alex r6 193 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mala dopuna: Građanima Srbije koji automobilom putuju u Crnu Goru, zeleni karton neće biti potreban ni od 1. januara 2012.godine, a isti princip, putovanje bez zelene karte, važiće i za vozače iz Crne Gore, saopštilo je danas (13.12.) Udruženje osiguravača Srbije. http://www.b92.net/p...3&nav_id=565380 jedino ostadose bosanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. I samo zbog toga moram da kupim zeleni karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6311 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I Makedonija, koliko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan to za bosnu i makedoniju nije do nas nego do njih , zamislite i mi postadosmo nesto a oni nisu . gliposti nase , bas me briga dali placam zeleni karton ili ne veci mi je problem sto imam registraciju za auto prikolicu i sto registrujem kola svake godine a ne svake druge , kao i to sto moram da se mlatim do policiske stanice da bih to uradio . ima tu jos problema sto mora da se place osiguranje cele godine , a ne samo kad se vozi vozilo . registrovao sam motor za petnest minuta na tehickom i zavrsio obavezu za dve godine . za auto i prikolicu se mlatim od jednog mesta do drugog i svako samo naplacuje takse . to mi je veci problem od 2000 din za zelenu kartu . isto ko i za vize samo da nam ukinu vize nije bitno sto nemamo para da putujemo , ko ima para viza mu nije bila problem da je izvadi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio problem da dva dana provedem ispred neke ambasade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio problem da dva dana provedem ispred neke ambasade. Ja sa tim nisam imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio problem da dva dana provedem ispred neke ambasade. Ja sa tim nisam imao problema. Nisi ni uzimao pasos, pa te vize nisu interesovale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... ko ima para viza mu nije bila problem da je izvadi . Ako si iz BG onda možda i nije bio problem ali nama iz provincije to je značilo dolazak u prestonicu dva puta tj. dva dana za jednu vizu. Prvi dan predaš sve što treba, a drugi dan ( ne sutradan ) dođeš da uzmeš pasoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan ...Kad krenemo za Grčku neće nam trebati ukoliko idemo preko Maldiva, Kanarskih ostrva ili Gvineje Bisao ali ako budemo išli preko Makedonije moraćemo ipak i dalje da ga plaćamo? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio problem da dva dana provedem ispred neke ambasade. Svaka ti se pozlatila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan to za bosnu i makedoniju nije do nas nego do njih , zamislite i mi postadosmo nesto a oni nisu . gliposti nase , bas me briga dali placam zeleni karton ili ne veci mi je problem sto imam registraciju za auto prikolicu i sto registrujem kola svake godine a ne svake druge , kao i to sto moram da se mlatim do policiske stanice da bih to uradio . ima tu jos problema sto mora da se place osiguranje cele godine , a ne samo kad se vozi vozilo . registrovao sam motor za petnest minuta na tehickom i zavrsio obavezu za dve godine . za auto i prikolicu se mlatim od jednog mesta do drugog i svako samo naplacuje takse . to mi je veci problem od 2000 din za zelenu kartu . isto ko i za vize samo da nam ukinu vize nije bitno sto nemamo para da putujemo , ko ima para viza mu nije bila problem da je izvadi . e sad ce nam opet i vize uvesti,tako da mi je svedno,cd.eovi nam dodose glave,opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Decembar 14, 2011 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ko ima para viza mu nije bila problem da je izvadi . Nije problem... -osim sto moram da uzimam slobodne dane za predaju i podizanje vize. Doduse moze neko i da podigne, ali ako mu napravis ovlascenje...znaci da izadjes sa posla do suda ili opstine da overis ovlascenje -osim sto dolazak u ambasadu i sama viza kostaju -osim sto moram da imam garantno pismo ili rezervacije smestaja...a opste je poznato da kad putujem motorom pravim rezervacije , i nikada ne trazim smestaj tamo gde se zateknem, jel te -osim sto moram da planiram putovanje nedeljama, da ne kazem mesecima unapred -osim sto moram da pripremam dokumentaciju za vizu -osim sto moram da cekam u redu da tu dokumentaciju predam -osim sto me smara da sve ovo radim, umesto da uzmem pasos i otputujem! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ne stvarno je divota koliko se nasa vlast brine za svoj narod - hvala im "nemojte nas vise braniti molimo vas"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... slazem se sa tobom Ziko, ali predmet ove tema je valjda dobra stvar za nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan lalajko, daj da vidimo da nam ponovo uvedu zelene kartone, vidiš da su ljudi nazadovoljni ukidanjem I vize da nam vrate, na šta liči da putuje ko kako hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za Bugarsku....ako se odlucim za Grcku preko Bugarske...ne treba mi zeleni...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti, treba samo za BJRM i BiH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sad tu laže? http://www.021.rs/Info/Srbija/Ne-pustaju-vozace-bez-zelenog-kartona.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan To je samo bio neki mali privremeni nesporazum. Za ulaz u Hrvatsku provereno ne treba zeleni karton. Ja sam od 1. januara vec prelazio par puta bez zelenog i nije bilo nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam juce u novinama da austrijanci(njihov moto savez) savetuje da se vadi zeleni karton ako se ide u Srbiju, samo sto je to kod njih besplatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 13, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Od danas bez pasosa u Makedoniju, na zalost, zeleni karton jos je uvek potreban. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=14&nav_category=12&nav_id=573717 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Važi li ovo i za stare lične karte ili samo za nove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu odlicno odradjeno za one koji idu peske kroz Makedoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan A peske idu samo siptari koji su iz tih krajeva. Nas realno ne dotice. A to sa zelenim mi isto nista ne znaci kao ni vecini koja svejedno ide za Grcku kroz Makedoniju. Motorom odem makar jednom do Bosne. Znaci i za motor mi nista ne znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 20, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ako tebi ne znaci, onda nikom ne znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...