BRACO 3310 Napisano Maj 29, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan The statue of Nicky Hayden was revealed today in front of the convention center in his hometown of Owensboro, Kentucky. Fans now have a wonderful place to gather to remember the World Champ. Cycle News 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 23, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Flying Hickman 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan BSB 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 18, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da je bukvalno tako: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5344 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Digla se velika frka u BSB zbog ovog poteza Haslama. Čak su hteli i da ga kazne jer je Dikson izleteo zbog ovog poteza. Deklarisali su kao ''extreme dangling'' i prošao je bez kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pederaj... Nisam nikada kočio u obilaženju u poslednjim trenucima trke...ali ovaj manevar mi toliko ide na jaja...da....jebo mater ako ne bih išao pravo u tu nogu koja visi! Jer ne služi nikojem kurcu vec samo za pederaj. Lako je to ovako iz fotelje znam...ali eto na prvu mi izaziva priličan revolt. Ne gledam trke više sa manijakalnom pažnjom...ali mislim da Lorenzo to nikada ne radi. Nije on sad tema..i neka je ovakav i onakav, samo zbog toga ima veliki plus kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Avgust 22, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Vozio bih kao da ta noga ne postoji. Ko te j... , imaš fuzaster. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 23, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, pronto said: Ne gledam trke više sa manijakalnom pažnjom...ali mislim da Lorenzo to nikada ne radi. Nikad nogu spustio nije, Max Biaggi škola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Septembar 10, 2018 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Imao cast danas da se sretnem sa ovom masinerijom! Osecaj neopisiv. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Walter Villa, No 2. The original Leg Dangle under brakes. Last lap 250cc - Spa 1975 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Septembar 14, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @pronto i Lorenco spustio na zadnjoj trci više puta, baš je neobično izgledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 14, 2018 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam. Nije skroz...ali je digao sa nogostupa. Ja zaista ne znam kakav efekat to proizvodi u vožnji. Po mom mišljenju to može samo da utiče na protivnika...da ga osujeti u nameri da pretekne "nogičara". Neka i grešim, ali dok ne vidim drugu namenu verujem u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9534 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan On 14.9.2018. at 12:48, pronto je napisao: Primetio sam. Nije skroz...ali je digao sa nogostupa. Ja zaista ne znam kakav efekat to proizvodi u vožnji. Po mom mišljenju to može samo da utiče na protivnika...da ga osujeti u nameri da pretekne "nogičara". Neka i grešim, ali dok ne vidim drugu namenu verujem u to. Neznam za Moto GP ili WSBK ili BSB ili Moto America... kod mene kad kočim kasno pred krivinu i kad počme motor da se uvija levo desno, izbacivanjem noge motor se smiri kao da sam pošao na kafu. Ako je motor miran na kočenju i ako izvacim nogu motor postaje nervozan. To mi se dešavalo na motorima sa 1000cc, a motori sa manjom kubikažom ne reaguje baš tako. Dali je to samo do mog motora ili dali je samo u pitanju moja podešavanja za geometriju i ogibljenje to nemogu da potvrdim jer ne vozim motore koje neko drugi podešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Posvetio sam pažnju tekstu koji je išao, tamo u onoj drugoj temi, jer mi je njegovo (Jorge Lorenzo) insistiranje da to NE radi bilo vrlo interesantno...za razliku od mnogih drugih. Nemam lično iskustvo, pa to mogu da zamenim samo sopstvenim uverenjem. Diskusiju o masi i njenom kretanju, inerciji...itd, mogu da razumem, imam dovoljno elementarnih znanja iz prirodnih nauka. Gledam i druga moto takmičenja, recimo Trial ili Speedway...gde je efekat odvajanja noge (mase od težišta) jako bitan. Medjutim, ja ovde, u trkanju na kružnim stazama, to vidim i kao potez da se destabilizuje protivnik. Neko će reći legitiman...al' da ne ispadne da sam ja sad tu neka moralna gromada, toliko me to živcira da bih, da sam u prilici....kao ja sad nekog obilazim....gledao da mu "pipnem" tu nogicu da je vrati na mesto. Jer ako je legitimno da se sebi pravi prostor (smatram da neki to i za to koriste) na taj način, ništa manje nije ni da (fiktivni) ja, sebi napravim put sklanjajući nešto što mi smeta. p.s. vi'š ti šta je boles'. Ne bira. Božićno jutro, godpodja priprema česnicu, a ja smišljam, pišem, brišem odgovor na temu, visokonaučnu, dubokoumnu.....krajnje ne bitnu za naše živote. Da smo mi živi i zdravi i da još dugo u zdravlju gledamo trkanje...sa ili bez šutiranja. Živeli! Hristos se rodi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 8, 2020 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Kanda je ovo bio presudan trenutak u vinalesovom moto gp životu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Januar 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan dugo su i bili zajedno zamenila ga ko pinlock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 21, 2023 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rainey, 1971 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10071 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Igor Akrapović u akciji... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Mart 20 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...