Jump to content

Moto Zajednica

pronto

Članovi
 • Broj tema i poruka

  4373
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2284 Excelent

O članu pronto

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan Novembar 19

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Vrmdža, Sokobanja
 • Motocikl
  konzerviran

Contact Methods

 • Yahoo
  minimotordoktor@yahoo.com

Poslednji posetioci profila

9827 profile views
 1. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  E...taman sam završio pisanje i pritisnuo Pošalji....ono puče. Reko' šta je ovo, dugme za autodestrukciju.
 2. pronto

  rucica gasa

  Ako je u pitanju ZX 12...kao što piše na profilu....OBAVEZNO da to rešiš! Nije to APN pa ga baciš u jarak da se sam ugasi kad poludi od turaže. Problema može da bude X. Da licitiramo, možemo...a na tebi je da se latiš posla....ili da oteraš kod majstora, sad u najgorem trenutku kad svima " treba odma'". Nemoj slučajno da pominješ da to traje.......a ti se SAD setio. Par primera. Za slučaj da je sve ok, čisto i naštelovano...fali sinhronizacija. Za slučaj da nije davno servisirano (karb)...servis, štel, sinhronizacija. Moguće je da je neko crevo puklo od starosti...ili veza karb-motor ili neki vakum...ili...ili. Mnogo ili. Ponovo....REŠAVAJ i NE vozi sa tim problemom!
 3. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Našao sam i verziju "road version".... Raspredanje priča pozdravljam. Šta drugo uz ovaj potop. Sunce....šta to beše...onaj hotel?
 4. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Ja nekako mislim da se ovoj vesti o Mileru pridaje prevelik značaj. Ako sam dobro razumeo, voziće "običan" V4R.. Jes' da na tom nivou sve može i ne mora nešto da znači...ali dečko je zaposlen u firmi, što da mu ne srede jedan skoro pa trening, onako usput.
 5. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Pa i ja se ne šalim, kad kažem da je njihov hobi ozbiljniji od nečijeg glavnog...jer sam upoznao, na kratko ali dovoljno...njihovo glavno.
 6. Pa...kakvo je vreme došlo, svi će vrlo brzo imati tetku negde....tako da nema problema.
 7. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Nije lako raditi sa žabarima. Mnogo troše na kafu i skupe cipele. U srpskoj moto (ne)realnosti, japanski proizvod je uvek bolji izbor...trezven. Iz više razloga. Sa proizvodima koji se kupuju srcem se svako bori na svoj način....i da imam prilike da se častim novim motociklom, to bi vrlo lako mogao da bude jedan taj hobi...mnogo pre nego neki drugi "premium".
 8. pronto

  Dve ulaznice za Gran Premio d’Italia Oakley

  Da pomognem eventualnu prodaju. Ulaznice omogućavaju naravno ulaz i kretanje oko cele staze. Znaći ne za samo jednu crvenu zonu, već je moguće šetati (circolare) oko staze i biti u svakoj od njih. Mislim da je moguć ulaz motorom...to proveriti, nekada je moglo.
 9. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Verujem da bi situacija bila bitno drugačija da postoji jedna...da tako kažem konstantnost u tehničkim normama i propisima. Sami proizvodjači su to više puta pominjali. Kada bi se uključio Kawasaki "ofišal"...pa recimo BMW i par satelita...grid bi bio možda i limitiran, ali bi eto te neke mlade nade, našle prostor da pokažu svoj talenat.
 10. pronto

  Moto sport vesti za 2019

  Interesantno je recimo da je jedan od njegovih ljutih rivala već u GPu, a da je on (A. M.) iako već šampion sveta i dalje u moto2. Nema baš mnogo mesta za novajlije, a i gerijatrija je prilično puna. Tako da, ako je baš, baš važno pojaviti se u GPu kao akter, bez pretenzija na velike visine...sateliti su jedan od puteva. Možda bi pomogla ovogodišnja titula u moto2, da se malo bolje izabere i da neko iz viših krugova ili okači kacigu ili dobije čizmu u spedu.
 11. pronto

  Naplatne rampe

  Mi smo ga prebacili iz jednog auta u drugi...radi...ali 'ladno kada prolazimo ovim drugim, u koji je naknadno prebačen uredjaj, piše tablica onog prvog za koji je TAG i uzet. Pitali smo, prvenstveno da ne bi neku rampu pokupili...za privatna lica i za istu kategoriju vozila uredjaj može da se prebaci.
 12. pronto

  Suzuki Burgman 400

  U sistemu u kojem vlada pritisak apsolutno nije važno šta je dole, a šta gore. Po mom mišljenju to je samo bespotrebna komplikacija koja će ti samo reći da je konačno došao kraj.
 13. pronto

  Odlazak u Mugelo na motogp trku

  Od staze u Mugellu, preko prevoja Giogo i mesta Firenzuola, vodi fenomenalan...motociklistima jako poznat...put za Imolu. Prolazi se i kroz rodno mesto ćuvenog moto doktora Coste (clinica mobile). Castel del Rio se zove mesto... Zaista ruta za uživanje....ali. Kada se događa moto vikend u Mugellu ili Imoli...taj je put kao pista. To se pegla samo puca! Bude i organa reda naravno, koje saobraćaj iz suprotnog smera pravovremeno signalizira. Strašno je teško uživati...i videti mnogo toga vrednog gledanja i vožnje, kada pritiska novac i vreme. U toj zoni gde se protežu Apenini...slabo šta ne valja.
 14. pronto

  5. Moto GP Le Man, Francuska 2019

  'De njega iskopa...
 15. pronto

  5. Moto GP Le Man, Francuska 2019

  Brojke ne lažu...istina. Al' kad vidiš na snimku kako "lezbo" zortuje da ujede u prvoj krivini....onda jbg. Mislim, moglo bi i to da se razume...on valjda zna zašto tako. Čovek, tj. trkač, što je mladji spremniji je na rizik. Ako ispod sebe imaš spravu kojoj veruješ na kraju mora nešto da dodje...ako uvek postoji neka rezerva, onda bude tanko.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja