DAR'C NS 231 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen pre godinu u maju. Urađen servis na 1000, 5000 i sad za 500-600 će biti urađen na 9000km naravno u ovlašćenom servisu BAREL Novi Sad. Pažen i mažen. Nije prenoćio van garaže ni jedan dan. Vozio sam ga isključivo ja i to normalno, bez nekih krajnjih brzina i tako to. Stavljen kofer Yamaha 45l nov u barelu, originalni nosač, držač(naravno imam račun). Kupujem drugi pa da mi ovaj ne stoji. Ne bih se cenkao ni nudio van ovog sajta, nadam se da će kupac doći iz naše zajednice. Cena 5500+ kofer i ostalo uz njega 700=ukupno 6200€. To je krajnja i fiksna cena. Sad je registrovan krajem maja. U garanciji do maja 2028 sa mogućnošću produženja za još 2 godine. Mislim da je tako. Sretna kupovina! Promenio pre 2 sati član DAR'C NS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...