KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan da svog ljubimca casti sa ovakvim kapicamo, neka mi se javi na PM da bi mogli da napravimo spisak, jer za izradu treba da nas na spisku ima 50-ak. Cena u tom slucaju bi za par bila 2 eur 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Da li su samo te pozadine koje si stavio. Posto bih uzeo za yamahu ali sa crvenom pozadinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan crvena +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan yamaha crvena +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki bela +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost sada sam kontaktirao stampariju, kazu samo u tim bojama koje su ponudjene... jbg-a to je sto je tako da ko hoce takve neka mi potvrdi ili na PM ili ponovo ovde. Pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Par . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Par . stavljeno na spisak informacije radi, za sada imamo spisak od 23 seta...znaci na pola smo puta od min. serije od 50 setova koliko nam treba za ovu akciju da bismo uradili kapice. Poz. Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom Ako ponovo bude ponovljeno, molim prelazak a pp. Ne branim Uredništvo, al komercijlu treba usmeriti na oglasnik, mada je ponekad teško razlučiti šta je a šta nije i tolerisati nešto sitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Sitna je to para da bi se od toga(kapica) pravila fama.Od toga zaraditi 100 eura ide veoma tesko. Ja sam na akumulatorima imao 300 din zarade u proseku i bio jeftiniji 20% od prodavnice.prodao sam 18 akumulatora u toku sezone.Sad vidi koje je to bogatstvo i za su mi obrisali post.A mnogi bi dosli do istih povoljno i bili zadovoljni.Jbg hteo sam da napravim dobro i korisno ali nisam uspeo. P.S Dejane izvini na off-u teme. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom Ako ponovo bude ponovljeno, molim prelazak a pp. Ne branim Uredništvo, al komercijlu treba usmeriti na oglasnik, mada je ponekad teško razlučiti šta je a šta nije i tolerisati nešto sitno. Izvinjavam se ali ocigledno sam ja pogresio, sto sam pozvao Stampariju, i na konto Drustva Ljubitelja Vespe Beograd ciji sam clan uspeo sam da izdejstvujem kolicinu min. od 50 setova...i to da bude mesana roba znaci u tih 50 setova da bude logotip vise marki motora. Cena koja je stavljena je takodje dobijena na konto toga sto Drustvo Ljubitelja Vespe Beograd broji 50-ak clanova pa smo samim tim i izdejstvovali popust. Popust na cenu i kolicinu je dobijem znaci za Drustvo Ljubitelja vespe Beograd, koje je zelelo nesebicno da po istoje ceni koliko ce platiti nasi clanovi omoguci i drugim vozacima motora istiu cenu. Pogotovu ljudima sa BJB foruuma sa kojima imamo odlicnu saradnju. Ako neko od Urednistva smarta da je ovo komercijalni oglas slobodno ga obrisite, nikakav problem. Unapred zahvalan Dejan P.S. Igore da sam znao da si prosle god postavio nesto slicno ne verujem da bi ja nudio ovo, a isto tako nisam znao da sam poslao zahtev za izradu kapica na istu adresu gde ti radis kapice sa Vespa i Piaggio logotipom koje sam vidjao da prodajes po Vespa skupovima u Hrvatskoj, pa ti se ovim putem izvinjavam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Dejane nemas potrebe da se izvinjavas,ja ne prodajem kapice na BJB i tu nema nista. Ja pokusao nisam uspeo,poveden istim razmisljanjem kao i ti.Ti si pokusao uspeo i to je to. Proizvodjac kapica je clan Vespa club Valjevo tako da je sve ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 18, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom Ako ponovo bude ponovljeno, molim prelazak a pp. Ne branim Uredništvo, al komercijlu treba usmeriti na oglasnik, mada je ponekad teško razlučiti šta je a šta nije i tolerisati nešto sitno. Izvinjavam se ali ocigledno sam ja pogresio, sto sam pozvao Stampariju, i na konto Drustva Ljubitelja Vespe Beograd