Jump to content

Moto Zajednica

mrvatreci

Članovi
  • Broj tema i poruka

    203
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mrvatreci

  • Rođendan 28.12.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Petrovaradin
  • Motocikl
    Hornet S

mrvatreci's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

177

Reputacija u zajednici

  1. Tomerc,ti izgleda ne razumes sta koleginica govori? Ili samo volis da tepes po svom?
  2. Tacno. Sa jednim dodatkom-kaznene odredbe nisu kozmeticke.
  3. Nije kul biti fin,ni savestan ni odgovoran. A stara narodna:"sibaj konja koji radi"... Da ne bih imao moralnu dilemu,ne idem tzv.auto-putem (citaj:onim gde se otima putarina).
  4. Tako nam je zbog teorieticara i svih sajber-kurajbera koji misle da preko tastature mogu da rese sve probleme,a niko od njih nema 2 km prakse.
  5. Ovo bi moglo biti kao i doplatne karte za parking.
  6. Ako je to istina,zato nam je NASA Srbija takva,nazalost. Poltronskim stavom,bez kritike (pozitivne i negativne) se u demokratskom drustvu nista ne postize. Nisam video NIKADA pozitivnu kritiku od Alvirovica nikome,osim radu MUP-a (kaznjavanju i rigorznom primenjivanju...) i "vrednim" putarima kada je Mrkonjic tamo. Onda ovlas kritika istima i udri po ostalima.
  7. Drugar,konstruktivno! I sam sam takvog misljenja. Ali... ne bi Alvirovic opstao da TV da mu je stvarno cilj bezbednost. Bila je jedna emisija gde je on bio u autu presretacu i njegovi komentari tada... Kao i u vecini segmenata naseg drustvenog zivota,najglasniji su oni koji nemaju pojma o cemu pricaju!
  8. Vise puta sam imao ideju da nekako postavim kameru na kacigu ili gde god,pa da se snima moja brzina i celokupan saobracaj. Tu bi bilo zabelezeno sve o cemu,mi motoristi,govorimo sve vreme i onda to poslati TOM ALVIROVICU! Nazalost,ne verujem da bi to ista promenilo.
  9. Imenjace,ne ocekujem odgovor,vise se pitam...
  10. I samo ovo je Alvirovic hteo da cuje. Drugari,ne kritikujem vas. Ko je pametan (a ne vozi motor),shvatice sustinu.
  11. Znam sta zakon kaze. I tako je. Ali mi nismo ubrzavali,drzali konstantnu brzinu,Punto se ubacio i naglo kocio...a u prkoracenju brzine. I sta sad? Nije dovljno rastojanje,nisi prilagodio brzinu i tralala. Uvek je najlakse poslednjem napisati kaznu i ispostaviti racun i uopste ne razmisljati sta se dogodilo. E zato pesaci stradju od svih,mi utucemo pesake,a nas ostali... Smatram da je saobracaj ziva stvar koja se svake sekunde menja i svaka situacija tipa ove zahteva ozbiljnu ekspertizu.
  12. Kod Alvirovica se uvek zna sta se MORA reci. A i ako se ne kaze tako,izmontirace.
  13. Kaze se d'umrem! Pridruzujem ti se. Nosim B tip,iz kola u rancu,posto mi A ne staje ispod sica,pa se svodi na isto. Necu da kupujem.
  14. Boli u 3 pm,a zato sto njega nece kazniti za zaHebavanje drugih ucesnika u saobracaju. Ne mora materijalno,cak je i nepozeljno,vec drustveno-koristan rad. Svaki zakon ima i preventivnu meru-da se covek zapita koliko sebi moze da zagorca zivot ako ga ne postuje,ali ne i da se plasi njega jer neku njegovu sankciju ne moze da plati. Primer od pre neki dan... Idemo drugar i ja Bul.Oslobodjenja,NS. Brzina 55-60,srednja traka. Iseca nas Punto i ubacuje se ispred. Dobro,vozacki je,mi se vucemo k'o babe. Odjednom iznanada koci,drugar na kocnicu i pocinje da krivuda,ja u nizu i u levu traku uz kocenje. Udaljenost,mozda 20-tak m. Sve se dobro zavrsilo,drugar je uspeo usporiti,a iza mene nikoga nije bilo. Sta je bilo? Pesak je sa desne strane krenuo,sa sve telefonom da prelazi van prelaza,tip u Puntu se ukenjao (jer je na TV bila objavljena pojacana kontrola pesaka) i zalegao na kocnicu. Pesak je stao na linije desne i srednje trake. Da je doslo do udesa,sta bi pisalo u zapisniku? Punto bi stao,nista. Drugar bi odvalio u Punta i bio kriv,a ja bih mozda pokupio pesaka ili zalegao motor i bio kriv u oba slucaja. A pesak...verujem da bi odsetao. I konacno,trik pitanje...ko bi bio kriv u svemu tome da neko moze da naplati stetu,a da se ne prave ekspertize i prijave protiv NN lica?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja