Ninja66 2916 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dan pre planiranog odlaska za Rumuniju, zena i ja zakljucujemo da je to ipak muska tura i okrecemo se ka zapadu. Par telefonskih poziva, malo bukiranja smestaja preko neta i plan je gotov za par sati.Volim sto smo jos uvek mladi- duhom. Uploaded with ImageShack.us Trudicu se da sa sto manje slova a sto vise slika opisem kako smo doziveli tri drzave i tri kapitole. Prva od nekoliko vinjeta.Putna brzina do 160 jer vetar non-stop duva. Uploaded with ImageShack.us Hostel u centru Budimpeste, sa ogradjenim parkingom.Plan je da se vozamo od grada do grada do nekih 3-4 popodne, stacioniramo i onda spaciranje i vozikanje. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Budimpesta na dlanu, prvi cilj ostvaren. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zabranjeno pipanje. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A na drugom kraju festival , recimo narodnih rukotvorina i madjarske KUHINJE !! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kako je malo potrebno da zena bude srecna. Uploaded with ImageShack.us 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo, ali treba ici dalje. Dorucak ,kafa i pravac Bratislava.Posto od Bratislave do Beca nema puno kilometara,plan je da zujimo do veceri i onda gas na spavanje u Bec. Prvo smo stajali i slikali more vetrenjaca ali smo onda ukapirali da vetrenjace rade na - vetar. A konstantan vetar na vecim brzinama nije uzitak a da se vozamo sa kamionima u sporoj traci- ne ide. Znaci gas. Upozorenje !! Nikako ne sipati u Madjarskoj gorivi na auto-putu za evre. Imaju brutalan kurs ,tako da sam litru platio 1,96 eura, U Slovackoj sam zadnji put bio u vreme pada berlinskog zida i pamtim samo sive zgrade, siva kola i sive ljude. I gomilu naoruzane vojske na ulicama. Tako da sam se jako prijatno iznenadio promenama i do odlaska pre par dana u Rumuniju pricao da je to jedno od prijatnijih iznenadjenja. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kakvu buku pravi ovaj auto i kako ide !! Morao sam da ga slikam za sina. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uvek u novom gradu sednemo u kafanu(naravno)na centru,malo oduvamo,popijemo i iskusno uvalimo kacige i opremu osoblju. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu smo primetili jedan cudan obicaj. Svako malo stane neki preteran crni auto, vozac izadje i isprati neke mlade (verovatno i bogate) ljude i ode. Posle ih isti i pokupi. E sad ko su jbmliga. Uploaded with ImageShack.us Stari grad je prelep i covek se brzo oseti da i tu pripada. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Drugi zadatak ispunjen, Bratislava na dlanu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Neki cudni motori !? Tockovi su im na pogresnim mestima i ne prave buku. Uploaded with ImageShack.us Dok smo uzivali u arhitekturi i pogledu na okolinu,primetimo da dolaze crni oblaci iz oravca Beca. A tamo idemo. Kisa nije problem ako imate kisne kombinezone. A mi smo nase namerno ostavili kuci jer je petodnevna prognoza za sve gradove govorila da kise nece biti. Zar je moguce da cemo iskisnuti i onda morati kupiti sutradan kisnjake u Louisu. Krenemo da se pakujemo reseni da iskisnemo i da ne kupujemo.I dalje smo mladi duhom. Srecom, kisa nas posle ulaska u Austriju sastavi jedva 10-tak minuta i grane opet sunce. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stigli po suncu. Malo nas je Kostas (tako u mojo kuci zovemo navigaciju) zezao ali smo nasli adresu prijatelja u Becu. Kostas je dobio ime po jednom nadrkanom gazdi u Grckoj,kad nas je greskom odveo prema Bugarskoj umesto ka Makedoniji. Dok cekamo preijatelja iz pristojnosti jednom njegovom komsiji klimnem glavom u znak pozdrav i on se zgrozi.Hladni austrijanci,koji sam se Q i javljao,nisam kuci. Posle par minuta staje FZ6 i ja okrecem glavu da ne dozivim opet pedalu. Ali tip skida kacigu, javlja se i zove nas kod njega kuci na kafu?!?!? Sta je sad ovo ? Ispostavi se da je Arek dobar drug naseg Saleta i da zna da dolazimo. Ipak su motoristi posebna sorta. