BokyBoy 17060 Napisano Mart 10 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2367 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 3. 2024. at 16:10, shoyyka je napisao: Sviđa mi se RK,dobar, ravnomeran, ne kao DID na nekim delovima istegnutiji. To je zato sto taj DID stize iz Kine u ogromnim koturovima i onda se sece na meru i pakuje.Pisao sam vec, drugar je kupio najaci did za Busu i ovo vec ga dva puta dotezao u sezoni a niti tockira niti poteze nesto preterano, brzo vozi to jeste al odrzava redovno.Kvalitet nula. Ja sam vozio zlatnu Reginu na 12-ici 4 sezone i nisam je dotegao nikada, eno je jos na motoru kao nova a pojma nemam koliko je prešla. Al svi znaju kako ja odrzavam lanac. Na 14-ici je stavljen nov did skoro i vec sam ga dotezao, e sad mozda prethodni vlasnik nije dovoljno pa sam ja, videcemo da li ce da izgura sezonu ili ce da ide u kantu. (tojest kod Mise pei, barem neka postane neka skulptura) Promenio Mart 11 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Mart 10 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene se par did lanaca razvuklo u jednoj sezoni samo tako, kao da je presao 20000km, nisam nikada uspeo da garanciju neku ostvarim, kao pojma nemaju koliko sam presao sa njime! (A kupio ga npr. 5 meseci pre, dobro, u teoriji sam i imao lufta da predjem puno, ali nisam, jednostavno los lanac!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Mart 10 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Enuma, Tsubaki, AFAM, Regina, nema greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Mart 10 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост више ништа није квалитет, да то траје него смо постали потошачко друштво.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 12 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo mnogo "gliba" napred. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 12 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da čekam, drugi put odavde svećice, ovde standard 950din.,delju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 12 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa podizačima se duže može voziti da se ne umori, ovako s fabrikom je bolji za krivine, zbog težišta...hm...? Mora se menjati i ovo crevo,samo ono zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Mart 12 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi jedno 1000 km pa onda donesi sud. Ja ne bih podizao ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 12 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi prvi... znam šta me čeka.I ovaj je brži nego GSF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 13 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo sunce... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 14 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aj da zamenim antifriz, jaoj treba ga naginjati, nezgodan je za menjanje... Ma zovem Zvonka...može, čeka neke delove AKSom. Aj', zajedno brže... Od 15h do 18h,sam bih dva dana. Zamenjeno: -Ulje full Katana 10w50 -Filter ulja Hiflo HF138 RC -Filter vazduha Hiflo HFA3621(AIR prostor suv, milo mi) -Pločice EBC sinter komplet -svećice NGK x 4 -kočiona tečnos' ATE u kočnicama, kvačilu -antifriz Total (stari zelen, fabrički) =27000din. Nisam nikad beležio, otvorila se mogućnost pošto je sve "potrošno" zamenjeno odmah, 'ajd... Gume na 90%,lanac fabrički bi trebalo da izdrži još 10ak hiljada,možda, znači sezonu otprilike. Ventile ne diramo, rano... Počeo sam i grane sređivati, da to još uradim pa da se vrće oklop, da postane GSX. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 15 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prekidamo radove, posa' zove... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17060 Napisano Mart 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2367 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ovakva motorcina i da ne stave USD prednju viljusku, barem na ovom novijem modelu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 15 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo naopak motocikl pa da ima naopaku viljušku?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Mart 15 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka da znaš.....baš sam ljubomoran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Mart 15 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uvek deblje bolje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 17 (promenjeno) Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Spojiti lepo i korisno... Na poslu se zanimati... Pre... Posle... Promenio Mart 17 član shoyyka 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Mart 18 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski! A jel su grane bile ovakve ili si ti radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 18 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zlatko LA je napisao: Vrhunski! A jel su grane bile ovakve ili si ti radio? Ne razumem malo pitanje? Bile ovakve...žute. Napravio ih 'vake... Levo se vidi pre topa grana, tu je malo radila kiselina... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Mart 18 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Izvini molim te ako sam nešto propustio, verujem da zanima mnogo ljudi. Čime si ih očistio ovako lepo, koja je kiselina i postupak u pitanju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Mart 18 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Anti blau rekao bih? Izgledaju grane top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Mart 18 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da, Bluing remover od Autosol-a za grane koje nisu "načete" rđom i sl., veznu cev pre topa sam malo natopio sa kiselinom da ubzam postupak jer je zgodno za rad, pa polirkom za aku bušilicu, za čas... Jednom prešao da skine prljavštinu sa Autosol Metal polish pastom, još jednom ću sa Bluing-om i gotovo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Mart 18 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sve od Autosola je vrh.Probano. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Mart 18 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam sad 'Detailing Oprema' tamo ga nema na stanju, tek za mesec dana stiže. Jel postoji negde gde je moguce poruciti ovaj proizvod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 18 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo? IPONE sredstvo za čišćenje i poliranje hromiranih delova CHROM ALU MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...