stanebane 643 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A nesto ovako ? Aprilia Scarabeo 300i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neudobno sedenje, pogotovo na duže ture. Kao klupa... Za zujanje po gradu, skroz ok.Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pa Beverli je isto sokocalo drugo pakovanje samo sto se Scarabeo lepse tera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A Silver Wing 400? Ili Atlantic 500? To su ladje, ok za grad, a za put izmišljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Maj 5, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao prilike da probam skoro sve od navedenih. Meni se najvise svidja Vespa. Ta koju sam vozio je bila nova pa je i to malo doprinelo utisku. Mnogo mi je bio lep za voznju, za razliku od beva koji se nesto uvija. Ja sam porastao na malim tockovima pa to nisam uzimao kao stavku za razmatranje. Pre bih je uzeo nego bev 500. Cak bi bev 350 uzeo pre nego 500. Ja nikako ne mogu da se nadjem sa tim master 500 agregatom. Vozio sam ih gomilu i nijedan mi se ne svidja. Morao bih da probam neki sa sportskim prenosom da bih mozda promenio misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelis od 250 do 500ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Maj 6, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek skontao da Satelis ima slican dizajn felni kao 307 pezo, onaj restajling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 6, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni to ni na kraj pameti... a imam jednog sa tačno tim felnama... @muljaz bio opasan u igri "oštro oko"... ko se sjeća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Satelis je napisao: Satelis od 250 do 500ccm Po tvom misljenju Satelis je bolja opcija za grad itd? Mislim na vozne karakteristike, prostor za kacigu i sl. Estetski mi se svidja mozda i vise od beverlija tako da je to dobra stvar. Jel imas nesto na sta bih trebao da obratim paznjuj prilikom kupovine? Neke poznate boljke? Da li je 250ccm dovoljno za ovu konstituciju skutera, kako se ponasa taj agregat i prenos? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 6, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @LUC1FER Evo ti teme o pomenutom modelu pa prelistaj, slika nazalost skoro da nema.... klik OVDE. Inace koristio sam ga za grad, kuca-poso, raznorazne voznje po nasoj nam Srbiji, znao je bez problema dobaciti gde zamislis, bez bojazni da ce se desiti nesto sto ne bi trebalo. Taj faktor uvek moze postojati ali o tome nikad ali bas nikad nisam razmisljao. npr. Alpi ili Tatri Uglavnom, jedina boljka kod maxi skutera moze biti sam vlasnik. Imas dva tipa, koji odrzavaju redovno i koji ne odrzavaju vec samo i iskljucivo premoscavaju sezon(e)u. Ovi prvi su jako retki, dok ovih drugih imas koliko hoces pa kako kome zapadne. Satelis ima neku svoju liniju, rekao bi specificnu, jest da je prvi model izasao pre 12 godina ali kad pogledas, vreme kao da je stalo za njega. to je jedan odlican stroj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Najviše mesta za prtljag od ponudjenih ubedljivo ima Xevo, 55lit ispod sedišta. Uz kofer od pedesetak litara možeš i u nedeljnu nabavku. Što se tiče motora koje Xevo ima, po meni za grad 250, a za poneko putovanjce uz gradsku vožnju 400. ( Verovatno zato što takav imam i na prodaju je ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Maj 11, 2018 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se licno vratio na Beverly zbog vizira. Meni znaci jer ga vozim po losem vremenu. Sa drugima nisam siguran da mozes da potignes toliku zastitu od vetra jer se vetar zatvori ispred ili u tebe ako je vizir daleko od kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1393 Napisano Maj 15, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Od svega toga visina x tezina burg 400 i pesma,ispod sedista celo prase stane i napred jos stosta ,sad ih bas ima dosta za izabrati na oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ncalasan 0 Napisano Jun 1, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, potrebna mi je pomoc oko kupovine maxi skutera, jer bi mi to bio prvi maxi skuter u zivotu. Tek sam upisao A katergoriju i nadam se da cu ubrzo resiti to. Imam 195cm i jedno 100-105 kg. Motor mi prvenstveno treba za uzivanje u voznji, kako na krace, tako i na duze staze. Polagacu na burgmanu 650 i to mi je savrsen motor, ali me brine njegovo papreno odrzavanje. Takodje mi se svidja i SW, ali sam nesto razmisljao da prvi skuter bude nesto do 500ccm, sto zbog potrosnje, sto zbog odrzavanja i registacije. Neki novac kojim raspolazem je 2000 do 3000e. Nedavno je bio odlican xciting 2010 god sa 22 000km za 2000e, ali sam se dvoumio zbog toga sto nemam jos A i zbog toga sto sam trenutno u Svajcarskoj i bicu narednih mesec dana. Takodje vidim da se mnogo motora uvozi iz Svajcarske, tako da ako neko moze da mi pomogne i posavetuje me sta da uradim, bio bi mu jako zahvalan.Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 1, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Velika razlika izmedju 2000 i 3000e. Ogromna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 30, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na oglasima povoljan kymco dink 200 clasic iz 2004 god i ne mogu da nadjem slicnosti sa grand dinkom 250 zna li neko razliku izmedju ta 2 modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 10 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. dvoumim se za kupovinu maxi skutera pa zelim da cujem vase misljenje. Upitanju je Honda forza ili Yamaha Xmax obe su od 300cc i od priliki manje vise ista cena, rec je o kupovini novih a ne polovnih. zanimaju me licna iskustva sa pomenutim markama i iskrena objektivna misljenja, kvalitet, izdrzljivost udobnost... Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan Ckalja, evo odavde pocnes pa polako do teme https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/15-predstavljanje-članova/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 10 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jul 4, 2018 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda znaci kupi Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Plavuse su atraktivne ali crnke su varenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Forza je limuzina, nesto kao Burgman, a XMax je vise sportski namunjen.Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to sada isto. Nova Forza je identicna staroj 125-ci. Koliko sam uspeo da primetim, jedino je el. pomeranje vizira na Hondi prednost. Agregat je ostao stari, sto znaci malo manje konja, malo vise trosi. Sta god odlucio , ne mozes pogresiti. Cene su otprilike iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 10 Napisano Jul 10, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, to sam i ja mislio nekako me vise vuce xmax a ovo ostalo manje vise isto Hvala! Ako neko ima neko iskustvo sa pomenutim modelima, neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 17, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da bi menjao skuter oko 250ccm za moj suzuki gsx 600 f iz 2004god registrovan odlican 065 223 23 82 Dusan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...