slobasuper9 2151 Napisano Septembar 17 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da pohvalim @slobasuper9 bio danas da vidim HD300 i čovek je ozbiljan, realan i super lik.Hvala Pa realno, ja sam mišljenja da je za svaki dan "kuća posao" skuter tipa HD-a super izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 17 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre su imali izlozene modele sa vizirom Ali uz doplatu nekih 150$ mada mene su castili vizir kao poklon..Ali vizir obavezno sto zbog vetra I mnogo lepse izgledaMoram da proverim sa servisom, trenutno mislim da ni nema vizira na stanju. Cena je nešto oko 16 000 rsd. A što se tiče poklona, sad kad su akcijske cene, mrka kapa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zinda said: Pa ima mesta za 190cm mekano sedište, prost, jednostavan. Sediste je ono na sta su se uglavnom zalili. Nekako klizis prema napred, posebno sa suvozacem, na HD 300. Malo se prepakuje i onda zavrsava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan To mozda za model do 2020ili 21g posle su preuredili,nisam siguran Ali bi trebalo,inace kad Sam uporedjivo sa Beverly Po meni Beverly udobnije Ali mnogo manje mesta za suvozaca Tako da suvozac bas ne smeta na hd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4753 Napisano Septembar 18 Drug član, 3632 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, slobasuper9 je napisao: Pa realno, ja sam mišljenja da je za svaki dan "kuća posao" skuter tipa HD-a super izbor. Slažem se, ali mi smo malo i sirotinsko tržište ipak. Ovde kupci od 300cc klase skutera očekuju sve - i da izgleda sexy, i da je odličan za pijac, i da pegla Transfagarasan... sve u jednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 18 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, to jeste činjenica ali dobro... Ne možemo sad da nam menjamo DNK Radimo najbolje sa onim što imamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 30 Napisano Septembar 18 U prolazu, 65 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da sada tehnički za skuter košta kao za auto? (Možda je za 50ccm jeftinije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...