alexanto 5199 Napisano Avgust 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A šta će ti 15-ica naopako u dimenziji 150/70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Avgust 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan uf, greska. 150/70 R14 sam uzeo. Zato sto sam prednju uzeo Mishelin power pure a zadnje nema 140/60 R14. a nisam hteo da stavljam city grip. Ne secam se ko mi je rekao ili sam procitao negde na forumu da 100% moze power pure 150/70 R14 na AA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 745 Napisano Avgust 15, 2013 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 2 nove city grip na aa500,vlro dobre gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se ko mi je rekao ili sam procitao negde na forumu da 100% moze power pure 150/70 R14 na AA. Ima nas vise sa tom dimenzijom, ja kad sam uzimao lepo sam se isvadjao sa jednim prodavcem. Poceo covek da me ubedjuje da ne moze ta guma na njega, aman rekoh znam ljude koji voze i "I NEMOJ BRE DA ME NERVIRAS" (mislim to sam pomislio, nisam bas hteo da mu kazem) Inace i moje obe gume su power pure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri.. Kupio sam prije 2 dana novu gumu Deestone 150/70-14. Guma nije losa al kad sam stavio ovu dimenziju gume na Atlantica nije mi se svidjelo ni malo. Nazad mi je bio visoci, na velikom nogaru guma dira pod i teze ga je spustit, motor mi ne poteze isto kao sa gumom 140/60-14 il bar mi se tako ucinilo :S al veci tocak vece opterecenje.. I kupih ja danas Dunlop Scootsmart 140/60 i namontira. A ja ljepote i gume Uglavnom, ako su inzinjeri rekli koja dimenzija gume je idealna treba se toga i pridrzavati, a ne blamirat se ko ja i bacat pare bezveze, al hajd ... Treba li kome guma imam viska jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basac 0 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Novi sam ovamo kod vas na forumu,ali imam pitanje koje vec postoji (mada ne i odgovor) ! Da li neko zna gde da nadjem zadnje desno stop svetlo za atlantic 500 (2002 godiste) ? Svaka pomoc je dobrodosla .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ebay...срећно !!! скупа зајебанција!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je predsednik kupio levo u madjerskoj tako da predpostavljam da ima i desno,cekaj njega da se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Avgust 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E-bay - računaj 70-tak eura + dostava, Mađarski oglasi 50 eura u Pečuju + put donde ili PGS motori BG 9500 dinara i barem dva meseca čekanja (čitaj na proleće) I da: nema potrebe otvarati nove teme, tema o Atlantic 500 modelu postoji i ova je prebačena tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basac 0 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru .... videcu dal moze neko iz Madjarske da mi donese ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basac 0 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispade bash problem za tu stopaljku ... nema ni na ebayu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Avgust 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu a da ne napišem kratak tekst vezan za ovaj model maxija... Povod za to je mali jubilej mog ljubimca Juče se vratih sa MAXI pohoda na Alpe. Posle 2108 pređenih km, pentranja Atlantica po gudurama i do 2000 mnv, jurišanja po savršenim Alpskim krivinama, moj ljubimac pri kraju servisnog intervala (manje od 1000 km do menjanja ulja) nije potrošio ni kap ulja Uz sve to, sa Slovenačkim gorivom je trošio i do 3,7 lit na 100 km, sa bočnim koferima do 4,3 litre. Treba još napomenuti da je pola od te kilometraže (najzahtevniji deo) prošao sa propišanim semeringom pumpe za vodu gde se ventilator palio svaki čas još dok se ne zaustavim... Sve u svemu, zahvaljujući Daretu Velikom, Atlantic juriša u nove pohode, već prekosutra do Banja Luke MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Septembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja imam problem. Večeras u povratku od Popa, svratio sam sa Đurom na pumpu, taman što sam hteo da da ga upalim on nije hteo da zavergla iz prve i upalio mi je efi lampicu posle paljenja iz drugog. Posle par čekiranja stanja, upalio je jedva, i na bordu je pisalo za napajanje da je na 10.7 kad su pogašena svetla, 10.0 sa pozicijom i okruglo 9.0 sa upaljenim farom, sve to na 5k obrtaja u vožnji. Jedva sam se dovukao do kuće, uključim migavac a blinka mi xenon, kako pipnem kočnicu tako mi ugasi xenon..hm..sitgao kući, ugasio ga, pokušao da upalim opet..više nije bilo šanse ni da zavergla, samo počne sve da treperi, i sirena je promukla. Pade meni napamet da pogledam da se nije slučajno klema otkačila jer je skidana kad mi je varen nosač od auspuha, međutim imam šta da vidim u kutijici sa osiguračima. Najjači osigurač je neprepoznatljiv, iščupam ga špicanglama da bih stavio novi, kad nema gde noviu da se stavi, sve istopljeno...akumulator mrtav. Šta ja sad da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 5, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj akumulator, regler i kupuj novo kućište za taj osigurač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto "maleni" spava, ja ću odgovoriti. Regler je Joškin, pa pretpostavljam da to eliminišemo kao mogući uzrok kvara. Aku Landport, nov, kupio ga je u decembru . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 5, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kućište osigurača mora obavezno da se zameni pa posle toga da se sve pregleda. Pre toga neka krakonja napuni akumulator. Ja se vraćam u nedelju iz akcijašenja pa ako ne sredi do tada, neka svrne da ga turimo na klocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Đuro. Rajko, niti znam gde mogu da nađem to kućište niti znam kako se menja osim ako nije na džek. Kao što Đura reče, aku je praktično nov a regler je Joškin, tako da mi uopšte ne pada napamet kako je došlo do topljenja osigurača i pražnjenja akumulatora. Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 5, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sine kupis japanca i miran si 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujem nešto što ne mogu da održavam, kao ti. Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 5, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda uzivaj u carima zabarske manufakture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uživam u Žabaru, pogotovo što mu za 54K plastike ne zvižde. A i ženama se sviđa! Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MichaBGD 22 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Ijaaaaoooooo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "Sine", barem se u okviru MAXI družine pokazala vera u pouzdanost Japanaca. Nabrojaću par primera: Drakula "narukovao" sa Bugijem 400, Cobe takođe, Pop prodao 400-tku, Cobe prodao Silvera, Goksi prodao Silvera, Drakula prodaje Burgmana... Kako se koji približi cifri od 30-35 K na cajgeru brže bolje se prodaje da ne daj Bože počne da se kvari... Toliko o onoj čuvenoj Japan je Japan. Daleko bilo, svaki motor lepo služi ako se korektno održava...Da ne ispadne da imam nešto protiv Japanaca. A u ovoj temi se priča o Atlantic 500 Classic modelu pa ako imaš nešto pametno da napišeš o pomenutom modelu ili priložiš neki link, sliku, rešenje problema i slično samo izvoli a za off-ovanje ima nekoliko tema u General Topic-u MAXI podforuma EDIT: sav dalji off ide u kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisah u vezi off-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 5, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan малопре на семафору у НС скрећем лево и покушавам да се пробијем први кад оно љаксе у оном малом Мерцедесу ЦЛК 200компресор са све пирсинзима не да и све се гура!!! Укаже се прилика и ја пун гас,кад ето њега покушава да ме стигне,али му не иде, ја навукао на 120 км на сат а он ни близу мене... па се питам да ли је могуће да ме није могао стићи са својих 2000 ццм и 165 кс а толико се трудио??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...