DL4E 126 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15ak minuta se spustam sa venca, iz pravca Rume/Iriga za Novi Sad, kad imam sta da vidim. Neki genije u sivoj, cini mi se Audi 100 ili 80, se penje na venac suportnim smerom. Neopisiv shok, jos je u bila nevidjena guzva u saobracaju. Zaista ne kontam taj mozak. Na pocetku gde se trake razdvajaju ima tabla 2 sa 2 na kojoj stoje naslikana ruka, stop i pise pogresan smer, tolika da bi je i Stivi Vonder video. Pa ajde dobro i to da kazes da je promasio i krenuo pogresnim putem, ali na toj deonici ima bar 3 ili 4 mesta gde je uz levu traku prosiren put, gde nekad cak i policija zaustavlja. Zasto nije stao tu i okrenuo se, ili bar seo i plakao nad sopstvenim idiotizmom?? Ja sam ga sreo vec pri samom vrhu, tj uspeo je skoro skroz da se popne. Kako do tada nije izazvao ni jedan udes, nije mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda nisi znao, al moglo je da ti padne na pamet, da je vozaž dotičnog auta neko na koga se propisi ne odnose 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga, ne daj boze, budu sahranili, onda se nece nista odnositi na njega. Jedina stvar je sto zbog njegove pameti, ili deficita iste, moze nastrada i neko neduzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Septembar 6, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan možda nisi znao, al moglo je da ti padne na pamet, da je vozaž dotičnog auta neko na koga se propisi ne odnose Прописи се односе на све учеснике у саобраћају, без обзира на то ко су и шта им је посао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj komentar shvatio kao shalu, ali ako nije, vozilo je bilo putnicko ni na koji nacin obelezeno bilo cime da bi bilo neke posebne namene, neki mladji lik ga je vozio, nisam stigao da primetim ni tablice ni da li ima saputnika. I taman da su bili neki putari, i da je nekim cudom njima dozvoljeno da voze u suportnom smeru (sto ne znam kojom logikom bi bilo), onda bi bar bio red da imaju rotaciju ili neku drugu oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda nisi znao, al moglo je da ti padne na pamet, da je vozaž dotičnog auta neko na koga se propisi ne odnose Прописи се односе на све учеснике у саобраћају, без обзира на то ко су и шта им је посао. tačno, odnose se na sve, samo se ne primenjuju na sve podjednako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan nije volan za svakoga. statistike kazu da skoro 70% ucesnika u saobracaju ne poznaje sve znakove, ima bar 10% onih koji ne poznaju vazne znakove, kao sto su stop, trougao, zabranjen smer... u srbiji se vodi da ima 1,8 miliona vozaca, to je bar 180000 ljudi koji ne zna sta je jednosmerna ulica. tuzno, pogotovo sto je glava u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Septembar 6, 2011 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Rulet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Rulet nije,on se igra na Beogradskoj kapiji ovo može da bude opklada jer niko iole pametan ne radi tako nešto spasite nas takvih ludaka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Septembar 6, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan u takvim situacijama mi zao sto nemam jaja kod sebe da mu ukrasim soferku iz zaleta tj sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to što pričate. Čovek je izašao sa svog imanja i trebao je da se vrati par km nazad, a pošto je traka koja prolazi pored njegovog imanja u suprotnom smeru, reko čovek: što sada da se vozim 20 km u krug, kada mogu da preprečim tih parsto metara ... A da je za posmatranje, jeste... dugotrajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha a uvek kada prolazim tuda razmišljam zašto su stavljali takve znakove.Bukvalno za retardirane. Ovaj stručnjak, pa ne znam koliko moraš biti pijan, lud, drogiran da skreneš u suprotni smer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to što pričate. Čovek je izašao sa svog imanja i trebao je da se vrati par km nazad, a pošto je traka koja prolazi pored njegovog imanja u suprotnom smeru, reko čovek: što sada da se vozim 20 km u krug, kada mogu da preprečim tih parsto metara ... A da je za posmatranje, jeste... dugotrajno! vrlo moguce. najgora varijanta je da nije svestan sta radi. onda vozi sa ubedjenjem da je u pravu i moze da napravi problem. malo blaza varijanta je gore pomenuta, onda zna da gresi pa se sklanja sa puta, pazi dodatno jer pravi prekrsaj. u svakom slucaju stvar koju ne treba praktikovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 6, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan LSD ili neka druga droga 100%. Joj,joj,joj da mu je naisao neki prazan slepercic....... Nadam se da je neko zapisao broj samo