vasqez 254 Napisano Februar 22, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako je ovo dobro za citanje a bogami i za gledanje. Nadam se da nastavak sledi uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo reci, nego, svaka cast majstore! Fenomenalne slike i odlican tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1301 Napisano Februar 23, 2012 prisutan, 1146 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čitam, gledam, učim Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 23, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E jes bio ružan, svaka tebi čast za toliku želju za tim baš primerkom, mislim modelom, pa jel moguce da nigde nije bilo da se nađe u bar približnijem stanju... U svakom slučaju, skidam kapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore ! Jako lepo videti i procitati ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Februar 23, 2012 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljno cekam nastavak! :Mina: :Mina: :Mina: :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za posao - pratim ! ( mada ja " onakav " motor - tesko da bih uzeo da vracam u fabricko stanje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican rad majstore. Cekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Svaka cast. Obozavam ovakve radove Samo napred sa pisanjem, i to ti odlicno ide.. Uzivao sam citajuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Februar 24, 2012 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan (A možda poput Đunte jednog dana i naplatim sve uloženo, nikad se ne zna. Šteta što nisam sačuvao račune za kafu i cigare. Tada sam još pušio. Prim.autora,2012.) Ima da "kuneš" onog što je po nešto pisao,(mene) i onog što je čitao, (sebe) pa se zarazio đuntilikisom, a za lek mora upotrebiš đuntamin u prekomernoj dozi u vidu jednog: SJAJNO, a sve uloženo ćeš da naplatiš jednom PDV na moj račun prvom prilikom. Od sledeće nedelje sam podvozan pa vikni u posetu, al me sputaj da ne budem supervajzor,(đuntokeralo) Šta da kažem, ja se ne bi usudio a i kad bi, bilo bi uprvo ovako. Svaka ti čast za temu, preduhitrio si me jer mi ponestalo volje. Sad malo đuntorođije. Belu, čamdžijsku mast imaš i u spreju, zgodna je za nedostupna i teško punljiva mesta, tečna je i dobro prodire pa se naknadno želira. Neće propustiti vodu sigurno, jedino spada od šamponiranja i rastvarača. Imam od B2mana i Klajmer i Hayens, oba su neophodna a za moj motor je u većini bolji Hayens, ima više praktičnih ilustracija. Dalje, u mom manualu je obavezna i česta upotreba fena za izbijanje i montažu pojedinih sklopova, u tvom to verovatno nema jer skidači farbe tad nisu postojali. Takođe sadašnja BMW mehanika obilato koristi antifrikcione paste protiv odvijanja i izvlačenja, Loktajte, isto je to skorašnja novotarija a korisna. Pošto je princio BMW mehanike isti od pamtiveka, lako ćeš analogovati primenu ko kod novijih modela. Drago mi je da si rešio semering radilice, tu je uvek rizično zaptivanje. Lično volim mekan al sa oprugom koju uvek skratim malo, ispoliram površinu i namstim grafitnom mašću, i pokušam da izbegnem ajnzic od habanja ako postoji. Predivna bela boja, slikaj sve sklopljeno. Nameravam svoj primerak u isto da farbam mada mislim da tvom mnogo lepše stoji. Ima Avijatičar sličan model, beli, baš šmekerski, tvoj će sigurno biti vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Februar 24, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan prava tema za citanje,ti si prakticno usvojio siroce koje bi umrlo od gladi,i sada ga odgajas u velikog lepog momka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Svaka čast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 25, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vise puta tvoj sjajni BMW, ali sad pocinjem da gledam drugim ocima. Bilo bi mi drago da uradis i tekst o generalnoj koju si kasnije radio. Hvala za ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 29, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, Ali druže imaj srca daj slike gotovog motora, satima čitam tvoj text ne videh gotov motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 29, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 'ocemo