Gliga 4433 Napisano Septembar 8 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nadam se da niko moj post nije shvatio kao predlog da se tuda prelazi na Kosovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5575 Napisano Decembar 18 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Decembar 18 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Ko te snimao? Kako se zove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5575 Napisano Decembar 18 (promenjeno) Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam snimao. Na snimku je moj drugar, popularni Marko Tenera. Promenio Decembar 18 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Sreda u 19:25 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa negde sam skapirao da imamo zajednickog prijatelja, kupio motor kao tvoj u sivoj boji, i ima slican glas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5575 Napisano Četvrtak u 08:26 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izlete mi ovaj video na yt, baš mi je ulepšao jutro I off road, i oprema (papučke), i motor, pejzaži, pa čak i divlje svinje i bekstvo od policije na kraju Nema dalje, prava avanturistička vožnja 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano Subota u 20:44 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Auh vrati me ovaj video u djetinjstvo. Taj fun factor koji imaju cvaje pa čak i sa 49 ccm je nenadjebiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5575 Napisano juče u 10:27 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I dođe vreme i da se zatvara vrlo lepa sezona 24! Vožnjica od 11 km na periferiji Niša, ali našlo se tu i kamena, i blata, single traila, snega, pa i leda na asfaltu Vrlo raznovrsna vožnja za kraj. Stavljam i track, pa kad ste u Nišu obavezno odete da popijete kaficu na Kameničkom visu, naravno ovim trailom Kamenički vis, heavy enduro kratka vožnjica · Ride with GPS RIDEWITHGPS.COM 11.1 km, +402 m. Bike ride in Pantelej, Централна Србија 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...