boza_kg 4771 Napisano Avgust 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 3647 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno kupio skuter, a nisam još položio. Ništa gore, hteo sam da izedem sopstvene gaće! Mislio sam da će polaganje biti formalnost, a ono se odužilo ko gladna godina... Skuter sam vozio krišom po sporednim uličicama, štrecajući se ko balavander na policajce na motorinima... Ni malo dostojanstveno. Nije to za ozbiljne ljude... Promenio Avgust 18, 2022 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 20, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo pomor xmaxova na oglasima? Otvoris oglase koji nisu stariji 24h za skutere i obavezno bude po koji xmax. Evo sad bacim oko a ono 3 komada, filter mi je bio da nisu stariji od 2008 i i zmedju 250 i 400 kubika.Jako cesto su to masine kupljene 2020 pa naovamo. Novi skuteri.Jel to njima fali nesto ili se ljudi zajebu?Primer Yamaha X MAX 300 e65 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha X MAX 300 e65, 2021. godište, Scooter, vozilo prešlo 2876 km, Beograd. Cena 6.450 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Avgust 20, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj situaciju na tržištu, novih nema, ljudi izvozaju do 10k km i kada dođe vreme za veliki servis i ozbiljniji pregled prodaju ga po ceni po kojoj je kupljen, oni na nuli i još se provozali dve sezone. Ajde za konkretan oglas ne znam da li je zajeb vlasnika, u garanciji je i ne bi trebalo da ga prodaje zbog skrivene mane. Ima i onih faca koje žele da zarade zbog trenutne situacije. Forza 350 na PA bila 6800e spusti čovek na 6500 i kaže fiksno ko kuća, eno juče gledam 7350, sinulo mu preko noći da zaradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 20, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Moguce da je to, nema ih u ponudi i cene polovnih samo rastuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Avgust 20, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 sto je najgore, mi pizdimo zbog cena na vozilima. Sestra kad god je htela da kupi neku knjigu koje nije bilo u knjizari, dala je vise para. Ljudi danas gledaju da zarade na svemu. Pre koji dan se setra cula sa devojkom koja prodaje najobicnije izdanje neke naucne fantastike, 3.deo. U knjizari knjiga 1000din, devojka joj dala za 1500 uz komentar, trebala bi i skuplja da bude posto je nema vise, ali ajde. Sta onda ocekivati ovde, gde se mnogo vece pare vrte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JetSetWilly 2 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija sa Tricity. Da paradoks bude veći, novi su 8.400 € (realno, nema ih i ne zna se kada će dobiti), polovni su skuplji. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6188 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram kad polozim za A da zamenim tricity za cf 800mt, kako se razvija situacija necu morati nista da dodam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsavam voznju polako, polaganje verovatno krajem septembra. Inace, pratim oglase, evo nekih optimista i za Beverly. Beverly Crtuiser 250 ie stoje na oglasima u dobrom stanju. Cene ih 2400 e okvirno. Sad se pojavili novi oglasi, identicni 250ie, sa cenama od 2800-2900 cekam da vidim gde ce da zavrse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 213 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cene se, primećujem, drže poprilično dobro što se ne bi reklo i za prodaju. Dosta dugo stoje na oglasima, kako mlađi tako i stariji modeli. Medjutim, nikome ne pada ni na pamet da spusti cenu. Jesi li rešio da uzimaš Beva ili su i drugi modeli u opticaju, Xmax pre svega? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Avgust 22, 2022 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, VladoGrcic said: Zavrsavam voznju polako, polaganje verovatno krajem septembra. Inace, pratim oglase, evo nekih optimista i za Beverly. Beverly Crtuiser 250 ie stoje na oglasima u dobrom stanju. Cene ih 2400 e okvirno. Sad se pojavili novi oglasi, identicni 250ie, sa cenama od 2800-2900 cekam da vidim gde ce da zavrse. jesi zvao ovog: Piaggio beverly cruiser WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio beverly cruiser, 2008. godište, Scooter, vozilo prešlo 25000 km, Pančevo. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Ako zelis motor moraces negde da preseces,i pogodis se za cenu.Cene su takve ,kakve su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Drzi cenu na "po dogovoru" sto automatski preskacem. Mozda gresim, ali preskacem. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Oglasi poludeli, prsti xmax Znaci, ovo su najnoviji oglasi u poslednja 24h.