josss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Lepo si odradio motor,imam samo jednu malu sugestiju. Na fotki se vidi da je diodna ploča bila postavljena obratno,što si ispravio,samo kabel od statora do diodne ploče nije postavljen pravilno,treba da ide kroz desnu rupu na dekli(desno od sadašnje pozicije kabela na fotki) i sa zadnje strane se ubada u diodnu ploču.Ovo napominjem samo da bi sve postavio kao na originalu,nema uticaja na ispravan rad! Sretna vožnja! Mirko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Živim kao u bunilu. Moja improvizovana garaža je 25 km od centra grada. Od nekog neobjašnjivog nemira svakog jutra se budim u zoru, spremam na brzinu, tiho, da ne probudim ukućane i odlazim autobusom do “garaže”. Ako ne zaboravim usput kupim nešto za jelo i flašu vode. Dva kilometra od poslednje stanice 511 idem pešice. To mi dobro dođe da sredim košmarne misli, preslišam se još jednom šta sam do sada uradio i napravim redosled radova za danas. Dok mi hladan zimski vazduh ovoga jutra ispira bronhije shvatam da sam napravio propust. Bilo bi mnogo jednostavnije da sam ležajeve osovine upravljača ubacio dok je ram bio “go”. Znači danas vadim ponovo menjač i motor, upresujem ležajeve .... Posle desetak minuta hoda kroz šumu stižem. Spoljašnje delove koničnih ležajeva, kao i osovinu volana stavljam u zamrzivač. Negde ranije sam rekao da su ležajevi volana identični ležajevima zadnje viljuške. Ovde sam sebe hvatam u laži. Ležajevi viljuške su isti kao oni u točkovima, a od volana su nešto veći. Kao što je poznato sva tela se na hladnoći skupljaju, a na toploti šire. Ovaj jednostavan zakon fizike se primenjuje i u mehanici kad god treba bez većih naprezanja ubaciti tesno jedan deo u drugi. Brzo se presvlačim i polako vadim prvo menjač, a zatim i mašinu iz rama, sve vreme pazeći da ne oštetim plastifikaciju. Prelazim na poliranje donjeg trougla prednje viljuške. Nakon par sati je spreman za “pečenje”. Ubacujem ga u rernu koju uključujem na oko 1500C. U vrelu rerun stavljam i donji ležaj osovine volana, da bih ga lakše navukao na istu koja se hladi u zamrzivaču. Dok se jedni delovi “peku”, a drugi “zamrzavaju” montiram male silent blokove na koje se kači zadnji deo rezervoara. Vrelim vazduhom iz fena za skidanje farbe polako zagrevam vrat rama, odnosno donju i gornju šolju ležajeva osovine volana. Brzo vadim spoljašnje prstenove ležajeva iz zamrzivača, ubacujem ih u ram i premazujem tovatnom mašću Na isti način montiram ležajeve zadnje viljuške, samo preko njih dolaze i semerinzi Iz zamrzivača uzimam osovinu volana i na nju vrlo lako navlačim donji trougao izvađen iz rerne. Odmah nabacujem i zagrejani ležaj. Samo je kliznuo niz osovinu. Što volim kad mi gravitacija pomaže Na slici se ne vidi, ali na osovini postoji pravougaona rupa u koju ulazi klin brave volana. Prilikom demontaže zaboravio sam da kirnerom obeležim njen tačan položaj u odnosu na donji trougao. Sada sam ga postavio “odokativno”. Posledica je da se volan ne zaključava u krajnje desnom položaju, nego mora malo da se vrati u levo. Vraćam motor i menjač u ram. Pre toga koristim priliku da zamenim improvizovanu ćopavu originalnom koju sam u međuvremenu nabavio. Karter motora kasnije ne dozvoljava da se ćopava smakne sa svoje osovinice. Na kraju novim zakovicama učvršćujem identifikacionu pločicu, koja je bila skinuta pre plastifikacije rama Napolju je uveliko mrak. Presvlačim se. Gladan i žedan hitam kući. Dok uz večeru u glavi pravim redosled sutrašnjih radova kao iz daljine čujem glas žene koja me posmatra sa suprotnog kraja stola. U poslednje vreme učestale su izjave tipa: „Kad bi bar polovinu tog vremena posvetio meni“ ili „Eh...