neka pazi da ne bude jos kriv sto zadire u tudju privatnost,zapisuje brojeve i glumi policajaca. Ta budala bi isto posmatrana bila da je Knez Mihajlovom ulicom prosetala drzeci pistolj ispred sebe. Verovatno je neko tatino sinche uzelo sluzbeni auto pa ajd u zezanje. I ako chitash manijache ovaj forum,samo cu ti reci da je bolje da ti je pas j... mater ili tatica izd..ao iza shupe nego sto je tebe napravio. Najezim se kad cujem za ovakve slucajeve.Sreca pa nije naisao neki nesretnik na motoru ili grupica,ili auto sa malom bebom,decom,ma nebitno,uh......izgore nacisto. Malo nas truju i ubijaju na sve moguce nacine,samo nam jos ovakvi kreteni trebaju da iz besa i licnog nezadovoljstva sa svime sto imaju,ugrozavaju nase i tudje zivote. Za sve takve kao sto je ova budala,renovirao bi i otvorio Goli otok ponovo,pa kamen da shiljis dok ne crknes. > > > > > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Septembar 6, 2011 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih budala, često se uključuju i na autoput kontra gde nije baš najčistija situacija, kao što je uključenje sa ostružničkog puta na zagrebački, i slično. Obično to rade jer ne prate saobraćajnu signalizaciju i znake i pijani su, svesno ulaze samo samoubice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan možda nisi znao, al moglo je da ti padne na pamet, da je vozaž dotičnog auta neko na koga se propisi ne odnose Da, nije mi jasno da ne znas da oni kupuju automobile sa fabricki ugradjenim prvenstvom prolaza, kako to nisi znao, na njih se zakon ne odnosi. Srecom nije naleteo na Japanca(Srdjan73) da vidis kako bi se lepo proveo hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 6, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam mogao opusteno da se vozim po tom Vencu. Ni gore, ni dole. Samo na ovakve mislim... Trebao si ga zaustaviti kad si ga vec sreo (i prezivio). Mozda je ubio nekoga posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan u takvim situacijama mi zao sto nemam jaja kod sebe da mu ukrasim soferku iz zaleta tj sa motora U takvim situacijama mi je zao sto nisam u nekom FAP-u ili Dajcu, pa da ukrasim prednji branik takvim majmunom i to bez kocenja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Što ste bre tako negativni? Pa žurilo se čoveku. Kako nemate razumevanja? Gde je tu tolerancija? Svašta! A možda je Kuglica u pravu. Pazario čovek auto sa ugrađenim prvenstvom prolaza. A vi bi odma FAP ili Deutz. Missssiiimmmm... stvarno A možda je na kraju kresnuo to što je vozio jer je ispao mangup. Kao vi ne bi to uradili? Ma dajte! Nikad mi nećemo ući u Evropu ako nema demokratije i tolerancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam mogao opusteno da se vozim po tom Vencu. Ni gore, ni dole. Samo na ovakve mislim... Trebao si ga zaustaviti kad si ga vec sreo (i prezivio). Mozda je ubio nekoga posle. Zvao sam i prijavio policiji, doduse tek kad sam se spustio skroz dole gde se putevi opet spjaju, jer sam tek tu uhvatio signal. Nazalost tablice nisam upamtio. Ne znam da li su uspeli da ga presretnu i nadju. E jebes mi sve ako se ne isplati staviti 2-3 kamere pa snimati stalno za vreme voznje. Ako nista ne bude, obrises, ako bude, odmah na YouTube i kopija u MUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to što pričate. Čovek je izašao sa svog imanja i trebao je da se vrati par km nazad, a pošto je traka koja prolazi pored njegovog imanja u suprotnom smeru, reko čovek: što sada da se vozim 20 km u krug, kada mogu da preprečim tih parsto metara ... A da je za posmatranje, jeste... dugotrajno! Po meni vrlo kratkotrajno, tek koliko treba streljackom vodu da ga uhvati u nišan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Streljački vod?! Pa dal si ti normalan? Znaš li kolko košta ceo vod? Rasipniče jedan! Evo kako se to radi u civilizovanom svetu koji zna da je kriza i ne pravi nepotrebne troškove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Streljački vod?! Pa dal si ti normalan? Znaš li kolko košta ceo vod? Rasipniče jedan! Evo kako se to radi u civilizovanom svetu koji zna da je kriza i ne pravi nepotrebne troškove E, daleko je Kina.... A obzirom na stanje svesti u društvu, mislim da bi se vrlo lako osnovao volonterski vod za tu namenu, ako ne i brigada,.... ma i ceo bataljon dobrovoljaca a i svako bi donirao taj jedan metak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitron 1 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desilo pre par godina da sretnem tipa kako izlazi gore na Venac iza prve krivine, doduše bio sam u autu i srećom u desnoj traci, a i on se držao "propisa" i vozio desnom trakom. Za neverovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...