetio da mi je znati, pojasni leba ti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Maj 7, 2022 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2007 godiste. I ja imam problem da nekada pali bez gasa a nekada mora da se da gasa. A mislim da je i potrosnja preko 5 litara. Xciting 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2022 at 10:32 PM, vlado_bo said: Aca "Alexandars Garage" +381 61 6710057 Prva ulica desno kad se skrene u Mite Ruzica iz Bulevara .. garaza mu je bukvalno u zgradi Kluza. TOP dečko pre svega, i TOP majstor i za motore i za skutere Majstor koji mi odrzava automobile ga zna, culi smo se vec:) Mada od kako sam ocistio karburator sam i malo se poigravao sa stelovanjem, sada radi mnogo bolje. Ne perfektno, ali svakako bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2022 at 10:36 AM, Ivannovakk said: Moj je 2007 godiste. I ja imam problem da nekada pali bez gasa a nekada mora da se da gasa. A mislim da je i potrosnja preko 5 litara. Xciting 250 Kako kazu majstori, kod karburator verzije je i normalno da se malo doda gas, narocito kad je motor zagrejan. Sto se tice potrosnje i meni trosi negde oko 5l, doduse ja ga vozim od semafora do semafora pod punim gasom pa kapiram da je to i normalna potrosnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...