što nisam taj motor pa da me tako paziš i maziš“. Šta je uzrok tome stvarno ne znam, ali se u meni pomalo javlja osećaj krivice. Po planu ujutro prvo poliram gornji trougao i delove u vezi sa njim Donji trougao sa osovinom i donjim ležajem volana provlačim kroz vrat. Ubacujem gornji ležaj bogato namazan mašću i sve čvrsto stežem da konični ležajevi lepo nalegnu Zatim dolazi karakteristični “osigurač” koji je BMW već na istom modelu, samo malo kasnije izbacio iz upotrebe. Rastavljam štapove i čizme Sve detaljno čistim, pregledam, premeravam Zamenjujem semeringe i bakarne podloške Skidam prozorsko okno,polažem ga na sto i na ravnoj površini stakla uz pomoć "špijuna" proveravam štapove Malo ih poliram i zatim provlačim kroz donji trougao. Navlačim na njih nosače migavaca i fara sa već provučenim žicama i gumenim prstenovima. Preko svega dolazi gornji trougao sa maticama Šublerom proveravam rastojanje između štapova celom dužinom, odnosno paralelnost štapova u jednoj ravni. Njihovu paralelnost u drugoj ravni kontrolišem parčetom stakla. Trebalo bi da je rastojanje mereno šublerom jednako u stoutu celom dužinom, a da staklo naleže na štapove bez klackanja. U suprotnom postoji opasnosnost od wobbling-a, odnosno opasnog nekontrolisanog “igranja” prednjeg točka. O ovome ništa ne piše ni u jednom radioničkom uputsvu. Rešenje pronalazim na netu, a izgleda ovako Na ovaj način se ne deluje na same štapove, već na aluminijumski donji trougao. Ovo natezanje polugom bi trebalo da u toku narednih par dana “uparaleli” štapove u drugoj ravni. Problem paralelnosti u prvoj ravni (merenje rastojanja šublerom) se rešava na drugi način, za čiju primenu ovde nije bilo potrebe. Dok se “ispravlja” trougao stiže i kućište fara od Nikole iz Kanade. U pristojnom je stanju, a na njemu je i kontakt brava sa ključem. Rasklapam bravu, a kućište šaljem na peskiranje i plastifikaciju Rastavljam i karburatore Jako su zapušteni, pa sve perem benzinom, nitro razređivačem I karb klinerom. Svi delovi su poprilično pohabani, ali se nadam da će poslužiti još jednu sezonu. Prošla su već tri dana kako nategnuta poluga preko štapova deluje na trougao. Konstatujem “status quo”. Staklena ploča u donjem desnom uglu je udaljena od štapa oko 1,5mm. Ponovo uzimam motku u ruke, vraćam je između štapova, a suprotni kraj zatežem upredenim kanapom za ram. Ostavljam sofisticiranu alatku da deluje još par nedelja. Za to vreme bavim se elektrikom. Postavljam bobine, ima ih dve, za svaki cilindar posebna. Starter rele onemogućuje pokretanje anlasera dok motor radi Kilometar sat sa obrtomerom je ispravan, ali je hromirana rozetna izubijana, a staklo izgrebano. Sada imam vremena da ih zamenim. Čistim ciferblat, kazaljke i unutrašnji mehanizam. Ceo sklop stežem za ravnu ploču stola Polako i pažljivo obaram ivicu nove rozetne I posle desetak minuta imam novi cajger, zar ne? Nova ručica prednje kočnice koju sam dobio jeste originalna BMW, ali za seriju 6. Oblik je isti kao kod serije 5, samo je ofarbana u crno U serije 5 ručice su polirane. Zato sledi skidanje farbe I poliranje Nastavljam montiranjem “harmonika” i “čizama”, Hromiranog držača prednjeg blatobrana koji dodatno učvršćuje prednju viljušku. Privremeno stavljam i prednji točak Sa donje strane donjeg trougla je deo čija mi funkcija nije najjasnija ni danas. On omogućuje da se velikim crnim šrafom između nosača guvernala prednji točak može da fiksira, na pr.prilikom transporta. Kasnije sam primetio da mi u gradskoj vožnji više odgovara da je ovaj mehanizam labaviji, a na otvorenom putu zategnutiji. Nabavio sam i originalne okrugle poklopce ventila, koji ovaj model povezuju sa starijom braćom Gumeni deo fuzastera grejem u vreloj vodi i uz pomoć deterdženta za sudove lako navlačim na metal. Kardan ubacujem u zadnju viljušku, a onda sve montiram na ram. Kardan povezujem sa prirubnicom menjača. Ovaj spoj je zaštićen novom manžetnom Na zadnji deo rama montiram novu bravicu sedišta Zadnji ram kačim na glavni ram, a diferencijal na viljušku Viljušku i zadnji ram povezuju amortizeri Koje sam prethodno rasklopio Očistio, prekontrolisao. Za divno čudo u odličnom su stanju, mada je poznato da originalni BMW amortizeri nisu baš među najboljima. Opruge su plastificirane, a silen blokovi zamenjeni Stavljam paknove zadnje kočnice I konačno na red dolazi zadnji blatobran koji sada po prvi put vidim na ovom motoru Rešio sam da zamenim ležajeve u točkovima. Glavčine grejem na rešou I kada se dovoljno zagreju ceo ovaj sklop se lako vadi Uz pomoć parčeta cevi i osovine točka sklop sa parom novih ležajeva stežem i stavljam u zamrzivač Sutradan stavljam točak na rešo i čekam da se aluminijum zagreje i raširi. Potreban stepen zagrejanosti utvrđujem jednostavno. Na zagrejani deo sipam kap vode, ili pljunem. Ako