SQTR 634 Napisano Jul 31, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Super, kolega kupio isti sa 120000 u Barseloni za 1000, servis i gas do Beograda bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Darko SB Neka je sa srećom kupovina. Da se slatko navozaš i nauživašПослато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Avgust 1, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja sam rešio dilemu oko kupovine maksi skutera. Prešao oko 36000, 2015. godište, uvežen 2020 iz Švajcarske i sva dokumentacija u smislu servisa i održavanja deluje ok. Osim cene servisa u Švajcarskoj, koja nije normalna. E sad da li i koliko sam se zeznuo će vreme reći. Promenio Avgust 4, 2021 član Mr_Wolf 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, mlad je, BMW je…. Ne verujem da si se zeznuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Avgust 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja sam rešio dilemu oko kupovine maksi skutera. Prešao oko 36000, 2015. godište, uvežen 2020 iz Švajcarske i sva dokumentacija u smislu servisa i održavanja deluje ok. Osim cene servisa u Švajcarskoj, koja nije normalna. E sad da li i koliko sam se zeznuo će vreme reći. Da sam ostao u svetu skutera to bi mi bio prvi pik. Brutalno izgleda i jos bolje ide, 60 ks za skuter, malo li je? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brigaj, Kymco je pouzdana makina, makar i sa BMW etiketom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1876 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bas htedoh da kazem, bas lep Kymco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Avgust 4, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina, sluzio te u zdravlju i veselju. Dal mi se cini, kanda su dve razlicite boje kocione tecnosti u posudama? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Satelis je napisao: Srecna kupovina, sluzio te u zdravlju i veselju. Dal mi se cini, kanda su dve razlicite boje kocione tecnosti u posudama? Hvala lepo, valjda će biti sreće. Blago se razlikuje nijansa. Navodno je zadnji servis rađen kod Spaleta, tako da sam pretpostavio da je OK u nekoj meri. Ali svakako kada završim prenos vlasništva i dozvolu, a paralelno će se i sezona završiti, bih doterao kod tebe na pregled i servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Avgust 4, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda na prvu, ta nijansa mi upade u oko jer nije mi jasno da neko ostavi tako. Kakva mu je serv. istorija do sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Satelis je napisao: Dobro izgleda na prvu, ta nijansa mi upade u oko jer nije mi jasno da neko ostavi tako. Kakva mu je serv. istorija do sad? Iz Švajcarske deluje dosta uredno. Pečati u knjižici, fakture - poklapaju se i datumi i kilometraža i u jednom i u drugom. Naravno da se sve to relativno lako falsifikuje, ali deluje ok. Kod nas ga je momak uvezao u martu 2020, odmah ga oterao kod Spaleta, zamenio kaiš, rolnice, vodenu pumpu, diskove i pločice, akumulator, a on u međuvremenu imao operaciju leđa, pa onda još jednu i doktor mu zabranio da vozi motore. Od uvoza je prešao jedva 2000km. Inače su pumpa, kaiš i rolnice kupljeni u Delti (isto imam fiskalni), a diskovi i pločice naručeni iz Italije. Ujedno mu je i prefarbao neke plastike na kojima je bilo malih ogrebotina, i to je jedina mana koju sada rešavam. Pri skidanju desnog prednjeg oklopa su nekako izlomili sve ušice, pa je plastika otpala na auto putu. Danas odneo kod plastičara da vidi šta može da uradi, pa ćemo videti. Inače mi je pokazao i slike svega što je rađeno, a i u pitanju je prijatelj prijatelja, tako da sam sklon verovanju da je sve tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mr_Wolf je napisao: Iz Švajcarske deluje dosta uredno. Pečati u knjižici, fakture - poklapaju se i datumi i kilometraža i u jednom i u drugom. Naravno da se sve to relativno lako falsifikuje, ali deluje ok. Kod nas ga je momak uvezao u martu 2020, odmah ga oterao kod Spaleta, zamenio kaiš, rolnice, vodenu pumpu, diskove i pločice, akumulator, a on u međuvremenu imao operaciju leđa, pa onda još jednu i doktor mu zabranio da vozi motore. Od uvoza je prešao jedva 2000km. Inače su pumpa, kaiš i rolnice kupljeni u Delti (isto imam fiskalni), a diskovi i pločice naručeni iz Italije. Ujedno mu je i prefarbao neke plastike na kojima je bilo malih ogrebotina, i to je jedina mana koju sada rešavam. Pri skidanju desnog prednjeg oklopa su nekako izlomili sve ušice, pa je plastika otpala na auto putu. Danas odneo kod plastičara da vidi šta može da uradi, pa ćemo videti. Inače mi je pokazao i slike svega što je rađeno, a i u pitanju je prijatelj prijatelja, tako da sam sklon verovanju da je sve tačno. A da, i gume je stavio nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Avgust 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf извини 36к км и мењани дискови? