wragg 1067 Napisano April 11 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ovamo je ista stvar, ali izleti tu i tamo dobra prilika pa samo treba pratiti i biti brz. Osim toga, Svabe nemaju jos uvijek razvijen mehanizam obrane od balkanskog cjenkanja i spustanja cijene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 11 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Onda pravac u salon na kraju sezone pa cenkanje za novi.Ako postigneš 10% na konju si ,obzirom da su polovni 2-3 godine stari (sa 15 k km)toliko jeftiniji u oglasima( ako ne i manje) a ovako dobijes nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 12 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti mene malo j***s, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 12 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Što? Preračunaj , ima logike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 12 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bih trebao sarafiti na novom motoru? Neeee, ne vjerujem da cu ikada kupiti nov motor. To je uzasno dosadno i za mene nema smisla. Meni motor nije prevozno sredstvo nego hobi i iskreno vise volim sarafiti nego voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 12 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan oooook 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano April 16 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Posle Integre, nije skuter ni malo btw, teram Forzu 350, žalim što nisam uzeo BMW GT400. Opasno dobar. Kum je uzeo nov Xciting 400 nudlu: dobar za visoke vozače ali preglomazan za tu kubikažu. 400 ccm bi trebalo da se vozi vrlo lako. Mogao bi ladno 500ccm u njega da ide. Zasto Integra nije skuter? Zato sto kosta 100 eur mesečno u dvogodišnjem proseku sa predjenih 20000km. Skoro svaki motor isto toliko. Forza 350 košta mesečno oko 50 eur.Moja racunica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 16 Drug član, 3716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je kum visok? Ja na Xciting 400 jedva stanem, tj. kolena su mi skoro sasvim do plastika, a vizir tera vetar pravo u vugla. Ali baš i nije glomazan, taman je negde između punog komfora i agilnosti, bar meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano April 16 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nije kum visok, deluje mi Exciting da je velik dovoljno za nekog od 190. GT je definitivno dobar za visoke, imao je prijatelj visine 195 i nije izgledao smesno na njemu. Agilan je Xciting ali mi izgleda kao da je predimenzionisan za taj motor. Promenio April 16 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 16 Drug član, 3716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih rekao, ali nije . Nema ni 200 kg, nije ni prevelik, u odnosu na Burgmana ili Silwerwing-a je balerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 16 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan X citing nije veliki ,manji je od bmw i laksi ne mnogo ali jeste.Motor je iste snage kao u bmw ili trunku jači.Bmv vise mesta za noge udobniji ,bolje plastike dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 16 Drug član, 3716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno dobre su plastike na XCitingu, ne fali im ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 16 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I na ak 550 plastike jeftine. Imaju debljinu nisu krte,ali boja i tekstura takva kao da je sirovina od recikliranih čepova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 16 Drug član, 3716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan mjock Na Kymcu plastike nisu lepotinje, ali su dobre, kvalitetne, ne krckaju... A ako se i polome, nisu preskupe da se nabave. Sve kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 16 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko ne ,na dodir da. Samo da skinu ono premium sa ak 550 pošto je samo cena premium,plastike su economy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano April 17 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kakvi su sad spidermax- ovi i na sta treba obratiti pažnju, treba da idem kao neki strucnjak da pomognem komsiji i eventualno doteram motor a ispao sam iz mazi skuter price ima 4,5god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Retki pre svega... Gledaš redovno kao i za svaki motor odnosno maxi, obratite pažnju na instr. tablu pogotovo jer se jako teško nalazi i za kozmetiku ukupno jer su i oklopi za njega "egzotika". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano April 17 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa komsija uzima u nekoj trampi, provozah ga za vikend i resio da polaze za motor, na slikama lepo izgleda, tabla koliko vidim radi, cene su sarenolike po oglasima od 1700 do 2500 za ovo(2007) godište, sutra treba da pogledamo pa sad malo obnavljam znanje, vozio sam jedan pre 6 god i sećam se da mi se dopao, mozda i snimim sve pa izbacim ovde radi neke pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano April 17 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Džim Džarmuš je napisao: Na oko ne ,na dodir da. Samo da skinu ono premium sa ak 550 pošto je samo cena premium,plastike su economy. Hmm, ne bih rekao da su plastike bas jeftine, poprilicno kvalitetan skuter. Pritom za 11500e dobijas grejanje rucica, elektricni vizir, tempomat, abs, abs cornering, esp, noode sistem, 52ks, 3 rezima rada, full led, keyless, brembo kocnice, 4 godine garancije itd. I sto je najvaznije dobijas skuter gde su otklonjeni svi nedostaci sa prethodnog modela. Neko bi rekao skupo, medjutim kad pogledas da je t max u istoj toj opremi 17000e, poprilicno dobar dil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano April 17 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer750/94 Alu ram, dupli trouglovi, 16-ice točkovi... Još ako je 493ccm agregat - eto radosti. Kome "prodje" vizuelno - ima sit da se nauživa sa dobrim primerkom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 17 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Dekii46 je napisao: Hmm, ne bih rekao da su plastike bas jeftine, poprilicno kvalitetan skuter. Pritom za 11500e dobijas grejanje rucica, elektricni vizir, tempomat, abs, abs cornering, esp, noode sistem, 52ks, 3 rezima rada, full led, keyless, brembo kocnice, 4 godine garancije itd. I sto je najvaznije dobijas skuter gde su otklonjeni svi nedostaci sa prethodnog modela. Neko bi rekao skupo, medjutim kad pogledas da je t max u istoj toj opremi 17000e, poprilicno dobar dil. Sve poštujem ali u odnosu na preterano visoku t max cenu, svako poređenje manje cene ima smisla. Ali meni to i dalje ne menja utisak o plastikama i materijalima koje su npr.na forzi 750 mnogo bolji,motor je jači,honda je a i isto koštaju sa popustom (Kymco -Forza). Promenio April 17 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12794 Napisano April 17 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo je T Max. On je klasa za sebe i dugo godina nije imao konkurenciju. Prvi modeli su bili izuzetno kvalitetni. Konstrukcija tog skutera je skoro kao kod motocikla. Kočnice, prednje viljuška, alu ram, dvocilindrični agregat, itd. Kakvi su novi modeli ne znam, davno sam prestao da ih pratim. Svakako, T Max ima kultni status i Yamaha našibava sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 17 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji za t max,on jeste kralj skutera i kimko želi da se nakači na tu slavu, kao njegova kopija ,otud i premium cena sa premium modelom kimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 17 Drug član, 3716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre to kimko može da se nakači na slavu T-Maxa Što ne može onda i Peda recimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 17 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Tako bre,što pravi tehnički sličan model i reklamira,upoređuje ga posredno preko jutjubera kao t max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...