kapljica ostane u vidu kuglice i počne da igra po metalu i cvrči pravi je trenutak da se ubaci ohlađeni sklop lagera na osovini. Ovaj „ples“ kapi vode po vrelom metalu mi se toliko dopao da sam kasnije samo zbog njega grejao parče aluminijumskog lima. Montiram zadnji točak Nešto izgleda čudno, sve proveravam i ne nelazim nikakav propust. To je to. Sa sedištem, iako nije originalno, izgleda nešto bolje Ovog jutra sa sobom nosim kućište fara i nosač tablice koji su bili na plastifikaciji Montiram nosač tablice na blatobran A zatim i štop svetlo i zadnje migavce Čistim, sklapam i montiram kontakt bravu na far Koji sa kilometar satom uglavljujem u nosače. Montiran je i novi volan sa ručicama i prednji migavci Na red dolazi prednji blatobran i sajla prednje kočnice Sajla obrtomera Sajla kilometar sata na menjaču, kao i kabal mase sa – pola akumulatora. Gumena manžetnica sajle je ispunjena tovatnom mašću da spreči prodor vode u menjač Posao napreduje. Kasno je poslepodne, uskoro će mrak. Nisam poneo ništa za jelo, ali ne osećam glad, ne osećam umor. Samo uzbuđenje. Ne mogu da mislim ni na šta drugo osim na svoj sledeći potez. Malo sam žedan a vode nema. Pronalazim flašu 2/3 ispunjenu nekom slatkastom rakijom. Pijuckam polako. Ej, pa i nije tako loša. Na ručici gasa podešavam mehanizam sa lancem koji povlači sinhrono sajle gasa oba karburatora Sklapam očišćene delove karburatora, montiram ih na glave motora i povezujem sajle Iberlauf dobija novi dihtung Jedan prijatelj, inače veliki ljubitelj BMW-a, je od negde iskopao originalno crevce iberlaufa i poklonio mi ga. I ono dolazi na svoje mesto Zvoni telefon. Žena...večera se ohladila...hoću li skoro, već je deset sati. Nisam gladan, sad ću samo nešto da završim. Osećam se kao u snu. Potpuno odsečen od spoljašnjeg sveta. Celokupna pažnja je fokusirana u ovih 200kg na 2 točka. Otpijam poveći gutljaj. Lepo mi je. Osećam se neobično. Čini mi se da sada bolje razumem umetnike, posebno slikare i njihovo stvaralačko „ludilo“. Da, ovo zaista jeste neka vrsta ludila. Osim ovoga čemu sam trenutno potpuno posvećen za mene više ne postoji ništa drugo. Desna polovina kućišta filtera za vazduh, Pa filter, I leva polutka Velikim i lepim leptirastim maticama stežem nove izduvne grane I za seriju /5 karakteristične topove oblika cigare Dihtung čepa rezervoara je propao. Razbušujem nitnu koja ga drži za čep Poliram čep i nitujem novi dihtung Slavinice Čistim, rasklapam, menjam gumene delove, sklapam i ušrafljujem na rezervoar. Polako sviće. Flaša je gotovo prazna. Moram da završim. Na brzinu montiram sedište i rol bar.Razvlačim gumena crevca između rezervoara i karburatora. Povezujem i cevi za vazduh Kažu da su originalno bile srebrne, ali se ta boja brzo skidala. Ispod su ovakve kao na slici. Danas mogu da se kupe samo crne. Šrafčić za podešavanje smeše odvrćem za ¼ kruga. Ovi karburatori nemaju sauh, pa drukam gorivo dok ne počne da preliva. Kurblam par puta na „suvo“. Ubacujem ključ u bravu i dajem kontakt Iz trećeg pokušaja pali. Puštam ga da se malo zagreje dok se ja obučem. Čačkam još malo oko karburatora i krećem. Kroz predivno jutro stižem kući. Parkiram lepotana na terasi kafića pred kućom. Dok polako ispijam kafu zadovoljno primećujem interesovanje prolaznika. Konačno se dovlačim do kreveta i narednih 18 sati spavam snom pravednika. 5 94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan :care: Vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Ono sto se pitas cemu sluzi mogu da ti slikam raspored pakovanja , na donji trokut ide prvo ''lamela'' a posle onaj lim koji glumi korpu . To je sistem sto ga danas zovu amortizer upravljaca , do 80-tih je bio takav a posle se standardno ugradjivao gasni (kao ovi danas na japancima sto dogradjuju) i on je imao dugme na upravljacu za stelovanje tvrdoce u tri polozaja (jacine) . ti cini mi se nemas tu "lamelu" dole . ps. nisi stavio sajvnicu na desnoj polutki filtera vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6345 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Božanstveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican PET!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 1, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...