mwac 7 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imama ja za 251 ali mu je polomljen onaj levi zubic kojim se kaci do rezervoara, sve ostalo je oko, pristojno, dolazis li do ns-a, jbt ja danas bio u staroj pazovi a tek sad procitah ovaj tvoj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji se trude valjda ce se pojaviti nesto Ja saljem ponude na PP , a odgovora nema ! ni kurtoazije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 1zadnji točak ,1prednji točak sa diskom ,2prednja točka sa dobošem,svi sa gumama pneumant u dobrom stanju od 18 coli teleskope prednjih vila i klješta diska prednje vile nešto kraćih teleskopa (ne znam od čega su dali od ts-a)nemam sad sliku,ijoš dosta toga što sam dobio uz motor.Cena po dogovoru. telefon 0600782653 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 24, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nesto delova za ts-a uglavnom za struju pa ako nekom treba nek se javi stator kompleten polovan,rotor skoro nov (ja ga kupio novog kad mi je umro moj na moru,radio samo dok se nisam vratio kuci) dve bobine-jedna nova koja mi je bila u rezervi i jedna na koju mi je motor radio automat zmigavaca nov regler elektronski koji je pravio mr Joska i par mehanickih od kojih je jedan ispravan,takodje stajao u rezervi gomila sijalica koje su stajale u rezervi... Sve je za 6v struju,posto mi nista od toga netreba cene ce biti veoma povoljne,ako nekoga nesto zanima neka pita pa da se dogovorimo za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je na pomolu zenidba cim se sve rasprodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam drugi motor i sad moram da prodam MZ-a... motor je u dobrom stanju, na mom je imenu ali je odjavljen... uz motor ide i originalni blatobran i korman, i ako nekom treba i rezonantni auspuh... cena 550eura, podlozna dogovoru... 069/661-878 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zaista sjajan primerak, brutalno izgleda ! svaka cast na trudu, zelim ti da ga brzo prodas, novi vlasnik ce biti prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 28, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko stop-svetlo za ETZ 251 da proda po nekoj normalnoj ceni (polovno - novo)? Sad sam ga drknuo kad sam pomerao pentu u garaži i napuklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pora61 5 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac - AutoKomanda Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam: 1. Gitaru Ibanez Gax30 stanje 10 od 10 vrednost oko 180 € 2. Pojacalo Solton 140W kombo sa 4 x 12′ stanje 9 od 10 vrednost oko 250 € 3. Pojacalo Goyaton 35W kombo sa 1 x 12′ stanje 9 od 10 vrednost oko 130 € za polovni MZ TS ili ETZ moze i neregistrovan ali ispravan Rade 062/8206-949 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Mart 28, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kupujem desni donji nosac motora !! za etz 250, kazu pase i od TS-a uslov samo da nije varen(lomljen) posto sam moj vec zavario al necu jos da montiram.. Ovakve!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba ni prednja guma 18tica, moze polovna, moze nova, samo da nije skupa ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 3.50,Trayalova,bila mi na prednjem tocku na Falkoncu do jesenas,jos bih je vozio nego se pojavila ista takva samo skoro nova pa sam zamenio.Para nista ako dodjes po nju,a mogu i da ti je dovezem recimo u subotu,tada mi sipas 2 litra goriva i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Treba ni prednja guma 18tica, moze polovna, moze nova, samo da nije skupa ))))) Mogu ti ponuditi Pneumant 2.75-18 , fabricka , ima 2,8 mm saru ( nova je 4,2 mm) , istina ima godina pa bi za razliku od nove koja je 40 e , ova bila 10 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Znam da mu nije mesto nedju MZ motorima ali nisam mogao a da ga ne pokazem prvo vama drugar koji se kleo da ga nikad nece prodati posle zenidbe i dobijanja deteta je morao da popusti i da kaze trbaju mi pare za porodicu Isao je dotle da je skidao i svaku zicu posebno cinkovao bandase plastificirao farbao ram i ceo motor u metalik crnu Trazi 900eur motor je Honda Dominator 650 89 god Koga interesuje evo broja 0600385630 dejan Evo ljudi vidite ga pa ga Vujo obrisi da nam nekvari nase eMZejce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban rotor paljenja za MZ 150 , 89 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A, da, za rotor moze ponuda na srbijaopen@gmail.com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imam rotor,imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna zastitna gumica prednjih vila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna mozda neko gde moze da se nadje nov,ali dobar i kvalitetan klip i karike za ETZ 250? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 2, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije OVDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ram i vile (prednje i zadnje) od MZ ETZ 250/251 sa papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem prednji i zadnji branik od Ts150,nisu krivi ali treba da se farbaju,ako ima zainteresovanih postavicu slike. cena 800din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se malo vozio i pridje mi covek u Paracinu da vidi motor i kaze imam i ja motor MZ ETZ 250,hocu da prodam,300 eura,ispravan ima saobracajnu,neregistrovan.064/496-7801 Ivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je draze kada neko kaze : " HOCU DA KUPIM MZ ! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi jedan moj drugar rekao Oni koji imaju pare to njih ne zanima A oni koje zanima nemaju pare 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...