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 213 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lebtejebozareni! Našli smo kada ćemo da pazarimo skuter. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmiljam.. da li ce kada prestane ovo ludilo od svetske,ratne,ruske-ukrajinske masinerije i kada se “fabrike cipova za nesto svasta” stabilizuju cene vratiti u normalu ili ce ostati..?! ovo je previse, previse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Cene nikad neće biti na nivou koji je bio pre početka 2021. godine bilo čega u svetu počev od hrane pa na dalje. Sve je krenulo tada sa skokom cene gvožđa, drveta itd. Moje mišljenje je da će doći do blagog pada posle stabilizacije, ali ne nešto značajno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Nece. Tako je bilo 2008 kad je gorivo skocilo na iznad 100 dinara. Svi smo bili sokirani. Nikad se nije vratilo. Inflacija je najcesce planirana i ima svrhu da se odradi reset dugova. Deflacija se izbegava. Cene nece ici dole.Evo članka koji govori kako je benzin bio 75 din 2007 pa porastao na 96. Benzin u Srbiji skuplji, cena nafte kao 2007. MONDO.RS Cena sirove nafte je danas na svetskom tržištu pala ispod 59 dolara po barelu, a kada je toliko koštala u februaru... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Avgust 23, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly, 2006. godište, Scooter, vozilo prešlo 20000 km, Niš. Cena 2.100 € - Motori - Polovni... Aktuelan verujem nema bolje očuvanog u Srbiji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Avgust 23, 2022 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je steta da ga prodajes.Da imas mogucnosti da ga garaziras i ponekad provozas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2022. at 20:21, PrleUE je napisao: Cene nikad neće biti na nivou koji je bio pre početka 2021. godine bilo čega u svetu počev od hrane pa na dalje. Sve je krenulo tada sa skokom cene gvožđa, drveta itd. Moje mišljenje je da će doći do blagog pada posle stabilizacije, ali ne nešto značajno. Nema vraćanja na staro za nove modele 100% !Cene mogu samo da stanu rasti tj. da se isporuka popravi ,u tom slučaju cene novih ostaju iste a polovni modeli idu malo dole . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 213 Napisano Avgust 26, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slažem. Tako stvari funkcionišu. Generalno, svaka kriza (epidemiološka, finansijska, ratna...) je povezana i koriste se za "reset" i izvlačenje koristi. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Downtown 300i WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Downtown 300i, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 29980 km, Petrovac Na Mlavi. Cena 2.499 € - Motori - Polovni Automobili Jel ima neko iskustva sa Downtown? Kakav je kao gradski skuter i jel vredi da se nadje na listi nekog ko ce da vozi skuter 90% grad a ostatak do 50km van grada...doa avale i kosmaja npr. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Avgust 30, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Downtown 300i WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Downtown 300i, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 29980 km, Petrovac Na Mlavi. Cena 2.499 € - Motori - Polovni Automobili Jel ima neko iskustva sa Downtown? Kakav je kao gradski skuter i jel vredi da se nadje na listi nekog ko ce da vozi skuter 90% grad a ostatak do 50km van grada...doa avale i kosmaja npr. Sent from my iPhone using TapatalkJa ga nemam, ali sam kao i ti istraživao pre kupovine i zaključak je da je odličan za to što si naveo. Da sam uzeo skuter od 300 kubika to bi bio Downtown. Ima čak i više konja od ostalih skutera iste kubikaže. Imaš ovde na forumu informacija o njemu. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas citam, ima par tema...hvala ti!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic pratim, i ja se u poslednje vreme interesujem za njega, videh da ima i kolega koje ga voze. Ono sto sam saznao preko foruma ovog i drugih sajtova / yt. Motor pruza dosta u odnosu na cenu i ostale motore iz kategorije. Ima mesta za ff kacige, znaci mesta i da se nesto iz radnje ponese bez kofera. Potrosnja oko 3.5-4.5l zavisi gde se vozi i kako. Kazu da stiti dosta od vetra, da mu ni autoput ne smeta. Da moze da drzi 110-120km/h. Gledao sam kralja koji ga je terao u off road, koliko je pametno, ne znam. Ali verujem da ce onda preziveti i rupe i sahte na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo mislio da je downtown velik pa sam gledao beverly. U autoskoli su mi dali xciting 500cc i skontao sam benefite veceg skutera gde mogu noge da pruzim. Vidim da tih downtown ima dosta i samo mi je kliknulo da mozda i to ubacim u potencionalne kandidate. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...