Skittles 4218 Napisano Januar 6, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zove se januarski ispitni rok sa razlogom. Biće Seve, biće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 6, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, i Seve ima film... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ručne radove dece iz doma "Moja Sremčica" možete kupiti do 15. 01. u Delta City-ju I sprat iznad glavnog ulaza i u Roda marketu kod pumpe Zmaj. Evo još slika sa akcije Moto Deda Mraz... iz drugog ugla.... pozdrav svima Čekaju nas Stižemo u dom... Pripreme za pokret... Krećemo... U autobusima veselo.... Na Trgu Nikole Pašića... Na ovim dirljivim slikama se moze videti da je akciju podrzala Moto Asocijacija Srbije na celu sa predsednikom Bubijem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6029 Napisano Januar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i svima nama iz Organizacije je veoma drago zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Januar 16, 2012 Integrisan, 8366 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Mislim da će ove sezone svi biti prijatno iznenađeni zajedničkim delovanjem AMS-BJB i MAS-a . Otom - potom... On topic: Drugi deo novogidišnje akcije, tj. januarski odlazak u Kulinu, možete pratiti na ovom linku: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76254-kulina-2012/ Ove godine ovaj Forum je sakupio zaista, zaista impozatnu pomoć i za Kulinu i svaka nam svima čast na tome! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava za ćeru i tebe!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 17, 2012 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godina ni jedan prozor gradske kuće nije bio otvoren, ove godine se prdružio grad, kapa dole našim organizatorima, da ne nabrajam imena i ne hvalim ih, nisu sve ovo radili hvale radi. (Konačno dođoh do ćerkinog aparata): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 17, 2012 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 17, 2012 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan A da za Akciju ove godine dovedemo "kolegu Mraza" (Jorian Ponomareff, No.1 ) da malo zabavlja decicu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 14, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari, s obzirom da se završila Humanitarna akcija Moto Deda Mraz 2011 u kojoj smo prikupili i predali donacije i paketiće štićenicima Doma u Sremčici i Doma u Kulini, sveli smo brojke i u prilogu objavljujem konačni izveštaj za ovu humanitarnu akciju. Moram da napomenem da je ova akcija podržana sa najvećim brojem motociklista Deda mrazova i preduzeća donatora do sada, kao i da je sa organizacionog aspekta bila najzahtevnija. S obzirom da je sve prošlo u najboljem redu, želimo da se zahvalimo i svima vama koji ste učestvovali na bilo koji način u ovoj akciji jer vaše bajkersko srce je OGROMNO! A sada brojke Takođe, bez mogućnosti procene vrednosti donacija u ovom trenutku, u akciji su učestvovali i: Opfor set knjiga Usamljeni jahač igračke od stiropora NewMoment PR usluge GSP Autobusi Skupština Grada Logistika MUP Republike Srbije Pratnja / obezbedjenje Sekretarijat za Saobraćaj Beograda Logistika Positron Procesiranje uplata donacija ePlus Systems EFTPOS terminali za donacije FS Systems Transport ROHE Transport DHL Transport Coca Cola Sokovi i voda Way2Go BTL – (scenografija, print, brendiranje) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6029 Napisano Februar 14, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, šta drugo reći! Kada svi ulože toliku pozitivnu energiju rezultat ne može izostati Ove godine će biti još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Februar 14, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li sam već pitao ovde, ali evo ponovo - da li neko ima snimke sa trga koje bi bio voljan da mi ustupi za filmić? Bilo kakve, fali mi samo par kadrova za neke prelaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 14, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nešto snimljeno fotoaparatom u HaaaaDeeeeu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 14, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Uz čestitke našem glavnom čuvaru blagajne na ovako detaljnom i sveobuhvatnom izveštaju moram još jednom da izrazim svoje iskreno divljenje svima vama koji ste na bilo koji način podržali i pomogli i ovu, petu po redu Humanitarnu Moto-Deda Mraz akciju. Oduvek je ova akcija imala tri, jednako važna, cilja i oni su i ove godine postignuti: pružiti ljubav i pažnju onima kojima je najteže da do njih dođu a koji za njima žude više nego iko pomoći materijalno onoliko koliko se može ukazati najširoj javnost Srbije na ono što svaki istinski bajker dobro zna: imati bogat, srećan i ispunjen život i pomoći drugome da ima takav život ne zahteva milione...dovoljno je nekoliko litara benzina Znam da ima onih kojima ovo sve zvuči kao jeftina patetika i da neki smatraju kako je ovo što radimo ''kap u moru''. Ali znam i to da svako ko samo jednom doživi iskustvo Moto-Deda Mraza ne misli tako. U tom smislu ovom izveštaju treba pridodati podatak da medijska pažnja koju je ova naša akcija pružila štićenicima Doma Sremčica i Doma Kulina, procenjeno u novcu po tržišnim cenama medijskog prostora, iznosi 121.215 EUR. Zasluga da medijske kuće doniraju našu akciju u ovoj vrednosti, pored svih vas, pripada pre svega našem Furious Pandi i njegovim kolegama iz NewMoment marketing i PR agencije 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Februar 22, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Khm, evo i mog filmića. 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 22, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, sedi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Februar 22, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan odlican je video, svaka cast svima jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Februar 22, 2012 Integrisan, 8366 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, sedi 5 Ustvari, kako javlja Ozna (ona koja sve dozna ) - za ovaj filmić Nemanja je već dobio 10 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6029 Napisano Februar 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam posadio familiju (suprugu, ćerku, zeta, snaju i sina) ispred monitora da bi svi zajedno po prvi put pogledali ovaj filmić...šta da vam kažem, baš svima su nam bile oči pune suza gledajući film o našim malim drugarima iz Sremčice i veselim bajkerima koji su im ulepšali dan. Skittles, hvala ti na ovome, vrlo emotivno ispričana mala, ljudska priča o humanosti i ljubavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Februar 22, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se sviđa. Ja sam relativno zadovoljan kako je ispao film, mnogo sam zadovoljniji samom akcijom. Barem sam naučio neke stvari, pa će ove godine biti bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Super . Cestitam. I ja pustio cimerkama (jedna 20, druga 64 godine ) ovde u KBC-u da gledaju. Odusevljene i Deda Mraz akcijom i filmom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Februar 22, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I u suncanoj Barceloni ovaj film "topi" srce. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 22, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Puno emocija, dirljivo....Skittles - Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Khm, evo i mog filmića. Bravo majstore VELIKI + za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...