ciji sam clan uspeo sam da izdejstvujem kolicinu min. od 50 setova...i to da bude mesana roba znaci u tih 50 setova da bude logotip vise marki motora. Cena koja je stavljena je takodje dobijena na konto toga sto Drustvo Ljubitelja Vespe Beograd broji 50-ak clanova pa smo samim tim i izdejstvovali popust. Popust na cenu i kolicinu je dobijem znaci za Drustvo Ljubitelja vespe Beograd, koje je zelelo nesebicno da po istoje ceni koliko ce platiti nasi clanovi omoguci i drugim vozacima motora istiu cenu. Pogotovu ljudima sa BJB foruuma sa kojima imamo odlicnu saradnju. Ako neko od Urednistva smarta da je ovo komercijalni oglas slobodno ga obrisite, nikakav problem. Unapred zahvalan Dejan P.S. Igore da sam znao da si prosle god postavio nesto slicno ne verujem da bi ja nudio ovo, a isto tako nisam znao da sam poslao zahtev za izradu kapica na istu adresu gde ti radis kapice sa Vespa i Piaggio logotipom koje sam vidjao da prodajes po Vespa skupovima u Hrvatskoj, pa ti se ovim putem izvinjavam. Izvini prika ali ako je ovo sa popustom onda tu neshto ne valja, ja sam smajlije (par) uzeo za 150din u prodavnici... moguche da je cena "skochila" proverichu u prodavnici gde sam uzeo... u svakom sluchaju, znam da kad sam ja trazhio, tezhe su se nabavljale... da napomenem, ovo su alu kapice, treba staviti malo ulja pre montazhe jer zapeknu za ventil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 18, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom Ako ponovo bude ponovljeno, molim prelazak a pp. Ne branim Uredništvo, al komercijlu treba usmeriti na oglasnik, mada je ponekad teško razlučiti šta je a šta nije i tolerisati nešto sitno. nešto si rekao, a nisi ništa..........i uvek tako...........gušiš bespotrebno............. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie....to je cena koju sam ja dobio iz Stamparije direktno, a koliko ja znam a moze se proveriti u Gang Landu cena Smajlija o kojima pricas je 380 din...ako si ti kupio za 150 din, daj podeli sa ljudima informaciju gde u kojoj radnji, pa da se onda kupi taj Smile za 150 din. Ja bih na tvom mestu odma to napisao, a kasnije proveravao posto sam ja proverio pre postavljanja ovoga koliko se proizvod koji je iz iste ove Stamparije prodaje po nasim prodavnicama. Poenta je jedino sto nase prodavnice ne zele da se zarobljavaju sa serijama logotipa za motore posto slabo idu pa uzimaju samo univerzalne a to su SMILE i Zeka play boy koje mozes naci u gore pomenutoj porodavnici a na tel. Auto kapice mnogo bolje idu i to je razumljivo ali ko hoce neka zove pa neka proveri ili neka stavi gde ima smile za 150 din, jer verovatno onda i ostali mogu tamo da se kupe po toje ceni. 011/344-66-34-Gang Land-Beograd http://www.gl-tuning.com/index.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Meni obrisase upravo ovu temu PROSLE GODINE kao i akumulatore za skutere i motocikle ove god. Urednici foruma naglasise da ne mogu. Jbg nisam imao srece. U svakom slucaju,srecno sa prodajom Ako ponovo bude ponovljeno, molim prelazak a pp. Ne branim Uredništvo, al komercijlu treba usmeriti na oglasnik, mada je ponekad teško razlučiti šta je a šta nije i tolerisati nešto sitno. nešto si rekao, a nisi ništa..........i uvek tako...........gušiš bespotrebno............. Ako se izbriše tema da se dogovaramo preko pp. Pošto su čoveku obrisali sličan oglas, moj stav je da ovo nije komercijalni i da ga ne treba brisati, kao ni sve slične oglase gde figuriše sitna kinta i simbolična zarada u vidu neke nadoknade za trud. Dvaput meri, tri put seci il ne čitaj šta pišem, imaš tamo gumb za ignorisanje, pa me jednostavno preskoči sa čitanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih izjasnjavao dalje, Urednistvo je to koje ce da odluci i da donese konacnu odluku, meni je drago da za manje od 24h od postavljanja posta imam prijavljenih za izradu 26 setova sto znaci da smo presli 50% od konacnih 