Rumba 591 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti nas ložiš? Pa pre će neko da se okrene za mojim Atlanticom nego za starim TMaxom. Za ovo samo snob i "frajer" neće dati plus. Ево, већ смо "плусирали"! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MichaBGD 22 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Peda Eagle 50 ccm za 900 eu i ostaje ti 3.100 eu za corbu :jee: :jee: http://fodi.frubar.net/files/0D0C26CF-451E-A641-9DEE-309AF8A7375B.jpg][/url] 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Па лепо ти кажу људи ...ако си фрајер онда није битно шта возиш већ како возиш...и колико си км прешао и где си све био сам или са МСЦ екипом ...то су параметри фрајеризма а не да се у јапанкама и шорцу возиш по граду од кафића до кафића ... то можеш и бициклом!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To može i peške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan To može i peške Ajde da i ja napišem nešto ... iskreno mislim da smo malo pobrkali lončiće, odnosno da je gospdin u krizi pobrkao forume i da je ovo pre pitanje za one koji se iz hobija bave psihologijom, psihjatrijom i sličnim stvarima, ali ... Elem, naglasila bih da mu je to prvi skuter. Moj prvi skuter, je Beverly, nisam imala nikakvog iskustva, znači nije bilo ljute zveri od 50ccm pre toga. Zbog toga moj glas ide definitivno za Beverly. Uklapa se u budžet, može i polovnjak, dobro očuvan, crni sa belim sedištem, obvz sa original koferom i gde ćeš lepši i elegantniji, još neki noviji model sa onom kravatom ispred. Svako sa malo smisla za estetiku mora da kaže da je najlepši i najatraktivniji. To je odličan prvi skuter, veliki točak, dobar za grad, ovi od 500 mogu i na put. Prvi je prvi, posle par sezona ćeš ga ili prodati i kupiti drugi skuter, neki veći i jači (Burgman, Atlantic) ili ćeš ga prodati i staviti pare u džep i obesiti kacigu o klin kao lepu uspomenu, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Сунчице уклони пост одавде :lol:....ХВАЛА! Размишљао сам о овој теми и могу да кажем само једно.....Је*о сти слику своју ако не знаш шта ћеш. Тражиш од нас аматера у снобизму да ти помогнемо..... @Alexa дете.....људи се окрећу због ауспуха а не због atlantica.....нарочито gay azzuro боје..... :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da si ti ljubomoran na moju gay azzuro boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Avgust 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је љубоморан на звук те геј азурне боје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je zvuk perverzija, nekako odiše snobizmom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Beverli kruzer ti je baš taj fazon I onda lanena košuljica, brodarice od brusene kože i piči. I naravno neka fensi džet kaciga Izbacio je HugoBos baš takav model 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ово се претворило у модно саветовалиште..... сад ће савети коју шминку да носите, да би вам се уклапала уз ваш скутер.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije čovek jedini, treba mu skuter za japije i ja mislim da je to taj Beverli. I isto mislim i za kacigu Kaciga za fenseraj Znači postoji roba koja ima takvu ciljnu grupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovaj forum nije baš za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 8, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo ludara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 8, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam na cudnoj strani interneta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako čovek hoće da bude viđen i prilično jedinstven na prostorima Silikonske doline i sličnim destinacijama: Piaggio X10 Malaguti Spidermax 500 ostali tipa Burgman, Alantic, Xciting, Madison, Nexus itd su manje-više standardni na našim ulicama i neće izazivati toliko željeno okretanje na ulici za kolegom u srednjim godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canyon 2 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Hvala na sugestije, ipak odlucio sam da cu za te pare uzeti ovo: http://www.polovniautomobili.com/oglas3465269/ducati_monster620ie/ Mozda se i vidimo na nekom moto skupu, pozdrav! B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e,a zasto ima razlicite auspuhe,??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Panto..jedne slike su sa starim auspusima, a druge sa novim... Nego, dala žena menjač, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 11, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Panto..jedne slike su sa starim auspusima, a druge sa novim... Nego, dala žena menjač, a? Meni je interesantnija kilometraza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi po oglasima imaju između 10k i 15k.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Panto..jedne slike su sa starim auspusima, a druge sa novim... Nego, dala žena menjač, a? da bre, tek sada videh da su dva seta razlicitih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 11, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan лик нас је поштено изложио....као скутер, скутер и онда ово..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 11, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Troll tema, ima ih ovih dana izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 12, 2013 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan лик нас је поштено изложио....као скутер, скутер и онда ово..... polako, shvatice vremenom...docice iz d*peta u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...