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uvece smo se odvozali do jednog vidikovca,sa cijeg vrha puca pogled na Dunav i Bec. Evo ti zeno i treci grad na dlanu. Ali ima jos... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Cekamo ostatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2308 Napisano Octobar 4, 2011 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 4, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ninja druze,na trulom zapadu (skoro) sve je frigidno da se smrznes... I bajkeri te cooliraju... Odvozao si lijepu turu. Gospodji svaka cast na strpljenju i osmjehu,uprkos tolikom putu na zadnjem sjedistu Pozdrav iz jos uvijek suncane Jugoslavije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ninja druze,na trulom zapadu (skoro) sve je frigidno da se smrznes... I bajkeri te cooliraju... Odvozao si lijepu turu. Gospodji svaka cast na strpljenju i osmjehu,uprkos tolikom putu na zadnjem sjedistu Pozdrav iz jos uvijek suncane Jugoslavije Zato smo pre 7 dana spalili u Rumuniju, raspametili se , sabili gomili brzih a kvalitetnih kilometara. Ali muska ekipa. Pozdrav Igore !! Svi smo cekali susret u B.Luci ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Subota jutro, lagani dorucak i Sasa mi ubacuje adekvatne karte u Kostasa. Zurka moze da pocne. Louis je u blizini pa kolima (jedini propust na putovanju) odlazimo u shoping. U Louis se ide motorom !!! Mega stor me ostavio bez daha,prvih pola sata sam se samo smejao. Posle smo sve zivo probali i zapamtili velicine ,kad pocne zimski popust da znamo sta narucujemo.Kupili smo par sitnica, reda radi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sa navigacijom u koju imas poverenje nije problem voziti. Prvih par sati sam postovao ogranicenja i slicna sranja, od popodne se vozilo kao kod kuce. Sve do pred ponoc,onda mi je pokazala desnu pa levu a ja sam vec poceo i sam da se orijentisem i uleteo sam u desnu momacki i taman da oborim u levu kad on ....cetiri (4)shine u levoj !!! A nigde ne pise !!! Malo je falilo da jedemo burek.Tu mi je gospodarica prebacila mod iz Sport u Touring. Naravoucenije : navigaciju prati, kartu citaj ,seljaka pitaj i pazi na shine ! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Shenbrun (Schonbrunn), sta reci...Tu su slike. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Evo ti zeno i Bec na dlanu !! A jel mogu sledeci vikend sa muskim drustvom do Rumunije ? Hvala. (tako se to radi!) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Voleo bih da vidim facu suvozaca koji je na Hayabulji dosao iz Grcke sa noksirom na glavi. Uploaded with ImageShack.us A onda smo se vozali i setali od 18 popodne do ponoci. Potpuno drugacija slika grada i utisci u odnosu na obilazak kolima. :moto3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prvo mi je smetalo sto ne moram da pricam engleski i natucam nemacki, pitas k`o covek prolaznika na srpskom i vecina ti i odgovori. 150000 registrovanih Srba u Becu i jos 50000 na crno,najmanje. Dok su neki nasi brejkdenseri uzimali pare za svoj ulicni nastup, par metara dalje ciche svinje. Aktivisti za (pazi sad ovo) svinjska prava na svom standu sa sve ozvucenjem, brosurama i video prezentacijom. I naravno gomila potresenih mesojeda oko standa.Izgleda da do tada nisu znali gde rastu snicle i kobasice. E tu sigurno nije bilo Srba a Sremaca jos manje. :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Posto sve nase pevaljke i estradne ... nose Louis Vuitton tasne i Ljilja je htela sliku sa svojom tank torbom. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Karte za operu prodaje nasmejani momak. I on je, naravno, iz Srbije ! Uploaded with ImageShack.us Kostase vodi nas u gajbu na spavanje!! Sad slusa peder a ranije bi nas odveo ko zna gde. Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja jutro. Prvo frustuk pa ondak na put...Tako peva jedan koga sam davno cenio. Domacinu Sasi se zahvaljujemo, par slika pred polazak i pali. Da smo imali dan vise, plan je bio spavanje i obilazak Balatona ,ali mora i da se radi. Za utehu obilazimo Neusiedler See. Simpaticno jezerce, Sasa kaze - bara. Dosta vikendasa, jedrilicara i naravno kolega bajkera. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Meri se temperatura vode ,dubina, i ko zna sta sve ne, placa se ulaz na plazu...Ljiljo `ajmo kuci, dosta je cistoce, reda, discipline i digitalnih meraca svega i svacega. Auto-put, polako i pun gas, par kratkih pauza i jos jedno shisanje od strane madjarskih pumpasa. 5 litara - 10 eura. Lako za racunanje.Tu sam vec popi..deo i jedva cekao da predjem granicu. Posle voznje bez granica nailazimo na kilometarske kolone na nasoj granici,koje elegantno obilazimo i stizemo kuci.SRBIJA !!!! Stajemo kod bilborda koji nas docekuje prijateljski, rasirenih ruku. SRBIJA!!! Posle slikanja sledi otreznjenje ali i ukljucenje sistema za samoodrzanje, ipak sam motorista u SRBIJI . Spakujemo se ,ubacujem u prvu i krecem levo na svoje trake auto-puta. Pogledam desno da ne ide neko od granice ,pustam kvacilo i zzzzzzzviz.Na par cm od prednjeg tocka proleti mojom brzom trakom u kontra smeru PANDURSKI auto !!! SRBIJA. Posto me nije udario, nije ni usporio. Dobro dosli,pise na bilbordu. Bolje vas nasli !!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5040 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 5606 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti zeno i Bec na dlanu !! A jel mogu sledeci vikend sa muskim drustvom do Rumunije ? Hvala. (tako se to radi!) Objasnio si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, jos bolje slike! Cista 10-ka PS bitno je da si uzivao i ujedno ''zaradio'' bonus putovanje sa drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast, odlicna tura, dobar izbor, mozda za nas koji bi sledece sezone na slicnu turu da podelite i informacije o cenama smestaja, vinjetama, i sl. Veliki pozdrav i zelim Vam jos puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 6, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis,svaka čast. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6460 Napisano Octobar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12477 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A znaš šta moja žena kaže " To je pravi muž koji ženi priredi ovako lepo putovanje, kad ćemo i mi tako? " Odlične slike druže, vidim da ste se baš lepo proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 6, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da moja žena neće da vidi ovaj putopis. Odličan putopis i prelepa vožnja, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno druze,dugo planiram da obidjem ovu turu,moze nesto okvirno oko para,sa gorivom vinjetama,cenom hotela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi gradovi, sto ste slikama i uspeli da docarate... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Madjarska i Austrijska vinjeta su po 6 eura na 4 dana,Slovacka slicno ali tip na kasi rece da imaju samo sedmodnevnu koja je 10 eura za 7 dana. Morali smo je uzeti . Gorivo je kod nas skupo ,tako da nam preko nije bilo strasno - ista cena. Iskren da budem nisam primetio da sa njihovim benzinom manje trosi. Smestaj je od 20-25 za dve osobe u Madjarskoj i Slovackoj pa na vise . Mi smo preko http://www.booking.com trazili najpovoljniji smestaj i hostele i cak bez akontacije rezervisali. Ponavljam , na pumpama deru ako se ne placa domacom valutom !!! I do 30 % uzmu na kursu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan prelepo, moracu zeni ovo da pokazem pa da konacno sednemo na motor i krenem u nekom nepoznatom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Novembar 4, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Mnogo lep putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra,super ste se proveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Стварно добар путопис... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...