50 setova koliko moramo da imamo da bi nam se isti uradili, a nadam se da cemo stici i do konacne cifre brzo. Hvala Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 18, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Turi me u tefter za 2 x honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Octobar 18, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto ne mozemo ni da smatramo oglasom.Ovo mozda ne bi trebalo ni da bude ovde u oglasima. Mada je postavljac neko ko inace donosi i prodaje opremu i delove, ali ovaj put ce mo mu poverovati da je ovo udruzivanje radi povoljnije kupovine za veci broj forumasa i, normalno, podrzacemo ovako nesto. Molimo druge oglasivace da takodje ovaj oglas shvate kao nekomercijalan, a sad neka ide na njegov obraz ako nas je sve ovde slagao i ugradio se u cenu. Nije vazna visina profita da bi se neki oglas smatrao ili ne za komercijalan, stvar je principa, pravila koje je postavljeno pri samom osnivanju ovog foruma i to je tema koju smo ovde mnogo puta vec sazvakali pa da idemo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5086 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem kokom brzinom se povecava broj servilnih budala, to je stvarno neverovatno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5202 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6057 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 'Oću i ja jedan par za Atlantic. Dakle Aprilia! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 18, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie....to je cena koju sam ja dobio iz Stamparije direktno, a koliko ja znam a moze se proveriti u Gang Landu cena Smajlija o kojima pricas je 380 din...ako si ti kupio za 150 din, daj podeli sa ljudima informaciju gde u kojoj radnji, pa da se onda kupi taj Smile za 150 din. Ja bih na tvom mestu odma to napisao, a kasnije proveravao posto sam ja proverio pre postavljanja ovoga koliko se proizvod koji je iz iste ove Stamparije prodaje po nasim prodavnicama. Poenta je jedino sto nase prodavnice ne zele da se zarobljavaju sa serijama logotipa za motore posto slabo idu pa uzimaju samo univerzalne a to su SMILE i Zeka play boy koje mozes naci u gore pomenutoj porodavnici a na tel. Auto kapice mnogo bolje idu i to je razumljivo ali ko hoce neka zove pa neka proveri ili neka stavi gde ima smile za 150 din, jer verovatno onda i ostali mogu tamo da se kupe po toje ceni. 011/344-66-34-Gang Land-Beograd http://www.gl-tuning.com/index.php nije frka chovek, prodavnica je u brache jerkovich kod shkole/vrticha nisam siguran shta je (pored mesare "shta che vam kesa bez mesa ).. imaju auto opremu, sprejeve i tako neke stvari.. 2kom 150din. ja kupio, tako da nije rekao mi ovaj/onaj. kazhem, opet, mozhda je cena skochila, u tom sluchaju moja greshka i izvinichu se ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan jos da dodam ovo..... Na trzistu se pojavio covek iz Uzickog kraja (da ne navodim tacno onakle) koji je radio indenticne kapice (skinuo dizajn) stim da nije radio eloksazu kako bi proizvodnju pojeftinio i napravio sebi vecu zaradu a ujedno bio jeftiniji od.....i pokusao da osvoji trziste. Svaka neeloksirana kapica hoce da zapekne dok ove koje Dejan prodaje su ELOKSIRANE-ZASTICENE OD OKSIDACIJE i nece zapeci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan jos da dodam ovo..... Na trzistu se pojavio covek iz Uzickog kraja (da ne navodim tacno onakle) koji je radio indenticne kapice (skinuo dizajn) stim da nije radio eloksazu kako bi proizvodnju pojeftinio i napravio sebi vecu zaradu a ujedno bio jeftiniji od.....i pokusao da osvoji trziste. Svaka neeloksirana kapica hoce da zapekne dok ove koje Dejan prodaje su ELOKSIRANE-ZASTICENE OD OKSIDACIJE i nece zapeci. Upravo to, o ovome treba racuna povesti. Jer ako oksidiraju-zapeknu seces ventil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...