Gastrorider 253 Napisano April 22, 2021 (promenjeno) Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Okreceni su uglavnom zbog loma i krpljenja plastika, tako da je bolje u fabrickoj boji pa nek je izgreban Ovaj plavi je bas pristojan Promenio April 22, 2021 član alexanto uzastopno postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa za te pare već imaš burgmana 2003-5 400cm ako ti odgovara ukusПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4672 Napisano April 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, stilgar je napisao: Pre 6 sati, alexanto je napisao: 250, 400 i 500 I 300 Da sad ne guglacim, nisam siguran da se pravio Atlantic Sprint 300... Taj agregat svakako postoji na citavoj paleti grupacije ali mislim da je bio samo onaj Aprilia SR Max sto je ustvari Nexus. Kazem - mozda i gresim. Ja taj Quassar 300 svakako vodim pod 250ie jer su identicni, samo je ovaj sa 244 razbusen na 278... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano April 22, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj 2005 teget za 1500 je karburator verzija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sasadoncic02 je napisao: Pa za te pare već imaš burgmana 2003-5 400cm ako ti odgovara ukus Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Vozio sam Burgmana 650 i Apriliu Atlantic 500 par puta po sat, sat i po (od prijatelja i poznanika) iskreno na AA 250cc nisam sedao. Burgman mi je prevelik, jer mi motor treba od kuće do posla (kaluđerica - zvezdara), ali opet da mogu da se provozam 100, 150km otvorenog puta) Što se tiče kubikaže, kako sad imam 125cc, ne bih da uzimam nešto preko 300cc, kako zbog postepenog prelaska na veću kubikažu, tako i zbog registracije, goriva, a i trenutne glavne namene motora. Opet, Beverly sam izbacio iz opcije, jer mi se ne sviđa sedenje uopšte.. Ja sam jedan jako komplikovan dečko. Hvala vam svima na pomoći!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano April 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Da sad ne guglacim, nisam siguran da se pravio Atlantic Sprint 300... Taj agregat svakako postoji na citavoj paleti grupacije ali mislim da je bio samo onaj Aprilia SR Max sto je ustvari Nexus. Kazem - mozda i gresim. Ja taj Quassar 300 svakako vodim pod 250ie jer su identicni, samo je ovaj sa 244 razbusen na 278... ja sam mislio na kubikazu nezavisno od modela, ako mora atlantic mislim i ja da nema sa 300 ccm. Promenio April 22, 2021 član stilgar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima atlantic 300 (278) ali je godina proizvodnje od 2010 ja mislimПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 22, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Има, али ретко да код нас има тај модел од 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano April 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na PA se prodaje jedan: Aprilia Atlantic 300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Atlantic 300, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 35600 km, Beograd. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasadoncic02 je napisao: Ima atlantic 300 (278) ali je godina proizvodnje od 2010 ja mislim Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Da, da, to mi je za sada preskupo. Ali hvala svakako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nija jasna jedna stvar,.Motori postoje kolko cca 100g? I da jos nitko nije napravio neki sistem zastite lanca? Ono da lanac nije izlozen vanjskim utjecajima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 23, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li zele da naprave tako nesto. Dosta komponenti na autima, motorima... se moze napraviti da traju mnogo duze ali gdje je tu ekonomska isplativost? Trziste rezervnih dijelova mora da postoji, tu je pravi profit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 23, 2021 (promenjeno) Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio April 23, 2021 član Gastrorider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Novosti za mlečnu AA: Zamenio čovek vodenu pumpu, termostat, mali servis i kako kaže, gumice na kočnicama. Dizao je nešto malo temperaturu, stavio mu termostat sa beverly-a 250, jer kaže da je kineski nov lošiji (imao je havarisanog Beverly-a), sve to ga je izašlo sa rukama oko 15000. Tvrdi da sada ne diže temperaturu, da je u potpunosti ispravan i spreman za sezonu... Sam vrag će ga znati.. Ps: Kako se meni čini, ili je loše izgitovan i loše izvučena ivica, ili je i preko ovog farbanja zagrebana ivica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna stvar, koja me interesuje, nevezano za ovaj primerak, ali vezano za 250cc karburatorce Aprilie A: Koliko često im se rašteluje karburator, i koliko su pouzdani agregati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano April 23, 2021 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ti sve rekli, a ti i dalje o mlecnom AA i karburatorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano April 23, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce da ga vozika i proda za dve godine,onda nece osetiti nedostatak delova.Vuce ga nevidljiva sila ka "mlecnom" Ubrizgavanje je bolje i manje trosi. Promenio April 23, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano April 23, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mlecni je lose zakrpljen. Tu bocnu stranu zidar bi lepse napravio... Promenio April 23, 2021 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, čitate me kao bukvar! I pored svih odgovora Vas sa foruma, još nekih prijatelja, majstora, da je verovatno "muljaža", meni se toliko sviđa ovaj motor, kao da je jedini na svetu! No dobro, 80% sam odustao od mlečnog, a u nedelju idem da pogledam ovaj teget, kog ste mi gore poslali.. Držite mi palčeve! Takođe, svestan sam da je "Injection" mnogo bolja priča, ali s obzirom da sam ograničen s budžetom, još uvek prodajem svoj skuter (Trio Blade 125cc), mislim da, ako ubodem dobar primerak AA 250 sa karb, bicu srećan (bar neko vreme, dok se nešto ne pokvari ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 23, 2021 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ispravan nije ni karb losa opcija. Ima i par prednosti, lakse proguta vodu i prljavstinu, malo je brutalniji na gasu ali zato potrosi jedno pola litra vise na 100km. Ako nadjes dobar " komad" nemoj da te brine sto je karburator. Ja bih izbjegao farbane, narocito mlecne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Gastrorider je napisao: Ako je ispravan nije ni karb losa opcija. Ima i par prednosti, lakse proguta vodu i prljavstinu, malo je brutalniji na gasu ali zato potrosi jedno pola litra vise na 100km. Ako nadjes dobar " komad" nemoj da te brine sto je karburator. Ja bih izbjegao farbane, narocito mlecne Hvala ti! Sada mi je malo lakše! Hahaha, mlečne iz nekog posebnog razloga, ili konkretno zbog ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ispravan nije ni karb losa opcija. Ima i par prednosti, lakse proguta vodu i prljavstinu, malo je brutalniji na gasu ali zato potrosi jedno pola litra vise na 100km. Ako nadjes dobar " komad" nemoj da te brine sto je karburator. Ja bih izbjegao farbane, narocito mlecne Nemoj da ga "ložiš" otrčaće i uzeti onog mlečnog... Vidiš da ima nečeg magičnog u toj boji i da ne odustaje nikako bez obzira što ima 3kg gita na njemu, a još ti potpiruješ da karburator je dobra kupovina.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano April 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta bela ili mlečna boja je dobra samo za galeriju insekata posle vožnjeПослато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2530 Napisano April 24, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, bice mlecni Samo trazi razlog da ga kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 24, 2021 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupi mlecni brisem sve moje postove i tragove Cvele, nemoj slucajno da trgujes tu krsinu, jer ja najebah. Sigurno nije dobar, vidi se iz aviona, a i ne bih da udjem u legendu kao baksuz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...