Deki Katana 1781 Napisano Maj 18, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Bas mnogo. Ipak cu to morati sam da majstorisem. Da li znas nesto u vezi mog drugog pitanja, tj. pristup stelovanju zadnjeg amortizera kod katane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 18, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Deki Katana said: @Pingvin37 Bas mnogo. Ipak cu to morati sam da majstorisem. Da li znas nesto u vezi mog drugog pitanja, tj. pristup stelovanju zadnjeg amortizera kod katane? Ne znam zaista. Ja to nisam ni stelovao ni dirao na Katani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 18, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Ipak hvala na javljanju. Nadam se da ce se javiti neko ko je imao vise iskustva sa stelovanjem zadnjeg amortizera posto na prvo pitanje su odgovorile kolege @Nemanja_zem i @tatkonadzeja (puno hvala). Ako ima dodatnih detalja, uvek su dobrodosli. Ovde je prvenstveno problem u pristupu za stelovanje zadnjeg amortizera. Deluje da mora da se skine bocna plastika da bi se doslo u poziciju za stelovanje predopterecenja. To mi se cini malo komplikovanim resenjem pa se nadam da ima neki laksi pristup za koji ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 19, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan ... da dopunim. Ovi nasi motori imaju solidna stelovanja amortizera (i prednji i zadnji) i treba to iskoristiti da se nasteluje najbolje po tezini vozaca i nacinu upotrebe. Motori koji nemaju ove mogucnosti, nemaju ni ovaj "problem". Primerak koji vozim vec 5=tu sezonu, nisam nista dirao ali mislim da mi je zadnji amortizer podesen na dvoje sa prtljagom (sto vrlo retko koristim, na zalost). Zato bih hteo da eksperimentisem i omeksam ogibljenje kako bih uporedio da li mi vise odgovara ili ne. Ako niste gledali na internetu Dave Moss-a, preporucujem, iako sto je u poslednje vreme poceo da "krije" zanat i skracuje/blokira snimke. Steta, ali ima dosta slicnog materijala, ako se potrazi na mrezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Octobar 28, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi...nisam vlasnik ali imam drugara koji je rasturio svoju katanu gsx600f (98-04 generacija) i prodaje je u delovima. Na ovaj nacin zelim da mu pomognem u prodaji a i vama ako vam zatreba povoljniji ocuvaniji polovan deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki kg 0 Napisano Decembar 14, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Potreban nosac zadnjeg kofera za Suzuki gsxf 600,ako neko prodaje ili pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Decembar 15, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pravi moj drugar iz Sida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Mart 15, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama! Zamrla tema .... pa da osvezim i da se prebrojimo pred sezonu koliko nas je ostalo. Znam za viber grupu ali na zalost jos mi radi stari mobilni pa nikako da se modernizujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Grupa je vrlo živa i svakodnevno ima puno toga. Od ozbiljnih do neozbiljnih stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano April 2, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan On 3/15/2022 at 10:23 AM, Deki Katana said: Zamrla tema .... pa da osvezim i da se prebrojimo pred sezonu koliko nas je ostalo. Ima nas toliko da bi i Japanci ostali u cudu. Za jedan manji defile sigurno. Bilo bi lepo da se organizujemo u toku sezone pa da se svi provozamo i okupimo. Inace sve Kate iz grupe su i dalje zive i na drumu. Dokaz o kakvim masinama je rec. Neke su promenile vlasnike tako da se i clanstvo povecalo. Stigle nove snage, a neke stare koje su presle na novije motore, srcem i dalje na uljari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za okupljanje i gledaću da se odazovem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Nadam se da cemo uspeti nesto da organizujemo ove sezone. Ne bi bilo lose. Mozda @Vjeko nabavi jos majica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah Viber grupu, tamo nas je 29… Prošle godine se nadje nas nekoliko jedared i to je sve… Mogli bi ove godine malo više puta, stvarno….Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 7, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prikljucim grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 7, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Sorry,pozdrav svim clanovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 7, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega. Vidim sa tvog profila da si prijavljen jos iz 2016. Koje si motore pre Katane vozio? Postavi sliku masine da se prepoznamo na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 7, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesam prijavljen od 2016 .Vozio svasta, ali nisam imao svoje.Skutere sam menjao.Zadnji je Malaguti warrior 125.Tada sam se registrovao na bjb.A inace od pretprosle godine sam vlasnik katane.Ja sam od onih - nikad nije kasno.Iako pratim motore i sve vezano za motore odavno,nisam imao mogucnosti da sebi priustim jedan.I eto posle mnogo godina slegle se kockice (deca odrasla) i nabavih jedan.I sad polako penzionerski (pod stare dane)budzim kilometrazu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 7, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slika... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor. Ako hoces u viber grupu, ostavi ovde broj, pa ce te neko ubaciti. Prilicno je zivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano April 8, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek volim da vidim motor u fabričkom stanju,lepo očuvan-to je to 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukish 13 Napisano April 8, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. A grupa..moze .evo broja 063 525 916 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano April 9, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. A grupa..moze .evo broja 063 525 916Dodao sam te na Viber grupu… PozzSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano April 9, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam zeleo gsxf 750. I probao sam ga prilikom kupovine, legao mi je fantasticno. Kao autobus je, barem je moj utisak tad bio takav. Ali nije bio ocuvan primerak. Par 600 tki je bilo u ponudi i na kraju uzmem Bandita jer je jedini tada bio sav u fabrickom stanju. Ali i dalje kada vidim g750, srce zastane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 9, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor od 750 kubika je lepši za vožnju od 600ke koja je i u gsxf-u i u banditu, ali meni je bandit udobniji, najviše zbog kormana. Inače, 600 u gsxfu i 600 u banditu su gotovo isti, ali ne identični motori. Gsxf ima više snage, ali i postiže istu na višim obrtajima. To do skoro nisam znao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 9, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N e g r o said: Dodao sam te na Viber grupu… .... nemamo svi viber 1 hour ago, milomir22 said: najviše zbog kormana. .... mozda ovako nesto. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...