Alexa90 11567 Napisano April 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo AA od Dareta juce, suvišan svaki komentar. Potpuno druga priča, fala čika Dare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bio bih veoma zahvalan ako bi neko ko je iz NS a poznaje AA 500 mogao da mi se javi na pp. Treba mi usluga da se pogleda jedna Aprilia u NS, a nemam nekog iskustva sa tim motorom. Ja bih naravno snosio sve troskove koje bi ljubazni kolega/koleginica imao/imala. Na osnovu nekog opsteg misljenja o stanju motora ja bih dosao da ga uzmem ako je sve ok naravno. Hvala unapred za svaku pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bigi je u NS a ja sam 25 km dalje. Juče popodne sam bio u NS Ako on ne može, pogledao bih ga ja u četvrtak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan дај податке где је и отићи ћу!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije onaj sto trebaju ventili da mu se dotegnu, sto smo mi gledali Bigi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Daj baci link ovde....mozda neko zna o kojem komaTu se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan O ovom motoru se radi http://www.polovniautomobili.com/oglas3063846/aprilia_atlantic_500/ Jel to onaj sto moraju "samo ventili da se dotegnu" ili kako je vec rekao doticni prodavac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tri bambija za Lakija "Steta" sto ga ne uzeh, bas je imao lep zvuk motora, ko da kruni kukuruz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, hvala ljudi jos jednom... Po recima prodavca, motor je u savrsenom stanju. Sve na njemu zamenjeno. Bilo mi malo sumnjivo, ali znate ono jbg da ga vidim mozda me usralo Uglavnom ustedeli ste mi put do NS, kad budete u BG javite se imate pivo od mene. A moja potraga za ljubimcem se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 17, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan тај смо гледали Драган и ја,мутивода је тај што га продаје!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A lepo pitam coveka, reci mi kakav je motor da ne potezem iz Bg bezveze, bice samnom ljudi koji voze taj motor i videce odmah u kakvom je stanju. Na to ladno mi odgovori da je motor u savrsenom stanju, sve na njemu zamenjeno. Izgleda samo jos da dotegne ventile nije stigao... LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi gde da uzmem regler za apriliju atlantik??? da uzimam josketov ?? i recite mi gde ima da se kupi termostat to nije za mene ? ? ako moze broj za termostat .. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Joškin regler termostat PGS motori Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio xendzu kod nadaleko poznatog majstora (pogadjajte koji je) Al mi taj isto nadaleko poznati rece da moram da menjam regler Al sta se mora mora se, nazvah Josku i čoek reče da će posalje koliko vec sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kad već pričamo o Joškinim reglerima, jel se ja dobro sećam ( ili sam ) da on ne puni na leru, već tek kad se malo odvrne gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan ti nešto veliko ne puni na leru Važno je da dobro puni kad se da vatre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sećam da je Rajko držao neko predavanje o Joškinim miktrokontrolerima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joškin regler termostat PGS motori Bg alexandro znaci od tebe potvrdno da uzmem... hvala.. a u sustini i nemogu da nadjem orginalni regler za apriliju atlantik a verovatno je cena 100e.. nasao sam kod kuce ispravan regler od honde cbr 600f ima 7 zica pa cu verovatno da probam da njega namestim cisto probe radi.. ako bude negativno nista ako uspe slikacu i pokazati vam.. inace ovaj moj puni ali ne dovoljno 12,2.. a trebalo bi 13 pa do 14... v jel tako ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi i dalje sam u potrazi za motorom. AKo neko cuje da se prodaje neka AA 500 u korektnom stanju, bio bi zahvalan na PP i kontaktu. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto spamujem temu,zanima me jel ima neko ko vozi AA500 a da je iz Nisa a da ga ne mrzi da pogleda jedan motor? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan momci pomozite mi, koji je najkraci put da se dodje do svjecice i da se promjeni, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan u vezi reglera ja sam ga mijenjao iz tog razloga sto mi je vazda gorila lampica u voznji EFI, i kad sam promjenio regler sve OK a regler me izasao 250 maraka kupljen u Dubrovniku... Joškin regler termostat PGS motori Bg alexandro znaci od tebe potvrdno da uzmem... hvala.. a u sustini i nemogu da nadjem orginalni regler za apriliju atlantik a verovatno je cena 100e.. nasao sam kod kuce ispravan regler od honde cbr 600f ima 7 zica pa cu verovatno da probam da njega namestim cisto probe radi.. ako bude negativno nista ako uspe slikacu i pokazati vam.. inace ovaj moj puni ali ne dovoljno 12,2.. a trebalo bi 13 pa do 14... v jel tako ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano April 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 250E? Ti ne znaš za Jošku iz Temerina i njegove odlične reglere po višestruko nižoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maraka Rajko, maraka... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 25, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan momci pomozite mi, koji je najkraci put da se dodje do svjecice i da se promjeni, hvala druze potrazi na netu service manual,imas tamo dosta toga opisano u reci i slici,pomaze kod cackanja oko motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...