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bracabgd je napisao: @Mr_Wolf извини 36к км и мењани дискови? Tako piše. Treba imati u vidu da je ovo motor težak 260 kila bez vozača, sa ozbiljnom putnom brzinom, nosivošću i bez menjača odnosno motornog kočenja. Ne znam da li je normalno da se potroše tako brzo, ali logika postoji. Promenio Avgust 5, 2021 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Dobro izgleda na prvu, ta nijansa mi upade u oko jer nije mi jasno da neko ostavi tako. Kakva mu je serv. istorija do sad? Slikao sam danas iz drugog ugla. Razlika u nijansi postoji, ali je mnogo manja nego na prošloj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Avgust 5, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je sad vec druga slika skroz. Prihvatljiva jer se pre zaprlja kociona tecnost zadnje kocnice nego prednje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bracabgd je napisao: @Mr_Wolf извини 36к км и мењани дискови? Evo, nisam bio lenj i da proverim na carverticalu. Verujem da je sve ok, uklapa se sa papirologijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21800 Napisano Avgust 5, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc drustvo, je li gledao neko ovog silvera? Ima li koji valjan na prodaju? 400/600ccm. Ovaj noviji model, sa mackastim farovima. Hvala. Honda SILWERVING 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda SILWERVING 400, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 24000 km, Niš. Cena 3.299 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je teško da je kao u opisu oglasa. Kad sam svojevremeno jurio Silverwing pre Integre, znam po priči drugih da ovaj plac Music Car iz Niša i onaj iz Leskovca su za izbegavanje. Ima na prethodnim stranama loša iskustva ljudi i sa jednog i drugog mesta. Ovaj iz Niša je sad sklonio "kompletna ponuda" da se ne vidi na oglasu i nije njegov plac Oglašivač. Ukucaj u pretrazi skutere iz Niša i videćeš gomilu oglasa sa istim brojem telefona i slikanih na njegovom placu. Plus mu je na dosta oglasa Nov,nov što je iritantno i odbija u startu (bar je tako moje razmišljanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog update za Tmax-a može nekom koristit. Vožnja pri malim brzinama nije bas bila prijatna, jer je korman tezak i sklapa se. Juce doduvam prednju gumu, i drugi motor, glupost... Skuter ide lepo, koci kao lud. Ali... potrošnja. Juče sam potrošio prvi rezervoar i odem sa dopunim i proverim potrošnju. Ladno 7l/100km. Ukupno sam prešao 140km, potrošio 10l. Od toga 40 km u dvoje da probam skuter kada sam ga kupio. 100 km gradske vožnje solo, uglavnom lagano, 50-60 km/h bulevarima Novog Sada, do posla i nazad. Sada me malo brine da li je sve ispravno ? Kao paralelu, za vikend sa vozio DRZ 400, prilično zeznut offroad, nisam ga previše štedeo, i potrošnja na off road je bila 4.5l/100km, na asfaltu troši oko 3.5-4l/100 km, ako se na gazi. Motor koji je prgaviji i karburator, mada i lakši. Nije mi sada do novca, svakako ja ne prelazim mnogo, nego me brine da li je sve ispravno, jer mi ova potrošnja deluje nenormalno ? Motor radi super, ne dimi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Avgust 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je karburatorac.... jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se zale na potrosnju T maxa, citao sam da su svi novinari koji su testirali novog t maxa (2019, 2020) imali 2 zamerke : tvrdo sediste i potrosnja koja nikako nije mogla ici ispod 6l. Ako je to istina onda ne cudi da stariji model trosi 7l... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 500ccm,i Beverly 500 tako nesto trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, alexanto said: Ako je karburatorac.... jbg... Sto je najgore nije, ubrizgavanje je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...