lalajko 2020 Napisano Januar 2, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi Deda Mraz doneo poklon u vidu Philipsove nove serije X-Treme sijalica - Vision model. Na ebay-u cena oko 20e za par. Cim obavim prvu nocnu voznju javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1411 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A gde ces da nadjes suncokret u sred zime? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 3, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A gde ces da nadjes te sijalice i po kojoj ceni u sred zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay koliko hoces. Imas ebay donosioce na forumu i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 3, 2012 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Koji je kvalitativni boljitak u odnosu na slične proizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na prvu loptu - prilican! Stavio sam sijalicu u far i probao u garazi. Daje mnogo jace svetlo nego Nightbreaker, ali mozda jos vaznije, svetlo je izrazito belo. Ipak, prava ocena ce biti posle nocne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na prvu loptu - prilican! Stavio sam sijalicu u far i probao u garazi. Daje mnogo jace svetlo nego Nightbreaker, ali mozda jos vaznije, svetlo je izrazito belo. Ipak, prava ocena ce biti posle nocne voznje. Ja se samo nadam, da če ti držati barem približno kao obične sijalice.....moja iskustva sa takvim sijalicama su prilično loša....obično sam zamenio tri komada "super-duper" sijalica da su mi držala kao jedna obična sijalica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto... 3. januar postavljena, prijavicu cim izgori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan imao sam na ex v-stromu H4 philips vision koje sam ugradio 2007, posle 3 god i 34.000 km jedna je pregorela.. sijala je jače i belje u poređenju sa običnom H4. lalajko, bloguj ovde svoja iskustva, zanima me ova poslednja generacija vision-ki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Meni ih je preporucio clan BMWK1200R, kaze da nikad na motor ne bi stavio nista drugo! BTW, on mi ih je i doneo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto... 3. januar postavljena, prijavicu cim izgori. Obavezno javi kilometražu.....meni je najduže izdržala originalna. Ako i ove izdrže oko 30.000 kilometara, prelazim na njih. Prijašnje (i Philipsove i Osramove) "super-duper" sijalice nisu izgurale 10.000 , pa mi je več dojadilo da jih menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Januar 4, 2012 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno javi kilometražu.....meni je najduže izdržala originalna. Hmm... Meni je originalna (doduše, kod mene su H7) izdržala tačno 10k km, a iza nje nightbreaker isto 10k km (pričam za tekući motor). Svetla su uvek uključena. Naravno, Nightbreaker je ova nova PLUS verzija, sa pojačanim trajanjem za koju kažu da traje uporedivo sa običnim sijalicama. Kupljene u KIT komercu u BGD, nešto iznad 1500din za par (ako me sećanje ne vara). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 4, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, dopada mi se definicija - kultivisan snop koji jako malo rasipa. Nightbreaker ovde daje potpuno osvetljen i gornji i donji deo vrata jer rasipa svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to do sijalice nego do vrata... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 4, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dvoumim da li da stavim neke jače odn. bolje sijalice i još uvek sam u nedoumici. Na svakoj sijalici posle 21 godine još uve stoji made in JAPAN. E sad, biti ili nebiti, menjati ili narani svinje i nediraj. H4 je u pitanju. Inače organski nepodnosim ako su mi stakla (na kolima) i farovi (na bilo čemu) prljavi ili ako nerade kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne xenon? Cene su smesne danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Suvise je to budzevina za moj ukus - moram da jurim mesto za balast, mnogo konektora sa mogucim prekidima, trebalo bi ugraditi rele za paljenje svetla... Sem toga, napolju je zabranjeno, a verujem da ce brzo biti kod nas. Ovo je jako jednostavno, a blisko xenonu. I nikoga ne zaslepljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ok to za visak zica i mesto za balast. Ali ako imas mesta, uzmi onaj 4200k, zuto-bela boja.. Ja sam na svim kolima, evo i sad na motor stavio i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako to moze sijalica da rasipa? To moze samo far, sijalica je izvor svetlosti a ne usmerivac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 6, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kako to moze sijalica da rasipa? To moze samo far, sijalica je izvor svetlosti a ne usmerivac? Može i to baš da rasipa ako nit od sijalice nije na pravom mestu , a tu su u pitanju deseti delovi milimetra odstupanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Philips vision za kola i mogu vam reci da sam odusevljen, malo je belicasto svetlo ali radi ko blesava oko godinu ipo dana. Palim svetla i danju i nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ok to za visak zica i mesto za balast. Ali ako imas mesta, uzmi onaj 4200k, zuto-bela boja.. Ja sam na svim kolima, evo i sad na motor stavio i prezadovoljan sam Probaj sa tim ksenonima da odes do Slovenije ne moras dalje u evropsku uniju... Kad te zaustave ne samo da ce te odrati za kaznu nego ces na licu mesta morati da ih skines i da vratis standardne sijalice, ako nemas, tek si onda nagrabusio.... dolazi slep sluzba po tebe pa u servis. Za lokal ovde po Srbiji to jos moze da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li to kod nas, da nije kineskinja, i koliko izađe par? @Lale, isteraj BMW da vidimo kako stvarno noću baca, a ne samo po garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 6, 2012 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne xenon? Cene su smesne danas Suvise je to budzevina za moj ukus - moram da jurim mesto za balast, mnogo konektora sa mogucim prekidima, trebalo bi ugraditi rele za paljenje svetla... Sem toga, napolju je zabranjeno, a verujem da ce brzo biti kod nas. Ovo je jako jednostavno, a blisko xenonu. I nikoga ne zaslepljujem. Postavio sam opštu temu al ništa konkretno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76654-eu-xenoni-ekoloska-nalepnica-i-ostale-nepoznanice/page__p__1228073__fromsearch__1#entry1228073 Koliko ja kapiram, xenon kao takav nigde nije pod tim pojmom zabranjen već postoje određeni normativi za ugradnju ili podleže opštim uslovima propisanog osvetljenja u smislu ispravnog snopa. Druga-naša stvarnost je da se ugrađuju neispravine sijalice plus što se meću u nedekvatne farove što se vidi iz aviona i normalno je da će policija to da sankciniše, ne zbog samog xenona već zbog blještavila koje pravi u pogrešnoj montaži. Turatec ima u svojoj ponudi Xenon kitove za motorcikle i sasvim sigurno imaju Tuf dozvolu, al koštaju pozamašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li to kod nas, da nije kineskinja, i koliko izađe par? Ja sam moje kupio u Gang Landu. Nalaze se u Juznom Bulevaru. Zaboravio sam cenu Evo ti njihov sajt http://www.gl-tuning.com/ @Lale, isteraj BMW da vidimo kako stvarno noću baca, a ne samo po garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...